עד מתי?!

וואו. הסתכלתי על זה איזה כמה שניות טובות!../images/Emo6.gif

אני לא יכולה לחכות כבר לג'אמפ! :) בטח יהיו מלא קוסמים אבל עדיין מגניב

מ י ל ר

New member
קשה לי להאמין שיהיה הרבה קוסמים

אבל בטח שקוסמי אש יצוצו להם מהחורים D: קוסים ברמה גבוהה יהנו מאוד (אני ואת ברשימה D: ) כיוון שלא נצתרך לגדול על הסקילים, הם פשוט יצוצו להם וימוקססו. השרשרת הזאת מחליפה את האייס דימון [תודה לסמדר על המידע] והאייס דימון שלי כבר מזמן ממוקסס.. D:

אז

זה אומר שאני אצטרך למקסס את אייס דימון? כדאי לי למקסס אותו אחרי אלקינס? יש לי כבר את הספר של 20...

btekx

New member
אייס דימון לא ייעלם, הוא יעבור לעבודה 3...

במקום סקיל שיורה חץ בשילוב של קרח ורעל יחליף לאייס דימיון...

אתה תהיה כל כך חזק שזה פשע ../images/Emo122.gif

והקשתים ישארו עם דאבל ג'אמפ. יעזור לי מאוד בדרופ גיימס בפרי מרקט. תודה רבה נקסון!! #@$!@#%@#

לא הבנתי מה שאמרת על קשתים...

לפי מה שהבנתי הם יתחזקו בטירוף בג'אמפ.

לא ראיתי שום דבר שמחזק אותם באופן משמעותי

מורידים 2 סקילים מאוד קריטיים ( פוקוס וברכת האמזון ) שמשפיעים על הריינג' ועל הaccuracy בטירוף... חידוש מראה של כמה סקילים... בע. אולי עוד סקיל שדומה באופן חשוד לסקיל של עבודה שלישית.. מה שמבאס שעדיין אין לקשתים בכלל התקפה רציפה מתחת לעבודה רביעית.. כמו למשל דואל בליידים ומוסכניקים וכל האלה שעושים התקפה של מעל 5 מכות בסקיל אחד גם אם זה דמג' בינוני בלבד.. זה ממש לא עוזר בPVP ונגד מפלצות ההתקפות שיש לי כרגע.. חצי מההתקפות זה תקיפה של קבוצת מפלצות..

לול מוסכניקים

גם אני קוראת להם ככה!
המממ אני לא מבינה הרבה בחלק של הקשתים אבל לפי מה שהבנתי יחזקו אותם ברמה משמעותית מאוד והרבה אנשים יעברו לקשתים...צריך לחכות שיהיה יותר מידע.

מ י ל ר

New member
הסבר קטן

מה שרועי מתכוון שיהיה לקשתים פלאש ג'מפ כמו של גנבים (אני ממש לא מבין למה הם מקבלים את זה, אבל לא משנה) ומשחק דרופ ב-FM רק חבל שאי אפשר לעשות יותר סקילים ב-FM... חח

דרופ גיים? מה?

לא הבנתי...אפשר הסבר על זה? ואני רוצה FJ!
מה יותר טוב מהייסט+טלפורט+FJ!
וכן ממש קשה להסתדר בלי סקילים בFM. איזה מיותר היה להוריד את זה.

מ י ל ר

New member
דרופ גיים

משחק מגפר של נובים, שזורקים דברים מהדמות ואנשים רצים מהר להרים... ובקשר לסקילים מלא פעמים גנבים עם FJ היו גונבים לי את הספוט, ומלא פעמים הייתי גונב את הספוט לקשתים / לוחמים. ותאמיני לי, אפשר להסתפק בטלפורט והייסט, הרי לא סתם טלפורט זה הדבר השני הכי מהיר במשחק...

אז הנה ההסבר למתעניינים..

נכון שהמפגרים האלה זורקים חפצים\סקרולים ( והיו גם כאלה שזרקו סקיל בוקס כמו ג'נסיס ) בFM איפה השסטורג' והבחור המשופם עומדים? תמיד אנשים מנסים לקפוץ ולאסוף את הדרופים.. ועכשיו הקשתים וומפ DJ ותופסים את זה! ואפילו יש לזה קיצור מגניב.. DJ. וזה כדי לפצות על האיטיות הבלתי נסבלת שלהם שבגללה קניתי חזיר רכיבה. חהחה.

מ י ל ר

New member
מה זה DJ?

וסקילים לא עובדים ב-FM ולקשתים שי סקיל של מהירות, יש להם 140% ספיד מובנה בסקיל פסיבי, יותר נוח מזה?

DJ דאבל ג'אמפ

ודרך אגב אם לא ראית בעידכון הקשתים, הסקיל הפאסיבי של המהירות של הקשתים מתבטל לאלתר. חוץ מזה אני לא יודע אם שווה לבזבז כל כך 20 נקודות על עוד מהירות.. שאפשר להשקיע אותו על סקילים יותר פעילים.

מ י ל ר

New member
כן!

ואז אולי אני אוכל להרוג יד אחת לפני שמישהו עושה את הצד השני... [והמבין יבין]

למעלה