עד שאני מה שאני

עד שאני מה שאני

שאוהבת אותו בצורה היסטרית
אחסוך מכם את הפרטים לגבי השבוע האחרון, שהיה עמוס בהיסטריה חיובית ובהתרגשות שגרמה להתקף אסטמה או שניים. גם אחסוך מכם את סיפורי ההשפלות בתור לכניסה (ואת הפגישה שלנו עם מיתר הקטנה - Evi Virus), ואת העובדה שהגענו רבע שעה לפני פתיחת הדלתות בשביל להגיע לשורה הראשונה. והגענו, תודה לאל - לשורה הראשונה. למצב שבו יכלתי לספור לו את הזיפים (מה שאגב, לא הצלחתי לעשות, אבל ספרתי לו את האוזניים ובצד שלי ראיתי אחת, אז יש לו לפחות אחת, שזה טוב). הפלייליסט שצולם מראש לא הלך בדיוק לפי התוכנית. היו תוספות והיו השמטות, והסדר קצת התבלגן, אבל זה היה מדהים לא פחות מהמתוכנן. אחרי שני שירים רועי (רינגו) עלה לבמה להדלקת נרות. התרגשתי בשבילו נורא
אביתר אמר שהוא בערך הבנאדם הכי חמוד שהוא פגש, אז אני שמחה כי אני מכירה את האדם הכי חמוד שאביתר פגש
זאת ההופעה השניה שלי, והיא הייתה שונה כי ידעתי למה לצפות. ידעתי לצפות לכניסה של החשמלית בפזמון של תתחנני אלי (מה שהוביל להתקף לב קטן לפניו), ולשיתוף הפעולה של הקהל בכלום לא עצוב, אבל הוא הפתיע אותי כל פעם מחדש. ביצועים מדהימים, שירים חדשים מדהימים לא פחות. בחלק הזה חשבתי לעצמי - מה, הוא באמת מסוגל לייצר דברים כ"כ טובים שוב ושוב? מה, לא נמאס לו? בנאדם, כנראה שלא נמאס לו. אני כ"כ מחכה לאלבום החדש. היה לו מצב רוח טוב הפעם, הוא חייך המון והצחיק את הקהל בלי יותר מדי בעיות. הוא הבטיח שהוא יספר אחרי השיר הבא משהו מצחיק. אז החלטתי שאני אמיצה ומזכירה לו שהוא הבטיח לנו משהו מצחיק. הוא חייך (ואני נמסתי, כמובן) ואחרי עוד שיר הוא סיפר לנו את בדיחת ה-12 מטר. כבר אחרי שתי המילים הראשונות ("חילוני אחד") הקהל היה על הרצפה. לא אתאר לכם את ההרגשה שלי אחרי ובמהלך כל שיר, והפלייליסט כבר מוכר לכולנו, אני חושבת. מה שכן אספר לכם - זה שעכשיו אני מעריכה את הבנאדם הזה הרבה יותר. כשהוא שר את "את שקט" נטרפתי, ממש, הוא היה כמו ילד עם המבט הכי תמים בעולם וזיפים. זה העלה בי גיחוך וסוג של הערצה שקשה לי להתכחש אליה. אני לא מאמינה בהערצה, כמובן, אבל אם מדובר בהערכה מוגברת לאדם ולמוזיקה שהוא יוצר - אז זה העניין. ההתרגשות לא חלפה עד הרגע האחרון. בסוף ההופעה הוא אמר: "עכשיו אני עומד לשיר א...", ואז רועי ביקש את עטור מצחך (וזכה לחיוך ול"לא" אלגנטי מצד אביתר), אני ביקשתי את חתונה לבנה (וכאן זכיתי לצחקוק), ומיתר הקטנה את משיב הרוח (וכאן הוא ענה אולי, אבל לצערי הרב הוא לא ביצע גם אותו בסוף). ההופעה נגמרה, אני עם כמה מלמולים בסגנון "לאא, תחזור..". חברה שלי, רותם, שבאה איתי בליווי רועי (רינגו רולז) וקוראת סמויה בפורום (שלא פותחת משתמש כי אין לה רעיון לשם משתמש שהוא לא תפוס) - אמרה לי אחרי ההופעה שהיא נטרפה מהגומות שלו (ואני מאשרת, וגם מהזיפים
). כאן היה סוג של מפגש פורום מרגש וקורע לב - רועי, מיתר הקטנה, חיימקה, אני והנספחים (רותם, יעל, סיון ואחות של מיתר הקטנה), ותכננו את הפריצה שלנו לחדר האמנים. חיימקה וסיון התייאשו בדיוק דקה לפני שאביתר יצא, ואז הוא גם פספס את הדיבור הרציף (!) שלי, בלי לגמגם ובלי להזיל ריר. אני כ"כ גאה בי. שאלנו לגבי האלבום החדש - אם השירים החדשים שהוא שר יכנסו אליו, והוא אמר שהוא עוד לא בטוח אבל שיכול להיות. אחות של מיתר הקטנה שאלה למה הוא לא שר את תיאטרון רוסי יותר - והוא ענה שמסיבות אישיות. הוא אמר שכנראה שלא יהיו הופעות בחצי שנה הקרובה, אבל אני חושבת שיהיה שווה לחכות. זה היה שונה, ללא ספק. לא פחות טוב, אפילו לא טיפה. הוא בנאדם מדהים, רק עכשיו הצלחתי להבין עד כמה. שבוע נפלא שיהיה לכולם, ואני מבטיחה לכם - יש לכולנו למה לצפות.

Evi Virus

New member
אוקיי, תורי ../images/Emo3.gif

אחותי ואני הגענו לזאפה כשהתור לא היה ארוך עדיין, למזלנו [אחר כך הוא התארך פלאים, ובכלל, למרות שזו ההופעה האחרונה בסיבוב, היה מלא עד אפס מקום, לא תיארתי לעצמי שיהיו כל כך הרבה אנשים]. זיהיתי את רועי [ringo rulz] ואז גם את מיתר, אמרנו שלום, נכנסנו אחרי רבע שעה בערך וישבנו בשורה הראשונה [כל תזוזת מיתר בגיטרת הבס אחר כך חדרה לי הכי עמוק בפנים, כי ישבנו בדיוק על הרמקול. וזה היה מעולה.] צמוד לבמה. העברנו את הזמן עד שעת ההופעה, כל אחד בשולחנו או ביחד... ברגע שאביתר עלה לבמה כולם מחאו כפיים וצרחו. אני חייכתי בצורה היסטרית והתרגשתי נורא, כי בכל זאת, ההופעה הראשונה שלי [למרות שאני בספק אם לא הייתי מתרגשת בצורה דומה גם בהופעה הבאה]. השיר הראשון היה "אבא", שהיה שיר יפהפה, שאני שמחה שאני זוכרת ממנו קצת. שיר באמת מקסים. מבחינת סדר הפלייליסט, וול... אני כבר לא זוכרת אותו [חוץ מהממש ראשונים], וכמו שמיתר הגדולה [אני מתאימה את עצמי
] אמרה, כולנו מכירים את הפלייליסט. אם מישהו ירצה לדעת ממש איזה שירים היו, הוא יכול לשאול בכל אופן. גם אני גאה בעצמי למען האמת, כי הרמתי לרועי את היד כשאביתר ביקש שמישהו יבוא להדליק את הנרות
[כי הוא הצביע בשקט ולא ראו אותו, ונורא התלהבתי מזה שהוא יכול לעלות להדליק את הנרות יחד עם אביתר
] והיה נורא יפה בהדלקת הנרות. כשרועי חזר עטנו עליו, כמובן. ההופעה הייתה מדהימה לגמרי. בהרבה שירים הייתה לי תחושת חנק בגרון, שלפעמים התפוגגה ולפעמים החליטה להתפרץ [וכשהחליטה להתפרץ, זה היה ב"יש לנו את כל הזמן" (שהיה השיר השני אם אני לא טועה, ובטח מההתרגשות הראשונית), ב"יש לי סיכוי" ובעיקר, אני לא יודעת למה, ב"אבות ובנים"]. היה מרגש מאוד, עצוב, שמח, מצחיק [דברים כמו "תראו, כולכם פה בשקט והאולם חשוך... כאילו, אתם בסדר?" או הבדיחה עם ה-12 מטר, ואיך שהוא סיפר את זה, פשוט הוציאו ממני חיוכים מטורפים], כיף, מהנה, כואב, משחרר לחלוטין, ובעיקר גורם לאופוריה מטורפת, שאני עדיין נמצאת בה
אביתר היה מקסים ובהחלט צנוע, עם כל המחמאות שלו לאמיר צורף במשך כל ההופעה
ומיתר צודקת, באמת מעניין איך לא נמאס לו ליצור את הדברים הכי מרגשים וטובים. קשה לי להצביע על שיר מסוים שלו במיוחד חיכיתי או שהכי נהניתי בו. זו הבעיה, נהניתי מהכל, חיכיתי לשמוע הכל, חיכיתי לראות אותו בפעם הראשונה ולהיכנס למצב הזה של התרגשות מההופעה הראשונה, לדבר המדהים הזה שקורה בכל פעם שאני מקשיבה לשירים שלו. לראות מה קורה כשזה לייב, כשזה קרוב, כשזה לידי. האמת שעכשיו אני נמנעת מלשמוע מוזיקה, אפילו שלו, כדי ששומדבר לא יהרוס את אתמול ואת הזיכרון הטרי מהערב הבאמת קסום הזה. מה שכן אפשר להגיד בנוגע לשירים אתמול, זה שהביצועים היו מדהימים - השירים החדשים היו נפלאים וגורמים לציפייה ענקית לאלבום הבא [ובקשר אליו יש משהו בסוף ההודעה], העיבודים לשירים הקיימים היו מיוחדים נורא [הדיסטורשן ב'תתחנני אליי', וואו, כל כך מתאים וחזק
] והקאברים היו יפים מאוד גם כן. האמת, שככל שהתקדמה ההופעה, חשבתי שיורדים הסיכויים לכך שהוא ישיר את 'אצלך בעולם', שהכרתי ממש כמה שעות לפני ההופעה [אף פעם לא יצא לי לשמוע אותו, למרות שהוא על המחשב, וברגע ששמעתי זה נכנס לריפיט, כי כל כך אהבתי אותו ולא הצלחתי להפסיק לשמוע אותו], ולכן היה ממש נהדר כשזה היה אחד מההדרנים וממש כל הקהל שר את השיר הזה ביחד, והיה מקסים לגמרי. ברוב השיר אפילו אביתר היה גם בחושך, נראה לי שזה גם הוסיף איכשהו, אני לא כ"כ יודעת להסביר... זה היה ההדרן יחד עם "כלום לא עצוב" ו"שיר בוקר", ונראה לי שפה ההזדמנות להגיד שאני מצטערת מראש אם אני טועה במשהו, כי הפלייליסט נורא מבולבל אצלי בראש ואני לא זוכרת מה בא אחרי מה, אני מקווה שלפחות ההדרנים הם הנכונים ושאני זוכרת נכון
. "כלום לא עצוב" היה ממש מצחיק, והמילים כנראה באמת איבדו משמעות
הרבה אנשים בקהל הקדימו את זמנו של "הכל שקט..." ואביתר חייך ועשה עם האצבע שלא, "זה לא עכשיו", ובמשך כל השיר הוא השתגע עם הפסנתר והתחיל לעלות ולרדת עם הצלילים, וכל הקהל צחק. השיר הזה באמת היה מצוין מבחינת כל התקשורת עם הקהל וכל מה שהוא עשה על הבמה, שהיה משעשע לחלוטין, למרות השיר עצמו. הלחן כל כך גורם לזה, שזה באמת גאוני. כשהיה את "מיתר", אני ומיתר הגדולה... וול, מה כבר נעשה? נסתכל אחת על השניה ונגיד שזה לכבוד שתינו. היה מציק שביקשו לא לצלם במהלך ההופעה, אז יש לי רק כמה תמונות מכל ההופעה עצמה [כולל צילומים רק של הכלים על הבמה, נניח] ואני אעלה אחר כך. אחרי ההופעה חיכינו מחוץ לחדר האמנים, ואחרי בערך רבע שעה אביתר יצא ודיברנו איתו כמה דקות, והוא בנאדם כל כך נחמד ומדהים! היה כיף אפילו לדבר איתו אחרי הכל רק כדי להגיד לו שההופעה הייתה מדהימה. הוא אמר שבערך בעוד חצי שנה יתחילו לצאת שירים מהאלבום החדש, לדעתו, וגם לגבי סיבוב ההופעות - הוא מעריך שיתחיל בערך בעוד חצי שנה. שאלנו גם אם הוא מתכנן להוציא חוברת תווים [כי בכל זאת, די עצוב לי לנגן בפסנתר מבלי לדעת שום שיר שלו] והוא אמר שכשיהיה מספיק חומר ויהיו מספיק שירים בשביל זה, כנראה שכן
שעה ו-40 דקות בערך של הרגשה מדהימה, והכל חדר פנימה ונגע בהכל. הייתה הופעה מושלמת, ואין מה להגיד חוץ מזה
[אפילו שכתבתי המון, זו הנקודה המרכזית
] שווה לחכות למה שיבוא אחר כך, בהחלט. סוף שבוע נעים לכולם וחנוכה שמח

אחרי שקראתי את התיואר שלך

הרגשתי שהיינו באותה הופעה ממש
קרה אצלנו בדיוק אותו קטע, אבל כל הקהל (חוץ ממני חחח
) התבלבלו ב"הכל שקט".... היה ממש נחמד הקטע הזה. בא לי עוד הופעה שלו.

hazilume

New member
אולי את פה..?

אתמול פגשתי בהופעה בזאפה בחורה (ואולי את פה?), אחרי שהיא ביקשה מידידה שלי סיגריה דברנו קצת על ההופעה.. ספרתי לה כמה שאני מאוכזב שאביתר לא עלה עם "אקדח" ושאני מבין שבני אדם משתנים כל הזמן ואולי מבינים שמה שהיה נכון לגביהם בעבר כבר לא נכון היום, ושאני מבין למה אביתר לא מנגן את תאטרון רוסי יותר.. אבל אקדח? קיצר דברנו קצת על מה יותר "גס" ופחות סיכוי שיתקבל אצל אנשים.. אני עדיין חושב שתאטרון רוסי, שמדבר על בנאדם מסויים הרבה יותר אישי נקי ופוגע מאשר שיר על תופעה חברתית..

TEENAGER1

New member
איך זה סותר?

זה לא שאת תאטרון רוסי הוא מנגן ואת אקדח לא, את שניהם הוא לא מנגן יותר... העניין עם אקדח מאד מובן לי, אולי הוא פחות אישי מתאטרון רוסי אבל זה לא מונע ממנו להיות שיר אלים ומזעזע, כזה שאביתר כבר לא מחובר אליו ולא רוצה לבצע. אני חושבת שחבל שמראש פיתחת ציפיות שהוא ישיר אותו. ברוך הבא לפורום

Evi Virus

New member
יש לי שאלה לאלו שהיו בהופעה

[אני מניחה שכאן יהיה שירשור הופעה בסוף, אז אני מקווה שזה בסדר ששירשרתי לכאן
] לפני אחד השירים אביתר אמר "טוב, זה שיר מדכא" וכל הקהל צחק. לפני איזה שיר זה היה, מישהו זוכר?

TEENAGER1

New member
אתם נורא חמודים

והיה כיף לקרוא את מה שכתבתם. שמחה מאד שנהניתם! ו.. "עוד לא בטוח אבל יכול להיות"?! לא, אני אהרוג מישהו אם הוא לא יכניס את השירים האלה.

Evi Virus

New member
מעט התמונות שיש

אם אני שוללת את התמונות של הכלים והבמה, שצילמתי לעצמי [כמה תמונות של הפסנתר, הגיטרות וצילום הבמה כולה], ואני שוללת כי אני מניחה שהן לא באמת מעניינות מישהו, נשארות 3 תמונות, ומכיוון שמתוך זה יש שתי תמונות שהן בעצם אותה תמונה שצילמתי פעמיים, נשארו... רק 2
זה בהתחשב בכך שביקשו לא לצלם, לכן כמעט ואין... [את התמונה הראשונה לדעתי הידיים שלי צילמו לבד, והתמונה השנייה צולמה בטעות
לא על ידי, אבל זה לא היה בכוונה
] קישורים [כי בתפוז זה לא עולה בגלל הגודל, וההקטנה תצא עקומה]: http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=EF1F3D4217C02839 http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=6519245B7E16305A

TEENAGER1

New member
תתחדשי על התוספות בחתימה../images/Emo9.gif

ותודה על התמונות. איך אביתר נראה מאושר בתמונה של ההדלקת נרות

Evi Virus

New member
הו תודה ../images/Emo9.gif

וברור שהוא מאושר, זה הבנאדם הכי חמוד שהוא פגש בחיים שלו

ממ רגע, בתמונה הראשונה

זה פסנתר כנף חשמלי? או שפשוט מונחת על הפסנתר כנף האקוסטי מקלדת (פסנתר חשמלי כלשהו)? כי רואים חיבורים על הפסנתר .. אז או שיש עליו פסנתר חשמלי, או שזה פסנתר חשמלי כנף ענקי :p

למעלה