עד מתי ???

יעל301

New member
עד מתי ??? ../images/Emo7.gif

עוד שלילי לאוסף כמובן מחזור מוקפאים ,על בסיס טבעי,הפשרה כפי שהוקפאו ושלילי אכזריייייייייייייייייי איך ממשיכים הלאה אחרי כל כך הרבה שלילים ??

neta2

New member
אוי יעל../images/Emo10.gif מצטערת כל-כך

גמני שנאתי מחזורי מוקפאים למרות שכמה מחברותי הרו יפה מאד מכך. שלילי הוא תמיד אכזרי
וכואב. תבכי ותכעסי כי מותר לך, אני מבטיחה שמחר תקומי לבוקר חדש עם כוחות חדשים, זה פשוט קורה. מחבקת

../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif

אין לי מילים...נותר לי לחבק אותך חזק
ולאחל לך שזה יהיה השלילי האחרון
ממני

בוליקי

New member
יעלי ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כל הודעה כזו שוברת מחדש את הלב
. מחבקת אותך חזק ומקווה שזו הפעם האחרונה שתכתבי הודעות כאלה.

עינת ב6

New member
יעלי...../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אוי יעלי...
אין לי מילים מנחמות... עוד שלילי זה כ"כ עצוב וקשה...
אני רק יכולה לשלוח לך מכאן המון חיבוקים
אוהבים
מעודדים
ותומכים
... תבכי עכשיו כמה שאת רק צריכה, תוציאי הכל החוצה בכדי שתוכלי להתמלא בכוחות מחדש...והכוחות יגיעו את תראי...
מחבקת המון.

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gifיעלי../images/Emo24.gif

שלילי הוא תמיד אכזרי
וזה כואב כל כך שנדמה לפעמים ששום דבר לא יחזור להיות כמו פעם. תתגנבי הביתה מוקדם, שימי ראש תחת הכרית ותבכי את זה החוצה כמו ילדה קטנה. תני לבכי לשטוף את הכאב ומחר כבר יהיה קל יותר והשמש שוב תזרח. בפעם הבאה החיובי ימתק לך שבעתים
.
נועם

מם 1971

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מצטערת נורא על השלילי ויודעת כמה הכל נראה שחור וחסר תקווה ברגעים אלה. איך ממשיכים הלאה? מתאבלים ,כואבים ומנסים להוציא את כל הרע החוצה. לאט לאט יחזרו הכוחות ואיתם התקווה שמניעה אותנו לעבר הטיפול המנצח, הטיפול שבשבילו הכל שווה. מקווה שיגיע במהרה. יודעת שקשה ומחבקת חזק חזק

sab sab

New member
מצטערת יעל../images/Emo14.gif שוב

כאב הלב....בסוף כל שליליים האלה יהפכו לחיובי אחד גדול!!

פּוֹנְג

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif יעל...

הלואי והיו מילים שהיו יכולות להקל על הכאב והאכזבה. אבל אין מילים כאלו, רק הזמן מקל על הכאב. וגם הזמן הזה, ככל שיש יותר אכזבות, פרק הזמן הדרוש להתאוששות הוא ארוך יותר. לא מתרגלים.

יעל301

New member
תודה בנות אתן מקסימות ../images/Emo140.gif

הדמעות לא יוצאות כנראה מעין קבלה שקטה של השלילי הזה אולי הן יבואו יותר מאוחר בנתיים הכל בפנים ורק המון שאלות שאין לי עליהן תשובות מקווה שמחר השמש תאיר יום חדש ויותר טוב אוהבת אתכן

zohee28

New member
יעל

כל כך מצטערת בשבילך. אני תמיד חושבת לעצמי שהאוסף לא יכול להיות כל כך גדול. מקווה איתך לפעם הבאה. ואנחנו הרי יודעות איך להמשיך הלאה.

יעל301

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo32.gif וכמה שאלות

אם אני רוצה לעבור ליחידה אחרת מה אני צריכה לעשות ???? אולי משנה מקום משנה מזל

דנה121

New member
חמודה קבלי חיבוק חזק גם ממני ../images/Emo14.gif

כל כך עצוב לשמוע על עוד שלילי..
קחי לך את הזמן, תנוחי ותתאוששי, ותמשיכי הלאה במסע שלך. בסוף זה חייב להצליח. ולשאלתך, כדי לעבור יחידה, את פשוט צריכה להירשם שם מהתחלה, להביא איתך את כל הבדיקות שכבר עשית, ובהמשך טופס 17 וכל הפרוצדורה שאת כבר מכירה. בהצלחה מכל הלב
דנה

אל71

New member
גם אני מצטערת

יעל, זה באמת נורא. אני מקווה שהיאוש והפחד לא יכריעו אותך, ואני בטוחה שתמצאי בך כוחות מופלאים לנסות שוב ולהצליח, ובסוף, צריך לזכור, מצליחים (בדרך זו או אחרת). אני חייבת לומר שלקרוא אותך גרם לי לתחושת פחד נוראית, כי כמה נשים הודיעו היום באתר על תשובה שלילית, ואני בודקת מחר אחרי IVF ראשון (והמון המון שליליים בדרך)... והרגשתי שקשה לי לנחם, כשאני יודעת שאולי מחר גם אני אהיה שם. אבל אני כן רוצה לתת חיבוק וירטואלי, ולקוות לטוב, לך, לי ולכל הנשים היקרות באתר.

בייבי4

New member
עצובה איתך ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

באמת קשה ועצוב... מחזיקה אצבעות שיבוא כבר מהר החיובי שלנו.

למעלה