עד מתי?

קצת ידע בסיסי בביולוגיה מעולם לא הזיק...

כדורים משלשלים וסתם חומרים שגורמים לירידה במשקל בעצם מתעסקים עם המים בגוף ומוציאים אותם מהגוף
מצב של חוסר מים גורם להתייבשות
התייבשות (בטווח הארוך) גורמת לפגיעה במוח. אז מה ציפית מהשתיים האלו?

מ ח י י ך

New member
מה ציפיתי? כמה דברים

טרקטור (משהו ממש כבד), או משאית פול טריילר של תנובה מלאה בביצי משק אורגניות, או אוטובוס קו 286 של דן מלא בנוסעים, או אפילו סתם איזה טרקטורון שרפי גינת יושב עליו... ציפיתי אחד מאלה לעבור על לפחות אחת מהן... אבל התבדתי... לא נורא, יומן יגיע במהרה... אמן.

lee_1

New member
../images/Emo31.gifכל כך לא לעיניין ולא במקום

אם בפורום רזות ויפות היו כותבים: אוכל בלי סוף שגורם להשמנת יתר בעצם מתעסקים עם השומן בגוף ומכניסים לגוף
מצד של שומן משתלט על כל הגוף
חוסר יכולת לתפקד ולבצע משימה פשוטה כמו לשחות. היינו כולנו צועקים ומתעצבנים איך הם מעיזים לדבר ככה ולשפוט בחורה בגלל שהיא שמנה אז מה ששנוא עלינו בוא לא נעשה לאחר, פגשתי מספיק בחורות רזות ויפות וחכמות, ומספיק מטומטמות, כנ"ל לגביי שמנות, יש הכל מהכל! וזה שהן רזות לא אומר שהן משתמשות בחומרים משלשלים

ציניות, יקירתי, ציניות.

יכול להיות ששפטתי מהר מידיי, ויכול להיות שהתבטאתי בצורה לא נאותה. ועל זה אני מצטערת (למרות שהמחשבה הראשונה שלי הייתה "ואוו איזה יפה שהיא" והיא התחילה לעצבן אותי רק אחריי שהיא זרקה את הערה) נכון, זה לא אתי ולא יפה לכתוב דבר כזה אבל, אחריי שראיתי אתמול את הבחורה שם מדברת כמו שהיא מדברת זה הקפיץ לי את הפיוזים והרגשתי כאילו שאני נפגעת ביחד עם מיה ורציתי לשחרר מעט ארס. היום אחריי שראיתי שאני לא היחידה שזה עיצבן אותה החלטתי להיות מעט צינית וזה מה שיצא. מצטערת אם נפגעת.

lee_1

New member
אני לא נפגעתי וגם אין לי ממש

אבל בעיניי זו לא ציניות, זה עובר את גבול הטעם הטוב גם לביקורת וציניות יש מקום, אבל זה לא מה שנעשה כאן לטעמי.

lb22

New member
WTF ?!?

תגידי הכל בסדר אי שם למעלה אצלך? תגובה כ"כ טיפשית כמו שלך הרבה זמן לא ראיתי.... ואני מחזק את דבריה של לי השמנים מעולם לא היו מסוגלים לעבור בשתיקה אם היו אומרים דברים כאלו...

לא מבינים פה הומור?

אם הכל בסדר אצלי למעלה? נחמד שאתה דואג לי. וכן, אני מטומטמת. אפילו עם תעודות. מפריע לך? (למקרה שתהית, התגובה הזו בדיוק כמו הקודמת נכתבה בציניות) Have a nice night!

lb22

New member
אז יש פה בעיה

אם את חושבת שזה מה שנקרא ציניות... מה שאת כתבת זה טמטום מוחלט (ונעזוב את מה שאמרת פה עכשיו)... פשוט טימטום אחד גדול לא מספיק שוב פעם חושבים שכל העולם נגד השמנים , את באה ומוסיפה פה איזה משפט שסלחי לי הציניות בכלל לא קרובה אליו, יותר בכיוון של מאוד מאוד רחוקה ממנו....

lb22

New member
בניגוד ל...

בניגוד לכל מיני אנשים אחרים שמחליטים : לדרוס/להרוג/להרביץ וכו' וכו'... אני רק מעיר...תעשי עם זה מה שאת רוצה .... אותי רק מעניין מה היה קורה אם מישהו בפורום היה מגיע וואומר אותו דבר על שמנים (בצחוק או לא בצחוק)... הרי הנה את רואה מה קורה בגלל משהו שמישהי אמרה בצחוק.....איזה עליהום עושים עליה : היא טיפשה! לדרוס אותה! להרוג אותה! וכו' וכו' וכו'....

והצורה שבה אתה מעיר

גם היא טמטום מוחלט חשבת על זה?אם אתה לא יודע להעיר,רק לתקוף אז פשוט אל תעיר.בצורה כזו לא תשיג שום דבר,בטח שלא הבנה והסכמה.

bulb

New member
היה סרט על הזדוגות יונקים בנשיונל ג'יאוגראפיק

the new L

New member
"לא שציפיתי לעומק..."

המשפט הזה מסכם הכל. זאת תוכנית טלויזיה שטחית ולא חשובה. עד מתי אנשים יקדישו זמן כה רב לשטויות שמראים בטלויזיה?

כל השרשור הזה

או לפחות ההודעות הראשונות נשמעות כמו 'אוי לא כולם שונאים את השמנים ויש קנוניה נגדנו'. אז ממש לא. הבחורה לא ידעה לשחות!

מ ח י י ך

New member
מה כואב לכם אני לא מבין

אם זה עושה לי טוב להתלונן אז זה מה שאני אעשה. ואף אחד לא יעצור אותי. :)

למעלה