עד שהיא באה....

nt777

New member
עד שהיא באה....

במשך שנתיים של פגישות קרוב ל20 בחורות התחלפוו מתוכם 3 באמת רציתי והנה אתמול בערב שוב זה קרה שוב הגיעה הבחורה עם הפרופיל אותו חיפשתי עם הנתונים שביקשתי פגישה זורמת מעניינת ואיכותיצ והנה יום ראשון בצהריים אני מתקשר לשדכנית ואומר שמבחינתי אני מאוד מעוניין והיא עונה כן אבל היא לא כ״כ.... יאוש.... אין מילה אחרת כבר לא מאמין שאמצא שוב את אותם נתונים מה 3 בחורות האלו לא מאמין שתגיע הרביעית והאמת שאין לי כח כבר להמשיך לנסות..

קליט

New member
עצוב,

לכן לא כדאי לפתח ציפיות - לפני ששוברים איזה צלחת או כוס . . או אחרי החתונה כשמרגישים שזה זה . . *וגם לא כדאי להגיד לשדכנית ש"אתה מאוד רוצה", אלא אומרים לשדכנית ש "אפשר להמשיך", כי דרכו של אדם שהוא מתקרר קצת במקרה שמחזרים אחריו . *כרגע, ההרגשה שלך על הפנים, וזה טבעי . . בהצלחה !

איך אפשר

לא לפתח צפיות?זה כ"כ מרגש כשמוצאים מישהו שאאני רוצה... שכבר לא חושבים על אופציה שהשני יגיד לא....

קליט

New member
הכוונה שלא תיסחפי כל כולך במחשבה שאתם זוג משמיים

אלא שתזכירי לעצמך את האמת הפשוטה - שלא תמיד הולך כמו שרוצים, ושום דבר לא סגור, ככה לא תחטפי שוק - במקרה וזה לא יילך

המשlטט

New member
כמו שקליט אמר-

לא לפתוח צפיות, זה בכל דבר..

ככל שיהיה פחות צפיות יהיה פחות אכזבות..

וגם אל תראה לבחורה שנדלקת עליה, קח אותה בשיא הזרימה..
שאיך שהוא יהיה לה את ההרגשה שהיא צריכה אותך. מאשר ההיפך..

בהצלחה.
:)

Womanizer99

New member

אין ייאוש כלל בעולם, לא כך אמר רבי נחמן?

אני מאד

מבינה את זה.

קרה לי מצב דומה, נפגשתי עם בחור X.

במהלך השיחה העלינו כמה נושאים, כל אחד אמר את דעתו.
הוא הבין שהדעות שלי הם אחרות.

אני מאד רציתי להיפגש בשנית והוא בשונה התעקש שאין עינין.

חבל שאנשים שוללים אישיות שלימה בשעה וחצי.

מעט מאכזב(עד היום).

אך, הוא הפסיד ומפסיד בכל יום שעובר.
יכלו להיות לו ילדים מאד יפים!...

תאמין שהיא לא שווה כנראה את מה שאתה
הבחורה שתבחין באישיות שלך, לא תוותר כ"כ מהר.

singleton1

New member
זה ממש מבאס

קרה לי גם מקרה דומה.
נפגשתי עם בחורה מסויימת, בהתחלה לא התלהבתי והיה שלב שרציתי להוריד, אבל לאחר הסברים ושכנועים נתתי לזה צ'אנס והמשכתי.
אחרי שתי פגישות נוספות היא לא רצתה.
התברר לי שאמירות מסוימות שאמרתי התפרשו שלא כהלכה אצלה. והצטיירתי אצלה בצורה אחרת ממה שאני. כנראה היא העדיפה לברר את פשר האמירות עם אנשים אחרים מאשר לשאול אותי עליהם.

אני לא אהיה שחצן להגיד שמדובר בהפסד שלה כמו גם העובדה שאני לא חושב שאני הפסדתי. כל אחד יכול לקבל משהו יותר טוב.
היה לי חבל באותם רגעים, התבאסתי קצת, אבל המשכתי הלאה.

אז תהיה חזק. זה לא מעיד עליך שום דבר. בחורה אחת לא מגדירה מי אתה ומה אתה שווה. (כמובן בלי הגבלת הכלליות. באותו אופן גם בחור שלא היה מעוניין בבחורה).
תשתדל להעסיק את עצמך במשהו זה עוזר בשביל להסיח את הדעת בהתחלה, לאחר מכן הזמן כבר יעשה את שלו.

בהצלחה :)

למעלה