עד מתי

שרירי86

New member
עד מתי ../images/Emo35.gif

עד מתי יזיינו את המוח עם רצח רבין ? כמה אפשר לשמוע את זה ? כמה אפשר לטחון מים ? מה, עכשיו לנצח יזיינו את המוח עם רבין ? חלאס, זה היה מזמן !! יש מישהו שזה מעניין אותו בכלל ? כל שנה אותו דבר כבר 12 שנה!!!! אפשר להבין שנה שנתיים אחרי הרצח, אבל בחיאת תפסיקו לפרסם את זה כמו מטורפים. רבין מבחינתי היה גוי שמאלני.

אתה מאוד מגזים..

רבין בסך הכל ציוני ויהודי טוב.. אבל אפשר להגיד שהוא היה טיפה תמים.. אני בעד להנציח אותו אבל לא בהגזמה ולא לקרוא לכל רחוב על שמו..

r a n19

New member
מה עם גנדי וכהנא הי"ד?

אותם בכלל לא מנציחים ושלא נדבר על התשקורת העוינת שלא מזכירה אותם. רבין זה האלוהים של השמאל רבין זה הגורו הקדוש של הם פגעת בזכר רבין פגעת באלוהים שלהם.

אחד מהגשרים מעל איילון

דומני שזה גשר "ההלכה", נקרא "גשר רחבעם זאבי (גנדי)". ברמת העיקרון, אני דווקא נוטה להסכים עם הטענה שאין עוד צורך במפעל הנצחתו של האיש רבין. הארבעה בנובמבר צריך להיהפך ליום הדמוקרטיה או יום הסובלנות, וכל האירועים לזכר רבין בכיכר או בבית הנשיא צריכים להתבטל. מאידך, גנדי וכהנא כלל לא ראויים לאזכור כלשהו (אלא אם הוא בא אחרי המילים "פשיסטים", "פונדמנטליסטים" וכו').

POWER69

New member
צודק

אם את רבין השפל מנציחים אז למה לא את יאסין ? רבין יותר טוב מיאסין ? רבין גרם להרצחם של הרבה יותר יהודים מאשר יאסין. יאסין גם גרם לרצח יהודים, אבל רבין גרם לכמות יהודים נרצחים הרבה יותר גדולה מאשר יאסין גרם.

סלוניק

New member
יודע מה,

כהנא עצמו לא טרוריסט, כי המורשת שלו הוקעה והוצאה מחוץ לחוק (בישראל - בארה"ב הוא היה פעיל טרור עוד בשנות ה-60) רק אחרי מותו. נסכם על פנאטים דתיים תומכי-טרור.

כמו שחבר שלי אמר כמה שעות אחרי הרצח

"זה כ"כ אירוני שמי שהטיף כל חייו לאלימות, מת כתוצאה מאלימות. אה, בעצם זה בכלל לא אירוני, זה די מתבקש אפילו".

Fleddermaus

New member
שניהם הטיפו לרצח וטרור

ושניהם לא רצחו בפועל, אלא שלחו אחרים לרצוח.

יש לי הרבה להגיב לך..

דבר ראשון, הטקסים שיש לכם בבתי הספר [וגם בבית הספר שלי] מדברים רק על "רצחו ראש ממשלהוזה רע" ולדעתי טקסים כאלה זה דבר גרוע ואני גם נגד "חפירות כאלה", אבל למשל בתנועה שבה אני נמצאת -הנוער העובד והלומד- מדברים על יותר מהרצח של האיש אלא על רצח של הדמוקרטיה ודברים מעבר לזה.. אני חושבת שאם איתך ידברו על דברים מעבר לרצח כמו שמדברים בבית ספר תבין את המשמעות של זה ולמה בעצם מזכירים את זה כל הזמן.. וכן, יש המון אנשים שזה מעניין אותם וחשוב להם! אני יכולה להגיד לך עלי, שאם ילדים בגילי [15] מעריצים להקות או זמרים ושחקנים אז אני מעריצה את רבין כי לדעתי הוא דמות להערצה.. ולא אני לא מחשיבה אותו לאלוהים או משו אלא לאדם שלדעתי צריך ללכת בדרך שלו כי היא דרך צודקת זהו בערך.. לא בטוחה שהבנת מה ניסיתי להסביר פה אבל לפחות והצאתי מה שרציתי להגיד:\\

מפתיע

אנשים מהנוע"ל מעריצים את רבין, אני לא יודעת למה בנוע"ל שכחו וסלחו לרבין על כל הדברים שהוא עשה, (באינתיפאדה הראשונה לדוגמא) אבל אין פלא שאת מעריצה את רבין.. אני בספק בקשר לכמה את יודעת עליו חוץ מזה שהוא נאם בכנס של התנועה וזה שהוא שר את שיר לשלום, אבל זו התוצאה של שטיפת מוח.

למעלה