עד מתי

אויל די עם השטויות?

הנועל" שוטף את המוח? ממך ציפיתי ליותר... וזה דווקא אחד הסיבות שאני יותר מעריך את רבין (אינני "מעריץ" אף אחד)- דווקא בגלל השינוי שעבר בו עם השנים, ההבנה שהתחלחלה בו.

מה רבין עשה באינתיפאדה הראשונה?

ואם את מתכוונת לאימרה "לשבור להם את הידיים והרגליים", זו באה בעקבות הוראה להפסיק את השימוש בנשק חם כנגד מתפרעים פלשתינאים, ולעבור למכות. כמו כל יוצאי תנועת נוער אידיולוגית, גם בוגרי הנוע"ל נשמעים לעתים כמו כמה סיסמאות של ברל כצנלסון, אבל מכאן ועד לשטיפת מח הדרך עוד ארוכה. בקיצור, הודעה תמוהה משהו כתבת.

אני מעדיף לזכור את רבין בתחילת דרכו

הסוף היה קצת לא משהו... וגנדי בכלל לא מוכר לנוער כמו רבין... גנדי היה גם ציוני שעזר למדינה לא פחות מרבין...

תזכור את רבין איך שבא לך

השאלה היא האם אתה באמת מבין מהיא המשמעות של הרצח הזה.. ונכון הוא לא מוכר, וגם לא הגבתי על גנדי בהודעה הראשונה שלי כי אני לא באמת מבינה ויודעת בדיוק מי הוא היה אז אני לא סתם אגיד דעה.. כשיהיה לי זמן אני אסתכל קצת בויקיפדיה

niv1990

New member
אתה מדבר על הירי לעבר ספינת האצ"ל

שהייתי כותב את שמה אם הייתי יודע לעשות זאת בלי שגיאות כתיב...

freshlama

New member
ההבדל הוא שרבין

נלחם במלחמות וטרם בדרך הזאת כמו גנדי אם לא יותר. אבל אז קרה משהו לרבין שלא קרה לזאבי. ההבנה שלא חייבים תמיד מלחמה ויש גם פתרונות אחרים

S h a y D u

New member
שירלי, יא חתיכת אידיוטית..

שלא יודעת להכין כפה! רבין התחיל את דרכו כאיש ימין והיה רמטכ"ל במלחמת ששת הימים, היית מתה לתרום למדינה חצי ממה שהוא תרם! יש דברים שהוא עשה שהמדינה חייבת לו עליהם, את סתם עוד אחת מהאנשים השטוטניקים שמפגינים פיגור ועושים שם רע לימין החכם! בקשר למה שאמרו כאן על על חוסר הנצחתם של גנדי ושל כהנא - אני מסכים עם כל מילה!)

רבין מעולם לא היה איש ימין.

פשוט ההגדרות של ימין ושמאל השתמנו עם השנים , הן מבחינה חברתית והן מבחינה פוליטית, שכן המציאות השתנתה.

סלוניק

New member
מה הקשר? גנרל צבא הוא איש ימין?

עצם הגדרתו של הצבא לא מאפשרת לערב אותו בפוליטיקה.

שרירי86

New member
יא צפונבונית !!

תספר לנו איך בצפון תל אביב בימים אלה ? יש רקטות ? צפונבונית מפונקת שכמותך..

מה הקשר צפון תל אביב?!

אתה בכלל לא מכיר אותי אז מה אתה קובע?! מה בנאדם מבית ממוצע-עני לא יכול לחשוב דעות כאלה?! ממש לא הבנתי מה אתה רוצה.. וזאת אחת ההודעות הכי עלובות שקראתי בחיים שלי..

למעלה