עד מתי

yogev55

New member
עד מתי ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

אני מזועוזע לגלות כל יום מחדש, איך שלגופי הטרור הן בישראל (חיזבאללה, ג`יההד האיסלמי וכו` ) והן בעולם כולו - אין גבולות !! ואיך שהם חושבים לעצמם שעל ידי שפיכת דמים והרג המונים הם ישוגו את מטרותיהם !! אני תוהה מה לעזאזל עבר בראשם של אותם מפגעים באותו מחריד בו הם משכו בהגאים של המטוסים לאותם ביניינים הומה אדם, ופשוט מחקו את גורדי השחקים- מיגדלי התיאומים. מי היה מאמין שבניו-יורק - במרכז העיניינים, מיגדל התיאומים- סמל מיסחרי עולמי, שבמקום הזה יזרעו הרס וחורבה שהעולם לא ידע כמותו. אני תקווה שלאור המאורע המזעזע הזה העולם כולו יקום נגד אותם כל אירגוני הטרור, ואני חושב שזה הזמן להגיב בזרוע חזקה מבמלא הכוח ובכל הכלים האפשריים נגד אותם הטרוריסטים הרצחניים הללו, שפשוט בשעתיים רצחו וקברו מתחת להריסות עשרות אלפי אנשים חפים מפשע. אני מקווה שבזמן הקרוב ימצאו את אותו אירגון שאחראי למעשים הללו ולמצאות איתו את הדין. אני מרכין את ראשי ומזדהה עם משפחות ההרוגים ועם אבלה של כל אומת ארה"ב. ומי כמונו - עם ישראל יודעים לצערנו, כאב ושכול מהוא. אביעד! אנא ממכם אם יש מישהו שיכול לתרגם לי את המאמר שלי לאנגלית ולשלוח ל- [email protected]

למעלה