עד מתי?

danitos

New member
עד מתי?

אז אמרו לי להרפות... הרפיתי אמרו לי לצאת... יצאתי אמרו להעסיק את עצמי בהרבה דברים אחרים...העסקתי את עצמי... אמרו שאם אני אשחרר ואתה אוהב באמת אז תחזור ותהייה שלי באמת ושאם לא תחזור אז כנראה לא היית שלי אף פעם.. היית? אני לא מפסיקה לחשוב על זה.. שאולי לא אהבת בכלל? שאולי לא היית שלי? זה הרי כ"כ קל לך.. וכ"כ לא מזיז לך.. אפילו טלפון לא הרמת, לא התעניינת- אתה בטח מתאר לעצמך שקשה לי ושאני בוכה...ועדיין, לא איכפת לך... האמת שקשה פחות ממה שחשבתי ושאני בוכה הרבה פחות ממה שחשבתי- ישנם ימים שלמים שאני עוברת בלי לבכות.. אבל זה עדיין קשה לי ועדיין אני בוכה פה ושם,,לא בהיסטריה -אבל בוכה. בעיקר מעסיקה את עצמי- יוצאת מבלה -ים חברים מסיבות והמון עבודה, ואני אפילו יוצאת עם מישהו ואפילו הצלחתי החודש בעבודה בצורה מטורפת שלא חשבתי שאני יכולה.. אבל כל זה -זה סתם, סתם להעביר את הזמן סתם כדי להשכיח אותך... ואני יודעת שזה אמור לעבור- וזה אפילו עובר- אבל אני כ"כ לא רוצה שיעבור, כ"כ רוצה שתחזור- כ"כ לא רוצה לגלות שכל מה שנתתי לא היה בשביל סתם, לא רוצה לגלות שהייתי בשבילך סתם, ושבעצם אף פעם לא היית שלי, לא רוצה להתבדות, לא רוצה לצחוק על עצמי שהאמנתי לך סתם ששיקרת לי כשהבטת בעיניי ואמרת שאתה אוהב ,שבכית שכואב לך כי אתה אוהב, לא ככה הכרתי אותך, לא כשקרן!! האמנתי בך כ"כ, ואני לא מבינה- למה בכית? למה אמרת שכואב לך? למה אמרת שאתה אוהב אותי? למה אהוב? השבוע חזרתי לבית מהעבודה בשעה מאוחרת ובכניסה לבניין היה רכב כמו שלך... והלב שלי התחיל לדפוק במהירות... כמעט הייתי בטוחה שהנה אתה פה מפתיע אותי, וכבר יכולתי לדמיין שאתה אומר שאתה אוהב ושהנסיעה הזאת בכלל לא מעניינת אותך בלעדיי וככל שהתקרבתי לסוף הפאנטזיה הזאת התקרבתי גם לרכב וגיליתי {מן הסתם} שזה לא אתה... וכנראה שזה לא יהיה אתה אף פעם... כשהכל יעבור/עברי לידר כשהכל יעבור, ואתה תישאר הכאב העקשן הזה יתחלף באחר רגשנות איומה, תישאר נשימה כשהכל יעבור כשהכל יעבור אנשים יחייכו ברחוב הישן הזה שתמיד ישכחו ויראו השכנים אנשים חדשים ואולי עוד תחזור, כשהכל יעבור כשהכל יעבור ואתה תתבהר הכאב העצור הזה שבסוף ישתחרר תישאר כוונה, נוכחות אחרונה כשהכל יעבור ואתה תשתכר עם הכוס הכחולה שלך שבסוף תישבר אנשים אחרים שרצית להיות כשניסית לחיות כשהכל יעבור ואתה תיגמר ויהיה במקומך מישהו אחר רגשנות מתוקה הזדמנות אחרונה לפני, שהכל יעבור מוקדש לאהוב שכבר לא שלי {ושכנראה גם לא היה שלי???} יום טוב לכולכם

בובה ../images/Emo201.gif

יהי חזקה את בדרך הטובה ושביל הזהב בשונה ממני
קשה להרפות ואת יודעת שאני מבינה עד כמה.. אבל אין מה לעשות.. זה מה שהוא עשה.. ועכשיו תורך.. תיהי חזקה
אני פה בשבילך..

שלום לך

אהבה נכזבת דבר קשה, וחויתי אותה היטב. היא חלק מהחיים, ולומדים להתמודד אתה. ים ומסבות אינם עסוקים חשובים. נסי למצוא לך עסוקי פנאי, שאת מאד אוהבת ושמענינים אותך, שתורמים לך ומספקים אותך רגשית. אני למשל כותב הרבה.

למעלה