עד מתי?

מ ח י י ך

New member
עד מתי?

לא שציפיתי לעומק... לא שציפיתי לחוכמה ויושר... לא ציפיתי. אבל למרות הכל, שוב הופתעתי לרעה. אחרי פרק אחד בלבד של השרדות, שוב העיפו את ה"שמנה". תעזבו את כל הקטע שהיא לא היתה כזאת שמנה ורק קצת מלאונת. זה לא משנה. בשבילהם היא היתה שמנה. תעזבו את זה שהיה שם איזה אדיוט שקראו לו יואב שרק דיבר ודיבר וחילק פקודות ובתכלס לא עשה שום דבר ששווה להשאירו. אפשר להגיד שבעצם רק בגללו הם היו שם. אבל זה לא מש שחשוב. 2 ה"כוסיות" התורניות, ליה (המעוררת בי תחושות הקאה קשות ביותר) וורה שלא יותר טובה ממנה, כבר פתחו את הפה הגדול שלהן ("אני לא מבינה איך את עוברת בדלת" לליה ו"קודם כל נעיף את השמן" לורה). אולי למרות הכל אולי עדיף שזה קרה כבר על ההתחלה כי ככה לא נשמע עוד פניני חוכמה מ2 הטפשות האלו. אבל למרות הכל, אני מאוכזב. שוב העיפו את ה"שמנה". הייתי שם כסף (והמון כסף) שאם תשימו את מיה ואת ליה או ורה על אי אמיתי במבחן אמיתי, אז מיה היתה אוכלת אותן בלי מלח. נו שוין... מה אני מצפה מערוץ מסחרי?

lb22

New member
כן כן ... כמה בולשיט אפשר

להגיד שוב גם פה אפליית שמנים? ערוץ 10 נגד השמנים .. מה נסגר1?!?!? היא הייתה גרועה , נקודה. מלבד לדבר מוזר היא לא כ"כ תרמה בהרבה דברים. נכון יואב היה גם גרוע , אבל הוא יכול לתרום להם בעתיד , לפחות על זה מסתכלים בהדחה הזו.... אז די לחשוב שכל העולם ואשתו נגד השמנים , היא פשוט הייתה גרועה.

מ ח י י ך

New member
תירגע מותק

אולי נגלגל לך איזה משהו... לא האשמתי את ערוץ 10. האשמתי את המשתתפים הטפשים. וחוץ מזה שהיא דיברה קצת הרבה בלילה, איפה היא היתה גרועה? מה היא עשתה בדיוק לא בסדר? אני מאחל לקבוצה הזאת שיפסידו שוב ושוב עד שלא ישאר מהם זכר. חבורת טפשים. טוב סליחה, לא כולם. רק אלו שהצביעו ל"שמנה".

lb22

New member
היא לא יודעת לשחות

לא מפסיקה לדבר לא עושה כלום להמשיך? ואתה זה שאמר : "מה אני מצפה מערוץ מסחרי" ... כן הם אלו שדאגו שיעיפו אותה... היא פשוט לא הייתה טובה. רק כאן אפשר להפוך את זה שעשו א תזה בגלל שהיא שמנה.

מ ח י י ך

New member
תאמין לי

שזאת בדיוק הסיבה שהעיפו אותה. ואם אתה חושב שזה בגלל שהיא "לא היתה טובה" אז אתה עיוור או משהו. או שאתה בעצם לא שמן ומעולם לא היית אז אין לך מושג בדברים האלה. ותאמין לי שזה מה שעושה את ההבדל. לא הפריע לך שליה יצאה ביציאה "אני לא מבינה איך את עוברת בדלת"? או שורה יצאה ביציאה "קודם כל מעיפים את השמן"? אולי אתה מסכים איתן בעצם עם צמד ה"כוסיות"? יש מצב...

lb22

New member
כן אני לא שמן...

אודליה ? דקלה ? אני שמן או לא? לא , לא הפריעה לי היציאה של ליה , ומה שורה אמרה התווסף לו צחוק... זה נכון זה לא כיף לשמוע את זה , אבל אתה עיוור אם אתה חושב שהעיפו אותה בגלל שהיא שמנה היא לא יודעת לשחות!! שזה הדבר העיקרי במשימות בהשרדות , היא לא מסוגלת לעשות שם כלום ... נעזוב את זה שאותי היא עיצבנה מאוד, היא לא סתמה את הפה שלה..

מ ח י י ך

New member
תארתי לעצמי

שזה לא הפריע לך... מה שכתבתי לא בשבילך... תעבור הלאה... מן הסתם, אתה יכול להגיב כראות עיניך. אבל יש כאן מספיק אנשים שיסכימו איתי. אנשים כמוני שלשמוע משפט כזה מפגר כמו שליה אמרה מרתיח להם את הדם כי זה בדיוק מה שהם עברו כל החיים. ועם כל הכבוד לצחוק של ורה, היא היתה מאד רצינית שהיא אמרה את זה. תסמוך עליי. אני מכיר מספיק אנשים כאלה עם טקט של עכבר מעבדה אחרי ניסוי עם כימיכלים רעילים ביותר. אנשים כאלה אני רוצה לדרוס. וטובה שעה אחת קודם. ואני מאד מצטער אם זה נושא רגיש. אני כנראה אשאר שמן כל החיים (לפחות בראש). לילה טוב חמוד. :)

lb22

New member
לדרוס אנשים כאלו

וואלה אח שלו , את ממש שונה מהם ... מה אני אגיד לך . אתה מכיר אנשים , אז גם אני מכיר אנשים איזה יופי זה נכון?! תמשיך לחשוב שהעיפו אותה בגלל שהיא שמנה ולא בגלל שהיא פשוט גרועה!

dark happy shadow

Member
מנהל
לא בגלל שהיא שמנה, היא עפה... סורי אם היית רואה הישרדות העונות שבחו"ל היית מבין מדוע זרקו אותה אומנם ההישרדות בארץ זה העתק זול של המקור בלי הרבה חידושים... להישרדות אין כללים, הכל הולך. המודח הראשון יכול להיות הגבר החזק ביותר שנכשל באתגר או הבחורה הכי חלשה והכי לא מועילה לשבט שלה. באחת העונות היה משתמש קטוע כף רגל ולא זרקו אותו,כי הוא היה מועיל ויש הרבה גברים עם קרס ולא זורקים אותם. היא פשוט לא הייתה מועילה לשבט שלה, זה הכל. לרוב השבט שמדיח את החלשים מתחזק זה חוק הטבע מה לעשות?

לירן , הרי בהפקה ידעו מראש ש"השמנה" לא יודעת

לשחות ובכל זאת הכניסו אותה לתוכנית והיתה להם מטרה אחת ספציפית שהסתתרה בשיקולים שלהם וזה לא היה תמים . הם קיבלו בחורה "שמנה" לתוכנית במטרה אחת , להפוך אותה למטרה , מטרה לצחוק,ללעג, להדגיש כמה קשה יהיה לה מכולם וכמה היא לא יכולה להועיל , וכמובן רייטינגגגגגגג כי זה מביא רייטינג מה לעשות. אם זאת היתה בחורה רזה שלא יודעת לשחות , תאמין לי לירן , היא לא היתה בתוכנית הזאת. ככה שלא נראה לי שהכל היה תמים .

lb22

New member
הילה תסלחי לי

אבל בול ושיט... חלאס לחשוב שכל העולם ואשתו נגד שמנים !! אז שתי בנות מפגרות אמרו דבר כזה...אז ורה אמרה שמדיחים את השמנה... אז אמרה?! מה אתם נעלבים כאילו מה קרה... מיה לא מספיק טובה להישרדות ! אני ראיתי את כל 14 עונות שהיו עד עכשיו ויש שמנים שמסוגלים אבל היא פשוט לא זה, לא לדעת לשחות בכזו תוכנית?! איפה היא בדיוק חיה שהיא חשבה על זה? אז בבקשה הילה חלאס לחשוב שכולם נגד השמנים....

צודק בהחלט!

היא לא יודעת לשחות! כאילו מה לא ברור שזו הסיבה? די לחפש כל הזמן ממה להיפגע..אין מה לעשות בחיים? מי שמחפש כל כך בטוח שגם ימצא! היא בלבלה את השכל והיתה גרועה-היא היתה עפה גם אם היתה רזה!

apache64a

New member
לא קשור לשונאי שמנות, היא פשוט הייתה ה....

החוליה החלשה. לא פיזית, לא יודעת לשחות ויואב לפחות יכול לעזור באתגרים פיזיים..למרות שהוא פשוט מטומטם. זה יואב בר דרך אגב. שחקן עבר בליגת העל בכדרוסל והיום בהפועל "אוסישיקין ת"א..בליגה ב'.

גם אני צפיתי

וזה היה ניראה שכאילו עשו טובה,והביאו שמנמנה יחסית לכוסיות שם,וגם אותה דאגו לסלק בההדחה הראשונה ,וההפך היא דאגה לקצת מורל בקבוצה,וגם עבדה כמו שצריך.מה לעשות היא לא באה להם טוב .חבל

lb22

New member
ממש מורל..

לא לסתום את הפה לדקה , לצחוק מדברים מאוד מוזרים... לא לדעת לשחות (למה היא הגיעה לתוכנית כזו .... אם היא לא יודעת לשחות?) ועוד שלל דברים... מעניין מה יגידו בארה"ב סליחה מה אמרו בארה"ב ששם יש גזעים , שחורים , היספנים וכאלו.. פה כרגיל השמנים שמנים שמנים....

ואתה כרגיל קורא ומבין מה שמתחשק לך ,

כבר אמרתי לך לא פעם שאתה מעצבן את עצמיך ?

כן מורל..

אז היא טיפוס "עמך" מה רע בזה? לפחות היא לא ישבה וליכלכה שם על בנות הצוות,והן כן עשו זאת. דבר שני היא יודעת לשחות. . ודייי להיות הסניגורררררר חחחחח

גם לי זה הפריע כי היא כן היתה טובה ,

אבל איך שאמרו לה שמנה היא הורידה חיוך,,,,,, וכאן הפריע לי כי היא היתה צריכה להגיד להם משו על כך . היא באמת היתה טובה אוףףףףףףףףףף

מיה- בחורה מדהימה../images/Emo70.gif

הבחורה הזאת בהתחלה בהחלט לא ברורה, ולוקח זמן לעקל אותה, אך היא כזאת מקסימה, מתוקה ומלאת מוטיביה, בעיני הם עשו טעות גדולה. ובלי קשר להדחה, בהחלט הפנינים הללו של שתי המעצבנות היו ממש לא במקום. וראו שהם גם כאבו לה מאוד. ככה זה השרדות בישראל- חייבים לרדת הכי נמוך.

מ ח י י ך

New member
אני יכול רק לצפות

ש2 ה"נסיכות" יפתחו את הפה הגדול שלהן על עוד אנשים ויראו בדיוק ממה הן עשויות (מחומר משלשל אולי?). ועכשיו אני רואה שזה הפריע לעוד אנשים והצדיק כנראה רשומה בבלוג שהגיעה לדף הבית של תפוז. אני הולך שניה לשירותים להקיא...

למעלה