עד מתי

עד מתי../images/Emo35.gif

גם היום, שלושה וחצי חודשים אחרי שיצאנו מהפגיה,,, עדיין שואלים אותנו כמה הוא שוקל? כל שיחת טלפון מההורים, כל אימייל מחברים בחו"ל, שואלים כמה הוא שוקל? עד מתי ימשיכו לשאול את השאלה הזו????? ובלי עין הרע (טפו, טפו, טפו) יואב כבר מלא בכפלי עור וכבר שבר את העקומה שלו... הוא אפילו מתקרב לאחוזון 5 בגיל הכרונולוגי ועדין שואלים אותנו... כמה הוא שוקל??? חשבתי שמתישהו זה יפסק.... איך אפשר להפסיק את זה?

יוכחדו הדודות לאלתר

כמה שלא יגידו לפתח עור של פיל אל מול השאלות המעצבנות האלו (התשובה שלי - הוא פי שש ממשקל לידתו ) אני אישית לא מצליחה להתעלם . רק אתמול העזתי להאכילו בכפית אל מול קהל ובמזל לא הרסתי את הירושה עם איזה סטירה לאחד מהסבאים . " רואים שהוא עוד לא בשל לכפית הוא מת לינוק..." לכו, לכו , הוא גומר 100 גרם קישואים מרוסקים בהנאה עילאית , ואין מאושר ממנו . (הוא בן 7 וחצי חודשים כרונולוגי , 4 מתוקן , נולד 958 גרם .)הארוע פשוט נגמר בצעקה שלי שהבהירה לכל הסובבים שאם זה ימשך אני אעבור לאלימות פיסית . פשוט אין לי תשובה חכמה חוץ מלהסתגר בבית לראות כבלים כל היום (אין לי ) , עור של פיל עדיין לא פיתחתי, גם אחרי שני פגים.

anat30g

New member
אצלי שאלו את זה גם על הלא פגים

זאת שאלה שנשאלתי בילד הראשון בתדירות של אחת לחצי שעה... כל טלפון של דודה, סבתא ואפילו החברות שלי התעניינו במשקל של הילד... והוא נולד בזמן והיה שמנמן ואכל טוב... בילדה השניה השאלה הזאת עלתה רק שסיפרתי שהיינו בטיפת חלב... אצל התאומים כבר לא היתה התענינות כזאת במשקל שלהם... והם היו פגים שנולדו במשקלים שבמשפחה שלי לא ראו כמוהם... אז אל תתרגזי... זה מדאגה והתלהבות ....

אוי, כמה שזה מעצבן

לא מזמן עשינו בפורום סקר "השאלה המעצבנת ביותר" והשאלה "כמה הוא שוקל" בהחלט כיכבה. בשלב מסוים אני התחלתי להגיד שאני לא שוקלת את עומר וזהו. לקראת גיל שנה מפסיקים בדר"כ להתעניין במשקל הילד (ואז סתם עוברים להערות כמו "הוא נורא רזה" "את לא מאכילה אותו" וכו´). אופציה אחת- לפתח עור של פיל ולהתעלם. אופציה שניה- לענות פעם - פעמיים בטון כועס ואז אולי ירדו ממך.

תגידי שמזמן לא שקלת אותו - פעם,

פעמיים, שלוש אותה התשובה ואז יפסיקו (כשיבינו את הרמז שלא בא לך לתת דין וחשבון). נשיקות למתוק...

בנתיים,

שאנחנו ואיה עוד לא מסתובבים, אנחנו מחזיקים אותה המון- כפיצוי על הפגיה (לנו ולה). ההורים שלי חושבים שהיא חייבת עכשיו לישון במיטה אחרת גם לה וגם לנו יהיה לא טוב (למה?). אז כל שיחת טלפון מתחילה ב" נו, אז איפה היא ישנה?". ככה כמה פעמים ביום (תודה לאל אני לא עונה לכל (!) הטלפונים. עד שנשבר לי ואמרתי לה שהיא ישנה בדשא. אמא שלי נכנסה להיסטריה והיא במצב קטטוני עד עכשיו. אבל מה, היא הפסיקה לשאול. הגישה שלי לקירצוצים זה לתת תשובה מזעזעת שגורמת לבן אדם לחשוב (אם הוא יכול) וככה לרדת מאיתנו בכוחות עצמם!!! בהצלחה!!!

binon

New member
אצלנו שאלו למה הם קטנים

אז אני הייתי אומר שאין לנו מקום בדירה וצריך להצטמצם, וחוץ מזה אנחנו חוסכים עליהם באוכל. ודרך אגב, היום אני בחופש מהעבודה והלכתי לטייל עם הילדים בגינה הגדולה מעוז הדודות האימתני. ניגשה אלי אחת הדודות הטובות שראתה אותי נותן לכל השלושה צ´יטוס ושאלה אם הילדים האלה שלי. עניתי לה שלא ושמצאתי אותם ברחוב. מזל שמכירים אותי שם כי היא כמעט הזמינה לי משטרה...

למעלה