עד מתי פתוחה

try me1

New member
עד מתי פתוחה

האנדרטה הנמצאת ברמות? (הגדולה) מבחינת שעות פתיחה שלה ביום אמצע שבוע ובסופ"ש?

מה שזכור לי

בימי חול עד 17-18 לגבי סופש אין לי מושג בכל אופן הכי כדאי להרים טלפון למוקד העירוני הם ימסרו לך פרטים

JustK

New member
מעניין, בכלל לא ידעתי שיש שם שעות פתיחה/סגירה

Superdror

New member
זה לא משנה...

לא נעים להסתובב שם בלילה

אקסיומה

New member
../images/Emo45.gif לא מומלץ בכלל...

אלא אם כן בא לכם להיתקל בנרקומנים/ בדואים/ חבר'ה מסטולים מהתחת עם נרגילות וצינגלה...

חחחחחח

הייתי שם כמה פעמים... זה דווקא מקום נחמד אם אתה לא מצליח להירדם (יחד עם עוד איזה 5 חבר'ה), מביאים נרגילה וכמה חטיפים ושטויות ועושים סובאחי, זה דווקא נחמד...

אקסיומה

New member
זה דווקא חבל...

כי האנדרטה הזו אמורה להיות אנדרטה לזכר חללים שנפלו במלחמות, ואנשים פשוט מזלזלים במקום עד כדי כך שמשאירים שם אריזות חטיפים ומביאים לשם נרגילות. זה לא מקום בילוי... חבל שהפכו אותו לכזה.

לא נכון

מתחם האנדרטה לכלי רכב פרטיים נסגר משעות הערב ככה שמי שרוצה לעלות לאנדרטה יעשה את זה רגליי למעא בדואים או אנשים בעלי רכבים 4*4 שיכולים להגיע לאנדרטה וגם בשביל להגיע למעלה זה בעיה כי יש עמודי בטון שלא מאפשרים כניסה עם רכבים למצוא שם נרקומנים זה קצת קשה מה יש להם לחפש שם ואיך הם הגיעו מה שכן אפשר למצוא בדואים בשעות מסוימות לעיתים רחוקות ובמשך היום בתי ספר או טיולים מאורגנים מה שהיה שם פעם נגמר.! ולכן המקום נסגר בשעה מוקדמת אני גר מול האנדרטה ככה שהעניין בדוק

פטאטי

New member
אדם שלילי

שמתי לב שאת לכל דבר לא ממליצה את בן אדם קנאי ושלילי איך את חיה אם זה או יותר נכון איך הסביבה שלך חיה אם זה אם בכלל יש סביבה לידך. אני יתן לך טיפ שמבטיחה שיעזור לך תפרגני קצת יותר תראי איך הכל מתחיל לחייך לך חיוך זה כמו כסף בכיס גם זה עוזר.

אקסיומה

New member
תחסכי ממני את הפסיכולוגיה בגרוש שלך ../images/Emo6.gif

חחחח אז קודם כל: א. כותבים "עם זה", לא "עם זה". "אני אתן" ולא "אני יתן". יתן= הוא, גוף יחיד, עתיד. עברית תקנית ממש לא תזיק לך, וגם לא סימני פיסוק.
ב. אני חיה מצויין עם עצמי, תודה ששאלת... וגם הסביבה שלי דווקא מאוד מפרגנת ותומכת. את מוזמנת לחפור עוד קצת ולבדוק, אם כבר עקבת אחרי ההודעות שלי. ג. אני מאוד אופטימית דווקא, אבל תמיד משעשע אותי כמה שאנשים מתיימרים להכיר אותי ומתחילים עם הניתוחים הפסיכולוגיים שלהם. זה רק מראה כמה שזה אוכל אותך... (בתיאבון, חמודה.) זהו. לא בא לי להמשיך להגיב לאנשים וירטואליים שלא יודעים לקבל ביקורת. לא משעמם לי עד כדי כך... בכל מקרה, תודה. סיפקת לי ולחבר שלי בידור לכל המשך הסופ"ש...

למעלה