עד מתי?

eve10

New member
עד מתי?

אני לא יכולה לקלוט את זה, אין לי מילים והדמעות עוצרות שם בגרון מלוות בכעס למה זה בכלל קורה ? אתמול לא יכולתי ללות את גילה מהישוב עלי,למנוחת עולמים גילה בת כתה של לירון הבת שלי וחברה של יפעת שלמדה במעלה אפריים בחוג מחול הירדן-ריקוד והתעמלות קרקע עם יפעת ביתי ועברה ללמוד בתיכון , שהיתה בת בית אצלי והתארחה בלילות בשבתות שהיתה ילדה נערה מתוקה יפהיפיה אני יושבת ובוכה ..... לא יכולה לעכל עוד, נערה יפת תואר ויפת נפש שבעיניה ראיתי שמחה כל פעם שניפגשנו סיפרה לי סיפורים ושוחחה איתי על כל דבר , חיוכה המקסים מלווה אותי ופה בבית אנחנו יושבות אני והבנות ובוכות גילה כבר לא פה . נרצחה בטרמפיאדה בגבעה הצרפתית והיא רק בת 19 וחצי כבר לא יכולה ללכת ללויות וכבר לא יכולה לספור את המתים החברים הקרובים שלי התלמידות שלי זה מצב שאי אפשר לקלוט אותו

zahavashanny

New member
נגמרו המילים נגמרו התהיות נגמר הכל.

כמה עוד אפשר כמה עוד יוכלו יושבי הארץ הזו עוד לסבול ולשתוק אין לי שום מושג עצוב עד שבא רק לבכות ולתהות עד מתי אני כל כך עצובה כל כך לא יודעת יותר מה להגיד רק שנגמר הכח לסבל הנורא הזה שיהיה לכולם סוף שבוע שקט ורגוע.

אכן נגמרו המילים

נשאר רק הלב המנותץ

שילה1

New member
אין מילים,ונגמרו הדמעות..../images/Emo7.gif

ולפעמים יש חשק לעצור את העולם,ולרדת,למקום אחר,של שקט,רוגע,וקצת טוב!! שבת שקטה ונעימה לכולנו...

למעלה