ברור אני מזמינה את כל הפורום
M M a r U s k A New member 16/6/05 #66 ../images/Emo41.gif זה ממש עצוב.. ../images/Emo41.gif אבל מכל חברי הפורום יש הענות ברורה ומדויייקת רק של שבעה... אז או שתחשבו על זה פעמיים ותחליטו אחת ולתמיד אם זה מתאים לכם או לא.. או שאני לא מארגנת שום דבר.
../images/Emo41.gif זה ממש עצוב.. ../images/Emo41.gif אבל מכל חברי הפורום יש הענות ברורה ומדויייקת רק של שבעה... אז או שתחשבו על זה פעמיים ותחליטו אחת ולתמיד אם זה מתאים לכם או לא.. או שאני לא מארגנת שום דבר.
A AeroSlash New member 16/6/05 #68 מרינה, הענות חדרתית תלויה בתאריך... אם זה לפני ה-14 ביולי אין סיכוי ממש [ז"א, תצטרכו להסתפק רק בי]. אחרי ה-14 ביולי, זה כבר משהו אחר.
מרינה, הענות חדרתית תלויה בתאריך... אם זה לפני ה-14 ביולי אין סיכוי ממש [ז"א, תצטרכו להסתפק רק בי]. אחרי ה-14 ביולי, זה כבר משהו אחר.
D Drunk Bullet New member 16/6/05 #69 כי זה תלוי בתאריך תגידי בערך מתי את מתכננת את המפגש. אני, בכל מקרה, אגיע אם אני אוכל (טס לפני הגיוס, לא יודע בדיוק מתי).
כי זה תלוי בתאריך תגידי בערך מתי את מתכננת את המפגש. אני, בכל מקרה, אגיע אם אני אוכל (טס לפני הגיוס, לא יודע בדיוק מתי).