עד מתי ?

Sמית

New member
עד מתי ?

בשנה האחרונה איבדתי 2 דודות עוד שני דודים נמצאים במצב קשה עד אנוש בבי"ח, עוד מישהו קרוב נהרג בצבא, אמא שלי על סף התמוטטות, אני בדיכאון... עד מתי... אני נמצאת בתוך בועה ולא מצליחה לצאת ממנה, לא יוצאת מהבית, בקושי נפגשת עם חברים,לא מחייכת, אפילו לא עובדת ולא מסוגלת לצאת לחפש עבודה. אני עסוקה כל הזמן ב "מי עוד ימות" או "מי עוד יחלה", אין לי כוח להמשיך הלאה, ככה זה נמשך כבר כמעט חצי שנה ואני רק שוקעת עוד ועוד... עד מתי ?!?

עופריקו

New member
התשובה בגוף השאלה ...

אז עד מתי באמת תנסי לעצור את הזמן ? לשקוע נורא קל וזו הדרך הכי קלה לבריחה ואולי אם תנסי לצאת מהמעגל הזה של להסתגר .. תפגשי עם חברים תבלי תהני ,תמצאי לך עבודה ובכלל תעסיקי את עצמך בעוד דברים מלבד לשקוע אז אולי ה"עד מתי" יתקצר לך ובחרתה בחיים כך נאמר ואולי אם תנסי ולו במעט לחיות קצת יוטר טוב תחייכי לעולם והוא יחייך אליך ואולי החיוכים האילו יעזרו לך קצת יותר אז קדימה תנסי שבוע אחד מחכה לתשובה שבוע מקסים עופר

עופריקו

New member
התשובה בגוף השאלה...

אז עד מתי באמת תנסי לעצור את הזמן ? לשקוע נורא קל וזו הדרך הכי קלה לבריחה ואולי אם תנסי לצאת מהמעגל הזה של להסתגר .. תפגשי עם חברים תבלי תהני ,תמצאי לך עבודה ובכלל תעסיקי את עצמך בעוד דברים מלבד לשקוע אז אולי ה"עד מתי" יתקצר לך ובחרתה בחיים כך נאמר ואולי אם תנסי ולו במעט לחיות קצת יוטר טוב תחייכי לעולם והוא יחייך אליך ואולי החיוכים האילו יעזרו לך קצת יותר אז קדימה תנסי שבוע אחד מחכה לתשובה שבוע מקסים עופר

למעלה