עד מתי !?!?!?

פוטיק

New member
עד מתי !?!?!?

אני יודע שאני אומנם עוד לא חייל משוחרר, אני אמור לצאת לחפש"ש ב 8/3 אבל אין לי זין כבר לצבא... מזיינים לי ת'מוח על ימין ועל שמאל, עושים לי סרטים של החיים עד שאני יוצא הביתה, היום תאמינו או לא הגעתי למצב שבדקו אם הנשק שלי נקי או לא, אין לי כוח כבר, היחידה שלי חונקת אותי עד לשחרור, אני מת כבר לצאת לחפש"ש ולהישתחרר, שונא את הצבא שונא שונא שונא שונא !!!! נראה לי שבסוף אני יצא על 21 נפשי כמה ימים לפני החפש"ש, למה הם חייבים לעשות לי כל כך קשה לפני השחרור !? כאילו אני איזה טירון מושתן שהתגייס אתמול !! עד כאן היו 60 שניות על שנאה לצה"ל, תודה !!

SimplyMe1

New member
מזוכיזם צעיר

אני שברתי שיא!!חודש וחצי כמעט לפני חפש"ש הספקתי לקבל 2 שלילות חופשה,לסגור כמה ימים בבסיס פתוח בגלל המלחמה בלבנון,לעלות למשפט ולצאת 7 ימי מחבוש ע"ת,להיפצע מספסל,להיות שבוע בגימלים ולהשתחרר באוג'..כול האחרונים קרו בחודש אחד בלבד. קיצור חרא,אבל אפשר לבחור גם לא לאכול אותו ופשוט לקבל נזיפה ושלילת חופשה על חוצפה ואיום(?)כלפיי קצינה(התלבטתי בקול אם להרים עליה שולחן). וזהו......אזרחות זה טוב ואין כמו לטייל בארץ באזרחות. בעצם יש--->להיות תרמילאית בחו"ל. איפםה אתה משרת?

SimplyMe1

New member
טוב הכותרת מזוכיזם לא קשורה

פשוט רציתי לכתוב שהייתי מוכנה להיות עכשו 3 שבועות לפני השחרור(אצלנו זה מזוכיזם) ,רק כדי לעבור שוב את היום המדהים בחיים שלי-יום השחרור מצהל..כאילו זכיתי במליון דולר במזומן.

SimplyMe1

New member
אחד צבאי נפל לי על הרגל

וגם 3 או 4 חיילים שישבו עליו..שכחתי כמה בדיוק:) אבל זה לא הקטע,הקטע הוא שבשביל להוציא ג' אחד מסכן נוסף על הפציעה,יצאתי מהמרפאה בקריה ב3 בבוקר כשאין לי איך לחזור הביתה..בסוף הגעתי במונית ספיישל ב15 שקל שהיו לי,אבל מאושרת עם הג' הזה..(כול האחרים רצו 140 ש"ח!!על הנסיעה הזו).

ReiKo

New member
ראסמי

עשה לי דה ז'ה וו על הגדוד... שאלוהים ייקח את בוכניק ...

פוטיק

New member
דווקא לא...

אני משרת במנהל האזרחי בקלקיליה.. אם למישהו זה אומר משו...

SimplyMe1

New member
מת"ק הלו..

עושי תסריכים שמאלנים

SimplyMe1

New member
יאפ

גם אתה ישבת במשרד במעבר 107? אם כן אז אולי אנחנו מכירים

nnnbbb

New member
אם אפשר להתמרמר..

אז זה מה שעשו לי חודש לפני השחרור... במלחמה שכריחו אותנו לצאת לנופש(לוחמים בצהל)מי שלא יוצא,משפט על סירוב פקודה..לקחתי את החיילים שלי,ונסענו באוטובוס לצפון לעזור לפחות לאזרחים,ולא ללכת לשיעורי ספינינג,כמו שהמ.פ והמגד רצו. קיצר שחזרנו,כתבתי מכתב שאין להם ערכים,והם פחדנים...וכו' וכו' וכו'...ושפטו אותי.. וכך: חודש לםני השחרור, ירדתי מסמ"ר לרב"ט (למרות שבתעודת שחרור כתוב סמל!,ועשיתי שבועיים של שמירות,כמו צעיר,ובנוסף קיצרו לי את החפשש בשבוע(במקום שבועיים)ומה עשיתי במקום??נכון...שמירות! ועל זה נאמר...עם מפקדים כאלו...מי צריך מדינות אוייב??!!?(אני חייב לציין שהיו כמה קצינים שתמכו בי,אבל הם פחדו לעשות ולהגיד כי הם לויאלים למערכת...

eli1234512345

New member
מה זה צבא?

על מה הוא מדבר?מה הוא רוצה?......חח איזה כיף להיות אזרח....

IrIsH BaBe

New member
חחחח יאו נכווווון

יצאתם לנופש במקום "להגן" על המדינה בזמן המלחמה
אוי ענק הרגתם אותי

Fregelistic

New member
בוקר טוב!!

אני משתחרר בסוף מרץ. נחמד לדעת שיש פורום לחיילים משוחררים (לא שזה צריך להפתיע אותי, לתפוז יש פורום לכל דבר). אני מצטער לשמוע על היחס שנותנים לך פוטיק, במיוחד לפני השחרור. אצלי זה בדיוק להפך. ז"א אני עדין עובד, אבל בדגש על קצת. סוגר דברים אחרונים. המפקד שלי עשה לי לפני חודשיים שיחה על זה שלפני השחרור החיים האישיים שלי צריכים להיות בעלייה, אז לא להתבייש לבקש ממנו לצאת לימים פתוחים, ימי הולדת של חבר, אפטרים נוספים וכו'.. תותח! מישהו אולי היה בקורס הכנה לאזרחות? יש לי כמה שאלות בנוגע לקורס הזה.

פוטיק

New member
גם אצלי אין יותר מידי עבודה...

אבל הבעיה היא שהוכרז אצלנו החודש "חודש משמעת" ועושים לנו טרור, מסדרים מטורפים, משמעת מטורפת.. ועם המזל שלי זה נפל על החודש האחרון שלי בצבא...

gracie

New member
ככל שתסבול יותר-

ככה השחרור יהיה יותר מתוק! אז תזכור כל רגע, וכל חרא שהמניאקים עשו לך, ותחייך אליהם חיוך רחב, כי אתה עוד מעט בחוץ, והם לא!

למעלה