עד מתי??

romi87

New member
עד מתי??

היי בנות יקרות...
אני לא יודעת מאיפה להתחיל... מגיל קטן הייתי אמא קטנה לאחיותיי, הדבר שהייתי כמהה לו המון שנים, ובאמת שזה התחיל להיות קרוב, חבר, נישואים, בעל, קיבלתי מכה חזקה, אף פעם לא חשבתי שזה יהיה אני.. שמעתי סיפורים על כל מיני דברים, אבל בחיים לא חשבתי שזה יגיע אליי, בנתיים החיים ממשיכים מסביב, אנשים מתחתנים, מביאים ילדים לעולם, ואנחנו?, באותו מצב, תקועים, אני בת 28 ומעל לשנתיים בטיפולי פוריות, הורמונים, הזרעות, הפריות, הייתי בטוחה שהיום, התהליך המייגע הזה יגמר, אבל ב12:00 קיבלתי שיחת טלפון מהאחות המקסימה שבישרה לי שזה לא... עדיין לא... קשה לי כל כך להתמודד עם זה, אני מרגישה שזה פוגע לי בזוגיות, פוגע לי ביחסים עם המשפחה והחברים, ובעיקר עם עצמי, אהבה עצמית זה ממני והלאה בזמן האחרון, אני מטופלת בבית חולים ציבורי, אחרי 3 הפרייות שכשלו, פנינו לבית חולים ציבורי בגלל שאנחנו זוג צעיר ופחות מסודרים כלכלית, אתן חושבות שאני צריכה לפנות למומחיות פרטית או להמשיך לנסות בציבורי? כל עצה או עידוד יעזרו לי כרגע.... תודה לכן ובשורות טובות..

napit

New member
היי חמודה

קודם כל - חיבוק ענקי.
אני לא חושבת שיש תשובה חד משמעית לגבי ציבורי לעומת פרטי.
מכירה לא מעט נשים שמטופלת בבית חולים ציבורי ומאוד מרוצות מהטיפול. מניחה שלכל דבר יש את היתרונות והחסרונות שלו.
לא כתבת למה אתם מטופלים, אולי נוכל להפנות אותך לרופא שמתמחה בבעיה הספציפית שלכם...

מצטערת לשמוע על השלילי... מאחלת לך שזה השלילי האחרון באוסף הלא נעים הזה

romi87

New member
טיפול

אנחנו מטופלים כי יש לי שחלות פוליסטיות
לגבי בעלי הזרע תקין.. אז אני הבעיה (;
בכל מקרה אני מטופלת בבלינסון ומרגישה חוסר עקביות מצד הרופאים, ולא באשמתם ככה זה, הייתי שמחה לקבל חוות דעת נוספת ואולי משהו שיאיר קצת אור על כל התהליך המייגע הזה.. נותר רק לנסות, תודה לך!

napit

New member
אני תמיד בעד חוות דעת נוספת

במיוחד אם את לא מרוצה מהטיפול הקיים.
אולי רופא חדש ימליץ על פרוטוקול שונה, בדיקות נוספות.
אולי הוא רק יחזק את זה שהטיפול שאתם מקבלים הוא הטיפול הנכון ויגיד ש(לצערי) נפלתם בשלושת הטיפולים האחרונים על הצד הפחות נעים של הסטטיסטיקה.

napit

New member
החזרים מהקופה

אגב, יש המון רופאים פרטיים שאת יכולה לקבל על פגישות איתם החזרים מהקופה.
אבל לחלקם התורים מאוד ארוכים, אז כדאי לקבוע כמה שיותר מהר (אני למשל ממתינה כבר חצי שנה לתור לבר חווה)

romi87

New member
חצי שנה???

יש לך המלצה לרופא פרטי טוב שאפשר לקבל החזר?

hatalya

New member
היתרון באזור המרכז שיש הרבה מרכזים רפואיים ציבורים..

לא מרוצה מבלינסון תעברי לאיכילוב / אסף הרופא / תל השומר..
הכל יחסית קרוב באזור המרכז

התמודדות עם טיפולי הפוריות

רומי (?),
את מתארת מצב שמאפיין הרבה מטופלות פוריות.
טיפולי הפוריות משפיעים על תחומי חיים רבים, אם לא על כולם. כפי שתיארת: פגיעה בזוגית, ביחסים עם המשפחה והחברים ובעיקר בעצמך- דימוי עצמי ואולי גם דימוי גוף.
בגלל שאת מרגישה כזו פגיעה ואין לדעת מתי הטיפולים יסתיימו (נקווה שבקרוב !), אני ממליצה לך לפנות לתמיכה נפשית.
בכל בתי חולים וקופת חולים ישנה עו"ס שמספקת את התמיכה וכמובן שיש גם באופן פרטי.
מאחלת לך בהצלחה ומהר!
דפי.

טוליתי

New member
|מצטערת על השלילי

התחברתי מאוד לתיאור שלך
, בחיים מקבלים לפעמים הפתעות מאוד לא נעימות
. מה שכן, יש המון נקודות אור בסיפור שלך:
1. גילך הצעיר מהווה יתרון גדול. תיאורטית, את יכולה להספיק עד גיל 35 כמה ילדים שרק תרצי
.
2. הבעייה שלכם קלה, ולמעשה יש שכלל לא מגדירים אותה כבעיית פוריות. עוד לא פגשתי פוליציסטית עם מסע ארוך, בתנאי שזו הבעייה היחידה.
3. סבירביותר שבמידה ונוצרים עוברים יפים ורירית הרחם טובה - הכשלון הוא כישלון של סטטיסטיקה ארורה ולא מעבר לכך.
לגבי חוסר האהבה העצמית והיחסים המעורערים עם עצמך, אני חושבת שאך טבעי שזה יקרה בתקופת הטיפולים. הרי אנחנו לא מרוצות מעצמנו, מהתפוקה או יותר נכון, מחוסר התפוקה
....וברגעים האלה, אני מזכירה לעצמי שאין לי באמת שליטה על מה שקורה. הרי זו לא את שלא בסדר... זה לא שאת צריכה להתאמץ יותר ולא מתאמצת. את אמיצה, משקיעה ומתפקדת כמו אימא כבר עכשיו - את נאבקת לכך שיהיה לך ילד.
לגבי מעבר לפרטי, השאלה היא מדוע את רוצה את השינוי, ומה את מצפה מפרטי. זה לא שבציבורי אין הצלחות.
אני בעד שיחות עם אשת מקצוע שמבינה בנושא הפוריות. הן יכולות בהחלט להקל על התחושות הקשות ולעזור למצוא את האמונה בעצמי מחדש.
יקירתי, למסע הזה הייתה התחלה, ויהיה לו גם סוף, והסוף יהיה מתוק
. ועד שזה יקרה, חיבוק גדול יקירה

גם כזה
- על מה שעוד יהיה!

romi87

New member
תודה מקסימה

העלת לי חיוך :)
תודה על העידוד, אני לא מרבה לדבר על זה וכאן יש סוג של נחמה, כי באמת יש תחושה של הזדהות והבנה מצידכן וזה מדהים, אם יש לך המלצה למישהי מומחית בתחום אני אשמח... כשאני שואלת את הרופאים, אני מקבלת תשובות טכניות מאוד.
בשורות טובות!

בלונד23

New member
היי כמה שאני מבינה אותך...

תדעי שהרבה פה באותה הסירה.
רציתי להמליץ לך כן לעבור לפרטי.
זה עולם אחר.
רופא אחד בלבד שיודע בדיוק את הבעיה שלך.
מה יותר חשוב מזה?
אולי נפלתם בין הכיסאות בציבורי.
שיהיה בהצלחה.

romi87