עד שהבנתי

עד שהבנתי

אני עומד על דשא, בגינה לא מוכרת, בפינת רחוב לא מוכר, סביב חומת אבן נמוכה, משום מה אני מרגיש בבית, אני עומד, צופה לרחוב, הכל כאילו רגיל. פתאום מתקרבת בחורה…יפה… פייה….. ככל שהיא מתקרבת אני קולט יותר ויותר כמה היא יפה….. יפיפייה…. מדהימה….. מלאך…. והיא ….. ערומה…. ערומה לחלוטין, עם צמיד קטן על הקרסול ופירסינג על הפופיק המושלם שלה…. נראה לי שאני חולם…. היא מתקרבת, יפיפייה אולי בת 20, עורה שזוף מעט, מתוח על גוף חטוב, מדהים, חזה זקור, אצילי כזה, גאה, תחת מושלם, היא כבר ממש קרובה, הולכת ישר אלי בתנועת ריקוד איטית, מסתובבת, קורנת, מתגרה…. אני מרגיש את כל כולי רוטט, כאילו אני כבר בתוכה…. ואז היא חולפת על פני וממרחק של מטר בערך כשאני מנסה לשאול אותה….. מממממממ…… . היא לוחשת לי….. מאיה… אני שומע את הלחישה שלה כאילו לחשה לי אותה ישר לאוזן… ממש הרגשתי את הרוח, הרגשתי פשוט בתוכה, כמעט גמרתי ואז היא נעצרת אולי שתי מטר ממני, ממשיכה להתנועע באיטיות, אני קורא לה… מאיה… ומושיט לה את ידי, היא לא מתקרבת, מתגרה בי מרחוק, נוגעת בעצמה, מעבירה את הידיים לאורך הגוף… כמו על מים, לשבריר שנייה אפשר לראות את השובל הקטנטן שמשאירות האצבעות על העור כשהן מלטפות לאורך החזה עד הפטמה, אל הבטן מרחפות מעל הפירסינג ויורדות מטה… מטה וכשהן עולות בחזרה הן גורפות בעדינות את הדגדגן כלפי מעלה, משתאות טיפה ואז יורדות שוב… ועם כל מגע כזה אני מרגיש אותה כאילו היא נוגעת בי, אני ממש מרגיש את הידיים שלה… נוגעות, לחות, עולות, יורדות, אני מרגיש את התחושה הזאת עולה בי התחושה ההיסטרית הזאת של לפני …. לא … אני לא רוצה לגמור עכשיו… היא עוד אפילו לא נגעה בי…. אני גומר… פשוט מתפרק לרסיסים … אני פותח את העיניים…. יפה שלי… הראש שלה עם החיוך המקסים הזה מציץ מבין רגלי…. מאיה… איך…. מתי היא הגיעה לשם?….. בוקר טוב לך אהובי…. אבל אם עוד פעם תקרא לי מאיה אני אפסיק למצוץ לך בבוקר… זאת הייתה החברה שלי- מיכל

bugbuster

New member
../images/Emo141.gif מבין אותך, ואל תתייאש.

שתי סיבות עיקריות:
מיעוט המשתתפים. לאט פאייס איט, הפורום לא הומה מגולשים. במצב פורום פעיל פעיל, (ריבוי אופפ טופיק'ס למשל הוא סימן לפורומים שכאלה...) אזי גם כמובן תרבנה התגובות.
הפליה על רקע מיני. אמירה מעט פרובקטיבית אבל אסביר את עצמי. אין לי מידע סטטיסטי עובדתי, אבל מניח שרוב הגולשים החולפים וקוראים הינם גברים. זו הנחה שלי בלבד, ואין בה לרמוז על שפיטה או ביקורת, או גרוע מזה קביעה כמו נשים מגיבות פחות לסקס, לחלוטין לא, אבל אין חולק לרעב הזכר למציאת סקס ולשיטוטיו בשדות הצייד הנראים לו מבטיחים לכך -פורומי הסקס. באם אני צודק בהנחה, הרי ישנה כאן בעיתיות. אנו זכרים מתחרים. ומי שיגיד אחרת, מיתעלם מעובדה פנימית מתוכנתת בנו. אנו יצורים מתחרים בינינו כזכרים. התחרות יש בה מנוף מכפיל כוח לביולגיה, קרי, הברירה הטבעית כמובן. לו אני מתחרה, הרי משהו בי עוצר בי מלהגיב חיובית לכתיבתו של גבר. כי כתיבה שלו, ובמיוחד אם היא טובה, וכשהיא טובה.. היא בעצם ריקוד החיזור שלו! האין היא? וככזו, וככל שתהייה טובה יותר, היא עוצרת בי מלהגיב! מלעודד. מלהודות בטיבה. שהרי הודאתי בטיב כתיבתו מהווה מיד פרסומת חינם לחיזורו. ובמיקרה הזה, מי הוא המפרסם? לא פחות מאשר העסק המתחרה! כך שהפרדוקס מובן.
זוהי כמובן פשטנות, אבל איננה תלושה לראייתי מנבכי נפשנו הזכריפ פנימה פנימה. אשר למיעטו תגובות נשים, התשובה כבר מגולמת. יש ותגובת אישה תתפרש אצלה עצמה כהענות למחול חיזור הגבר, והיא תעדיף בנסיבות אלה ואחרות לא להענות לטנגו הזה. לפחות בנתיים. אל תתיאש. עוד מחול יחיד ועוד מחול יחיד, מישהי צופה, מישהי תמיד קוראת. מתרשמת, מפנימה, בונה תמונות איכויות לזכר המראה עתמו במיטב מחלצותיו.
המשך במחול החיזור. פרסם עצמך מה יותר באיכויות הכתיבה שלך, זוהי איכות שככל איכות תוגב לבסוף. רק שאלה של זמן.
בנוסף, ההודאה הלא נעימה לי כמנהל פורום במיעוט הגולשים, הן כבר דוסקסה.
כל המאמר הארוך הזה לא בא אלא להראותך שיתכן ודווקא אי התגובה, לפחות מהצד הגברי יש בו החמאה אמיתית אליך!

לבאג... ולכל חברי הפורום

לא יכולתי שלא להגיב למרות שכבר עמדתי לנטוש. התגובה שלך קנתה אותי. למרות שהתחלתי לשוטט בפורומים רק בשבוע האחרון אני בהחלט מתחבר להבחנה שלך בנושא ה-נשים/גברים וסקס ובודאי לנושא התחרותיות ביננו הגברים אבל האמת... כנראה שהיו לי ציפיות קצת שונות... וחוץ מזה אף פעם לא היה נראה לי הקטע הזה של להתחיל עם בחורות דרך האינטרנט.... זה פשוט לא זה.... אם תרצו אני אסביר בהמשך... לכן אני מודיע קבל עם ועדה אני לא מחפש יותר אף אחת באינטרנט....בכלל ובפורום פנטזיות מיניות בפרט התחרות היא לא ביננו, הגברים בפורום הזה התחרות היא ביננו לבין פורומים אחרים כתיבה טובה ותוכן איכותי זה מה שימשוך אחרים וגם אחרות להכנס ולקרוא וכשהמצב יהיה כזה הרי ממילא לא נצתרך להתחרות ביננו כי יהיה פה שפע אז חברי פורום יקרים אני חושב שאנחנו צריכים לשפר אחד את השני כדי שהפנטזיות האלה יהפכו לתוכן איכותי..... ואתם תראו.... עוד יהיה פה תור... ואני, כמו שאמרתי, מתחייב לוותר על המקום שלי בתור הזה. שיהיה לכם אחלה של סוף שבוע צרור ברכות

למעלה