עד מתי ניר לוין!!!!!!!!
Y YuviDeus New member 26/2/08 #3 מה יותר גרוע? 1.להפסיד לסנטה קולמה 2.להפסיד לבית"ר שמשון בדקה ה120 3.להגיע להארכה נגד הפועל טובא 4.שאוהד בני יהודה מודל 2008 צוחק עליכם 5.כל התשובות נכונות
מה יותר גרוע? 1.להפסיד לסנטה קולמה 2.להפסיד לבית"ר שמשון בדקה ה120 3.להגיע להארכה נגד הפועל טובא 4.שאוהד בני יהודה מודל 2008 צוחק עליכם 5.כל התשובות נכונות
A abalaba2 New member 28/2/08 #8 סחטיין על הקבוצה בפייסבוק אם שרדת הכלכלה בר אילן אתה תשרוד גם בג'ונגלים הכי קשים של אפריקה.
י יניב סלו New member 29/2/08 #9 תודה רבה אחי - אתה מוזמן להצטרף... גם בכלכלה אני בעונה שנייה - התחלתי תואר שני...
ב בומבינו2 New member 27/2/08 #5 הכי גרוע יכול לקרות בסוף העונה - אם מכבי יירדו ליגה. מקווה שזה לא יקרה.
B boazbri New member 27/2/08 #6 הכי גרוע הוא שכל שבת אני עומד בשער 11 ורק מתפלל שלא נושפל מחדש. לאיזה מצב הגענו שכל משחק נגד בני סכנין גורם לפחד היסטרי שמא נקבל חמישייה. חייבים מאמן גדול למכבי ולא כמו הדבר המגוחך שמשוטט על הקווים בבלומפילד וקריית שלום המתקרא "ניר לוין"
הכי גרוע הוא שכל שבת אני עומד בשער 11 ורק מתפלל שלא נושפל מחדש. לאיזה מצב הגענו שכל משחק נגד בני סכנין גורם לפחד היסטרי שמא נקבל חמישייה. חייבים מאמן גדול למכבי ולא כמו הדבר המגוחך שמשוטט על הקווים בבלומפילד וקריית שלום המתקרא "ניר לוין"