עד מתי?

sidanb

New member
עד מתי?

נו, אז מישהו הצליח להוציא פרטים ממדור עתודה מתי יפרסמו תשובות לעתודאים לרפואה?

litallit

New member
שבוע הבא

יום שני- שלישי.... כך לפי עתידים (שהיו ממש נחמדים בטלפון!) וגם לפי מדור עתודה...

itsish

New member
אבל בבוקר הם אמרו

חמישי - ראשון... מה לוקח להם כל כך הרבה זמן זה פשוט מרגיז

litallit

New member
כן

כמעט התחלתי לצעוק עליהם........בהתחלה אמרו לי עוד שבועיים ברוב חוצפתם ואחרי שכנועים הם נידבו את המידכ הנ"ל

itsish

New member
בקיצור נפנפו אותך...

אני לא בטוח שהם יודעים בכלל משהו...הכל סתם המצאות לכל אחד הם עונים משהו אחר... אח שלי (שהוא קצין) אמר לי עכשיו שאין שום סיכוי שהם יפרסמו את התשובות בחוה"מ (כמו שהוא אמר לי ביום כיפור שאין סיכוי שהם יפרסמו את זה ביום שלישי..עד עכשיו הוא צדק). מה שגורם לי להאמין שהם יפרסמו את זה מחר (ואין סיבה שלא). כל האוניברסיטאות העבירו את כל המידע כבר לקד"צ. לדעתי זה מחר יגמר (לפחות אני מקווה
).

litallit

New member
האוניברסיטה החשודה

היא את"א. כל האחרות העבירו בטוח רשימות .... אני נוטה "להאשים" את את"א כיוון שאצלהם אמורים להיות כמה אנשים שהם בטיפול בגלל הערה במור וצריכים לעבור ראיון.... יכול להיות שבגלל זה הם מעכבים רשימות?

NesiZ 19

New member
הם אומרים שיש עיכובים

זה לא תלוי רק בגורם אחד אתה יודע. אני בספק אם יש להם בכלל דד-ליין, מצידם להודיע לנו גם אחרי פתיחת השנה(ושמעתי על לא מעט מקרים שעתודאים נכנסו לפקולטות לרפואה שבוע ואפילו שבועיים אחרי תחילת הלימודים).

NesiZ 19

New member
גם לי ככה אמרו...

אבל כל פעם אומרים משהו אחר. בהתחלה אמרו חמישי שעבר, אחרי זה אמרו השבוע, ועכשיו זה כבר שני-שלישי. נמאס כבר לחכות.

itsish

New member
משהו קורה שם...

הורידו עכשיו באתר עולים על מדים את החדשות הקודמות...

itsish

New member
ועכשיו גם שניים ענו לי מאוד

מוזר בקד"צ....נסי זה הזמן שלך גם לבדוק...

NesiZ 19

New member
אמרתי שאני לא מועמד לרפואה

אז נתתי להם את המספר ת.ז. והם אמרו אין עדיין תשובות.

photoface

New member
ככה גם לי אמרו.. חול המועד כרגיל

איפה תתקבל הודעה ראשונה על תוצאות?

למעלה