עד מתי נלחם בערבים

עמית1100

New member
עד ש...

הם יבינו שלא כדאי להם להילחם בנו. צריך לחזור לטקטיקה ולאסטרטגיה של בן-גוריון.

Master Stav

New member
ולא לשכוח את בנייתו של כביש 561

שיפתור את כול בעות הקוסמוס במחי מכבש דרכים אחד.... בן גוריון והמישנה שצו אתה והכביש שלך ....הזוי באותה מידה . באותה תקופה בן גוריון היה מתאים היום ...הזמנים אחרים הכביש שלך לא מתאים לכלום מלבד הרס ....אבל הסר דאגה מליבך יהיו חלופות ויהיה טוב ... גם עם שכנינו.....

עמית1100

New member
אני מציע שצלמד קצת על משנתו של בן-גוריון

כנראה שאתה לא מכיר את בן-גוריון, משנתו נכונה בכל זמן ובמיוחד היום. למעשה בימים אלו אנו חוזרים למימוש משנתו ונראה לי שהדבר רק ילך ויתחזק. חכה לתוצאות הבחירות ותופתע. בנוגע לכביש 561, אין טעם לדון בנושא כי מדובר בעובדה קיימת. כביש מאושר. מנקודה

Master Stav

New member
אשרי המאמין .....

יש לי חדשות בשבילך .... כביש פולג הוסט למרות האישרור ....גם 561 יבוטל למרות האישור ...נקודה מי פוט יש חלופות הרבה יותר טובות מכביש משום מקום לשום דבר .

עמית1100

New member
כביש 561= עובדה

הי עמית, לשמחתי כביש 561 הוא עובדה קיימת ולא ניתן לעצור אותו (מאושר מקדמת דנן) עכשיו צריך לפעול במשנה מרץ, להתחלת תהליך של סלילת כביש מדרום מערב השיכון לכיוון מזרח או מערב. אין מה לעשות, מספר ברכבים בסביבה עלה ב 90% בעשור האחרון. עמית

Master Stav

New member
העיקר שאתה מאמין בזה ....

אגב מה עם המלון התנגדת ? כלומר הגשתהתנגדות ? אתה יודע יתןל100 משפחות מקומות עבודה ...ייה טוב ליישוב לא ?

עמית1100

New member
אשמח לשמוע על פתרונות אלטרנטיביים

סתיו, נשמח לשמוע על כל פתרון אלטרנטיבי ישים לכביש 561. תציע פתרון וננתח אותו בהיבטים השונים. כרגע, תנועת המכוניות של תושבי צורן שחוצים את קדימה מסכנת את חיי ילדנו.

א ר י י ה

New member
עמית, ערוך חיפוש בפורום לגבי הנושא

ובינתיים עד שתמצא את כל התשובות שכבר נתנו לך עשרות פעמים תהיה לכולנו קצת נחת...........

Master Stav

New member
מאחר ועשרותמפעמים ענו לך פה אנשים

כמו טוני גרוס, גל שנידר צחי ואחרים .... אני לא רואה סיבה לטחון עוד ועוד מים . קרא אתשכתבו לך אבל באמת תקרא ואז תחזור אלי עם ניתוחים לגבי תושביצורן שמסכנים את ילדי קדימה 1. מדובר בישוב אחד היום כך שתושבי צורן ותושבי השיכון כל שכן תשובי הכפר ובנה ביתך חד הם תפנים את זה ..... 2. דמגוגיה זולה מעולם לא עשתה לי כלום כך שאל תנסה אפילו .

עמית1100

New member
פתרונות יצירתיים

לצערי, אף אחת מההתיחסות של האדונים הנכבדים לא כללה פיתרון אחד ישים. הרחבת הכביש לפרדסיה לא ישימה ולא תיתן מענה לתנועה החוצה. מועצת קדימה-צורן לא יכולה לפעול בשטחים לא לה. הרחבת צומת דרור, נחוצה אבל לא תיתן מענה לתנועה החוצה סלילת דרך ממערב קדימה לכיוון כביש 4 תקרב את התנועה לבתי התושבים ומחייבת הפקעה אדמות ולכן לא ישימה לכן אם שוללים את הכביש ניתן לחשוב על 3 פתרונות יצירתיים: לתנועה החוצה מצורן: היות והכביש היה אמור לתת פתרון לתנועת הרכבים של צורן, אם אתם מתנגדים ניתן לחסום את שדרות הדקלים בצד מזרח כך שהתנועה של צורן תנותב או דרך בני דרור או דרך פרדסייה. תדרשו לנסוע כל יום עוד מספר קלומטרים אבל כך נוכל לצמצם את התנועה החוצה. אני בטוח שכל אוהבי הטבע מצורן יעדיפו ליסוע עוד מס' דקות (זניח לחלוטין) ולא לעבור דרך קדימה, השכנה האהובה מדרום. הרחי אתם לא רוצים להרוס לנו את הבריאות במזיד כשישנה אלטרנטיבה פשוטה ומהירה. לתנועה מזרח מערב: לסלול את רחוב רוטשילד לכיוון מערב ומזרח, להרחיב את הרחוב ע"ח החניות וקצת לנגוס בחתרות הבתים, בדיוק כפי שהדבר נעשה פעמיים ברחוב הרצל (ולכן לא ניתן לעשות זאת יותר) לתנועת הרכבים של צפון מערב קדימה: לנקז את הרכבים לרחוב הפלמ"ח וגם כאן לנגוס מהמדרכות וקצת מחצרות הבתים ולהרחיב את הכביש. בדרך זאת אנחנו לא פוגעים במרחב האקולוגי ובביוטופ שהתפתח לאורך ערוץ נחל אילנות וכן נוכל לטפח בעלי חיים נוספים מזן נכחד מכדוגמת ה Homo sapiens עכשיו אני מצפה לתגובתם של האדונים הניכבדים מר גרוס ומר שניידר.

Master Stav

New member
ושוב תושבי צורן הם אלו שמפריעים לך ?

בוא נראה .... הסיכוי היחידי שאני אחצה את שכונות קדימה ...אה כן זה ישוב אחד שלך ושלי באותה מידה מר עמית בינון הינו כאשר אני עורך את הקניות שלי ביישוב באגס וגם תפוח או באחת מחנויות טמבור באיזור התעשיה ו/או ליד ביתך .... כאשר אני נוסע דרומה ....זה מתבצע דרך צומת בני דרור כאשר אני נוסע לצפון אסע דרך פרדסיה ..... מה שנקרא גט רייל עמית גם לחציה לתוך נתניה למעט לאיזור התעשיה של נתניה הפיתרון הטוב יורת אינו דרך היישוב אלא בדרכים חלופיות ..... אתה פעם אחר מאשים את תושבי צורן ....אתה פשוט פטאתי .... הודעות נוספות בסגנון ימחקו ...פשוט נימאסת עלי .

רחל 65

New member
תנועת המכוניות שחוצה את צורן מסכנת אותנו

עמית אני דורשת ממך להתנצל: אנחנו יישוב אחד, והמכוניות שלכם נוסעות כאן ממש כמו שהמכוניות שלנו נוסעות אצלכם. איזו מין אמירה זו: תנועת המכוניות של תושבי צורן שחוצים את קדימה מסכנת את חיי ילדינו??? אם רק המכוניות של קדימה-צורן היו נוסעות על הכבישים "שלנו", הבעיה היתה מיניאטורית. אתה מוזמן בבקרים בעיקר לכביש הצפוני שראש המועצה שלך דאג לשדרג ככה שכל התנועה מצפון אלינו זורמת דרכינו ואז דרככם. תוכל ללמוד על מגוון המכוניות, היישובים אליהם ומהם מגיעות המכוניות וכו'....

Master Stav

New member
את צוחקת נכון ? רחל ?

את דורשת מעמית לצאת מהאובססיה שלו ? הרשי לי ....לגחך הוא יאשים את אובמה אם יוכל במצבו

עמית1100

New member
לצערי אתם מתנגדים לפתרון הבעיה

לצערי הרב, מתוך גישה לא מובנת, שמקדשת את איכות הסביבה על פני איכות החיים אתם מתנגדים לכביש 561, לכן אל לכם להלין על התנועה החוצה, כי אתם מתנגדים לפיתרון ומוכנים להקריב את חיי ילדיכם לטובת ערך טבע זה או אחר. היות ואני מכיר את הסוגיה מזה עשרות שנים, עוד לפני שהקימו את צורן, אני קובע חד משמעית שלא ניתן לפתור את הסימפטומים הנובעים מגידול של כ - 90% במספר המכוניות, ללא סלילת כביש 561. כל פתרון אחר לא ישים ויגרום נזק גדול יותר לאיכות החיים של תושבי קדימה-צורן. (לצערי הרב). בכל מקרה אשמח לשמוע על פתרונות חליפיים ולבחון אותם ברצינות. אני מבטיח לכולם שבמידה וימצא פתרון כזה אשמח לשנות את דעתי בנוגע לכביש 561. אמרתי מזמן, שכביש 561 אמור לפתור גם בעיית התנועה החוצה של צורן שתלך ותחריף מייד לאחר איכלוס רמת אמיר ופיתוח האיזור. איכות החיים חשובה יותר מאיכות הסביבה. נקודה

למעלה