D df88 New member 26/9/06 #14 אני... דניאל בן 18 מתגייס ב-8.11 מת"א אממ השריטה שלי זה שאני ממשיך לשחק כדורסל למרות שאחרי זה כואב לי הגב :\
אני... דניאל בן 18 מתגייס ב-8.11 מת"א אממ השריטה שלי זה שאני ממשיך לשחק כדורסל למרות שאחרי זה כואב לי הגב :\
C C u b e New member 26/9/06 #17 עוד 44 ימים ../images/Emo5.gif כן, כן, גם אני מגיבה פה לפעמים, תודו שהופתעתם! עוד 44 ימים לגיוס, קריפי... 9.11 אגב. לתפקיד של צילום בצבא ככל הנראה, עוד לא ברורים כל הפרטים.
עוד 44 ימים ../images/Emo5.gif כן, כן, גם אני מגיבה פה לפעמים, תודו שהופתעתם! עוד 44 ימים לגיוס, קריפי... 9.11 אגב. לתפקיד של צילום בצבא ככל הנראה, עוד לא ברורים כל הפרטים.
B barstick New member 26/9/06 #19 האמת היא.. שאני לא כ"כ יודעת בעיקרון 19.4... אבל הבנתי שהעבירו את כל מי שהיה בתאריך הזה ל11.2 לא?
L L i N o Y a New member 26/9/06 #20 ../images/Emo41.gif26 יום קולולולולולווו מתחילה קורס אע"מ "במתקן אזרחי במרכז הארץ" 22.10 ומהתאריך הנ"ל ו19 שבועות אחריו אני בקורס, ובשבוע ה20 ומשהו, משמע ה8.3 שזה גם היומולדת שלי קולולולולולו מזל טוב לי אני מתגייסת וזהו אה רגע... אני בת 18 וחצי ו 18 יום
../images/Emo41.gif26 יום קולולולולולווו מתחילה קורס אע"מ "במתקן אזרחי במרכז הארץ" 22.10 ומהתאריך הנ"ל ו19 שבועות אחריו אני בקורס, ובשבוע ה20 ומשהו, משמע ה8.3 שזה גם היומולדת שלי קולולולולולו מזל טוב לי אני מתגייסת וזהו אה רגע... אני בת 18 וחצי ו 18 יום
A Angel Of Darknest New member 27/9/06 #41 יש לי המון חברים קשרגי"ם. כולם סבלו, סובלים ויסבלו. (למען האלה שממש מורעלים וכאלה) אם אתה מורעל, אז א. באסה לך. ב. טוב נו לך להיות קשר"ג. (אתה יודע שזה קצין קשר גדודי? עם דגש על גדודי?)
יש לי המון חברים קשרגי"ם. כולם סבלו, סובלים ויסבלו. (למען האלה שממש מורעלים וכאלה) אם אתה מורעל, אז א. באסה לך. ב. טוב נו לך להיות קשר"ג. (אתה יודע שזה קצין קשר גדודי? עם דגש על גדודי?)
G Gal isr New member 27/9/06 #43 אז זהו, שאפילו מי שסיים את הקורס לא יכל להגיד לנו כמו שצריך מה עושים והכל, אתה יכול לקשר אותי למישהו/אתר/משהו שיכול להסביר יותר? כמה קשה זה להיות קצין שאחראי על גדוד שלם?
אז זהו, שאפילו מי שסיים את הקורס לא יכל להגיד לנו כמו שצריך מה עושים והכל, אתה יכול לקשר אותי למישהו/אתר/משהו שיכול להסביר יותר? כמה קשה זה להיות קצין שאחראי על גדוד שלם?
ק קטעים איתך New member 27/9/06 #47 שכחת את המילה קשר..../images/Emo3.gif../images/Emo180.gif אבל מה אני מתערבת?
ק קטעים איתך New member 26/9/06 #27 לא מתגייסת ../images/Emo3.gif../images/Emo180.gif אבל ש"ל זה על אותו משקל [אני מקווה ] אז כבר התחלתי.. ומותר לי לציין שריטה? לפעמים אני מתנהגת כמו זקנה.. ז"א.. מעירה לאנשים תשאלו את מעיין.. *למזלי זה קורה לעיתים רחוקות*
לא מתגייסת ../images/Emo3.gif../images/Emo180.gif אבל ש"ל זה על אותו משקל [אני מקווה ] אז כבר התחלתי.. ומותר לי לציין שריטה? לפעמים אני מתנהגת כמו זקנה.. ז"א.. מעירה לאנשים תשאלו את מעיין.. *למזלי זה קורה לעיתים רחוקות*
D DreamS_HunteR New member 26/9/06 #28 עד מרץ 07'../images/Emo121.gif וכרגע אני בן 18 ו9 חודשים בדיוק. ממש היום ואני מאילת וזהו