עד עכשיו הייתי פאסיבי

passioneta

New member
שום דאווין

אני מנסה בעברית אבל מעולם לא השתמשתי בעברית במחשב. תמיד רק באנגלית. לכן קשה לי ולוקח המווון זמן למצוא את האותיות. ותמיד אני רושמת ץ ו-ת במקום , ו-.. זה מבלבל מאוד. כשהתחלתי להשתתף פה הצגתי את עצמי והתנצלתי על האנגלית. בינינו - נראה לי שאתה קצת עצבן וכנראה לא ממש רק בגללי...

אני ממש לא עצבן

אבל חבל, כי אני מדלג על רוב התגובות שלך, סורי, זו האמת. אז תעשי אולי טיפה מאמץ ותכתבי בעברית? או שזה ממש ממש קשה... לא נורא, את תמשיכי לכתוב בעברית ואני אמשיך להתעלם

בכנות?

גם אני שנים הקלדתי רק באנגלית כי בעבודה שלי אני משתמשת כמעט רק באנגלית... ואני טסה באנגלית הרבה יותר מהר מעברית..או לפחות כך היה... אבל אם תכתבי עברית קצת...תיק-תק תתחילי לטוס גם בעברית... השאלה אם בכלל בא לך ואם לא בא לך, זכותך אבל טבעי שיש אנשים שידלגו על התגובות שלך.. וזה לאו דווקא כי הם לא מבינים אנגלית, אלא פשוט כי מי שלא רגיל, זה פחות נעים לו בעין. לי אישית לא מפריע...

passioneta

New member
לפעמים אני מנסה

אבל קשה. מה שלא ברור לי זה למה לא נסיך חושב שאנגלית זה דאווין ורומנית לא?

חחחחחחחחחח

נטע ממי הכוונה שלו לא רעה (מצטערת שאני עונה בשמו אני פשוט מכירה אותו ומרשה לעצמי ומקווה שהוא לא יכעס שאני מנסה להסביר אותו) למרות שאולי אין לך שום כוונה כזאת, וזה מטעמי נוחות בלבד אני מסכימה איתו שכאשר אדם מסוגל לדבר כמו כולם, גם אם טיפה יותר קשה לו, והוא מחליט להשתמש בשפה אחרת, זה יכול להראות ולהתפרש כסוג של דאווין... גם אם זה לא הכוונה שלך בכלל בכלל, אני בטוחה שאת יכולה לפחות טיפה להבין את הכוונה... לגבי הרומנית אני מניחה שאת צוחקת..

MaYcHuK

New member
טל מאמי זה לא אמור להפריע...

גם אני דילגתי בהתחלה עד שקלטתי שהשד לא נורא ואולי לוח יותר זמן לקרוא אבל עדיין שווה

נכון ממי

אבל אפילו אני ששולטת באנגלית מצויין, לפעמים מתעלמת מתגובות מסויימות שהן ארוכות מידי, בלי סימני פיסוק, צפופות מידי, או סתם לא נוחות לקריאה , ולא חשוב באיזה שפה. אז הוא בסך הכל הביא לידיעתה שייתכן שיש עוד אנשים שמדלגים על התגובות שלה בגלל זה. ואם זה לא מפריע לה..זה לא מפריע לאף אחד. כמו שהוא אמר , תמיד אפשר פשוט להתעלם. אני לא מתעלמת ממנה, כי אני אוהבת לקרוא אותה :)

לא, זה היה ברצינות

שנים ידעתי ש- WOMAN זה יחיד ו-WEMAN זה רבים משוםמה זה נתקע לי בראש והייתי משוכנעת שהיא טעתה בגלל שככה אומרים.. אבל אני זו שטעיתי באמת

כי אהבתי את התגובה שלך

ואת הדרך שבה כתבת לא אפשרי היה להגיב אחרת לתת לך בוסה וזהו!
מה תעשי לי, אה?

למעלה