עד סיפור

ophirein

New member
.......

ליסקה היו חיים נהדרים! היא למדה לנגן בפסנתר! (תמשיכו! חחחחח)

shikole

New member
ממשיך

באה חולדה וטרפה את הכדור פלאפל... אבל!! השאירה בדיוק גרגיר אחד ואז..

רעותיק

New member
ואז

איציק מהשכונה בא ולקח ביס והתחיל גם הוא להתנפח לגודל מפחיד אז הוא חזר לביוב וראה ש...

shikole

New member
ראה ש.....

ראה שהארי פוטר התחבא בביוב, ובעצם כל אחד שעבר שם הוא ניפח אותו למימדים עצומיםםם ... ואזז...
חח

shikole

New member
והיא ...

נתנה ביס להארי פוטר בדיוווק במצח איפה שכואב חח
ואז הארי פוטר התעצבןןן כולוו ואז....

לתעלה של צבי הנינגה

והם ישבו ואכלו פיצה ואז ארי שאל אם הוא יכול גם והם אמרו לא שלא כי הוא חנג רציני פתאומ ארי החל לשנות צורה ל....

shikole

New member
ואז לאונרדו אמר

יואו מה לעזאזל נסגר איתך בנאדם?!? לך לטיפול יא מסכןןן... הארי פוטר התבאס וקלט שהתעלול לא עובד ואז...

ophirein

New member
ואז הארי התעצבן ואמר:

(כשריר נוזל לו משפתיו.....) אני מסכן!?!?!?! אני מסכן!?!?! אתה מסכן!!! איך אתה יכול, כל בוקר(!), לקום, ולדעת, שזה מה שאתה עושה לאנשים עם מוגבלויות! אז......נכווון שאני חנאאאאאאג' אז.......נכווון שאני לא שולט בעצמי... אז.............נכווווון שכתבו עלי ספר... אלו סיבות לא לתת לי לאכול פיצה??? ואז דונטלו, שחטף שוק, והתמלא בריר שאל הארי אמר...

shikole

New member
חטף שוק,

התמלא בריר שעל הארי, ואמר... באנה יא חנאג' מסריחחח אתה מלכלך אותי טוס טוס לנו מהמערה או שאני מכפכף לך ת'צורה עם הספר שלךךך זהר ממנייי הארי פוטר נעלב, בכה כמו ילדה קטנה ועזב את המערה של צבי הנינג'ה ואז..

רעותיק

New member
הוא יצא מהמערה

ופתאום תפס אותו איציק השמן שהמשיך להתנפח מהפלאפל שהוא כישף ואז איציק התעצבן ש...

ophirein

New member
איציק התעצבן ש...

שהוא ממשיך להתמלאת מפלאפל והוא כבר לא רעב.... הוא ביקש מהארי...

shikole

New member
הוא ביקש מהארי

שיביא לו לפחות איזה קינוח שיוריד לו את האוויר, אז הוא הביא לו עוגת קרמל פצפוצים מלאת קסם הוקוס מוקוס פוקוס שמוקוס שלאט ללאט הפך את איציק לגודלו הרגיל....... אבלללל!!

למעלה