עד מתי ?!?

hillali 86

New member
עד מתי ?!?

כן אני עדיין צעירה להגיד את זה (נוב 04 - עושה שלוש שנים) אבל הרגשתי שאני חייבת לשתף הרבה אנשים במה שאני מרגישה אז ככה: עד מתי שואלים הפז"מניקים והצעירים רק חולמים על המילים עד מתי כשנמאס לך לסחוב אבנים עד מתי יעלוזו צעירים עד מתי נטחן כמו כלבים עד מתי ונשתוק כמו נזירים עד מתי כשנגמר הכח והתקווה כבר איננה כשאתה רואה אזרחות וכמהה אליה עד מתי מדים ירוקים עד מתי פק"ל כיסים עד מתי גומיות בנעליים עד מתי חולצה במכנסיים עד מתי נעליים צבאיות עד מתי גרביים מסריחות עד מתי צבעי פנים עד מתי חצ'קונים שלא יורדים עד מתי שיער קצר (לבנים שסובלים מזה) עד מתי שביזות של "צבא מחר" עד מתי מטווחים עד מתי שמירות עד מתי סיורים עד מתי שאתה מת לחרבן ואין עיתון עד מתי מדי א' ביציאה הביתה עד מתי נוב 04 !!

bery18

New member
איפה את משרתת?

ושכחת לרשום עד מתי נילך לישון אחרי הזונות ונקום לפני התרנגולים?!...או שזה רק אצלנו כנראה

bery18

New member
אני אשאיראותך עם הפסקת חשמל ו

וג'וקים תזהרי...!

IrIsH BaBe

New member
../images/Emo6.gif

אל תפתח פה לשטן, הגנרטור פה יש לו מצבי רוח חחח

IrIsH BaBe

New member
מה אתה צחוק?

אני אסביר לך סגרתי בבסיס ויש פה כל שניה הפסקת חשמל והגנרטור לא פועל ויש פה מלא ג'וקים ועכברים וחשוך טילים אז אמרתי לעידן שישמור עלי והוא לא רוצה איזה ילד בלאי

IrIsH BaBe

New member
תודה

בדיוק עכשיו העכבר יצא מהארון!!!!!!!!!

idenu

New member
העכבר כבר היה אצל הקב"ן?

איזה אומץ יצא מהארון

IrIsH BaBe

New member
לא נו אל תצחקו

חברה שלי נעלה אותו שם ... מסכן כולו יצא בטראומות העיקר היא נעלה אותו עם אוכל ושתיה לכמה ימים חחחחחח קיצר הוא מסתובב לי בחמל ה צ י ל ו

varui

New member
צעיר

קודם כל תן כבוד לאוגי וגם להישתחרר להם הם כבר מספיק טחנו אני רוצה לדעת עד מתי צעירין יחפשו אך להוציא גימלים אני רוצה לדעת עד מתי קצינים ישחבו שהם יותר חכמין מחגורים אבל הם טועים אני רוצה לדעת מתי צעירים חושבים שהם כבר טחנו כבר מפסיק אני רוצה לדעת עד מתי צעירים ימשיכו ליטחון את פזמניקים ייאלה אני רוצה כבר להישתחרר אוגי 04 כבוד

קודם כל, היא בת

אז תן כבוד. דבר שני, היא עושה 3 שנים אז תן כבוד. דבר שלישי, היא לוחמת אז תן כבוד. דבר רביעי, תפסיק לבלבל ת'מוח.

aureliano1

New member
צעיר מת

אני רק מעוניין לדעת איך לעזעזל אני חוזר להיות קרבי במילואים נובמבר שלוש עד מתי!!!

למעלה