עד מתי מניקים?

יעל11כהן

New member
עד מתי מניקים?

איילת בת שנה ועדיין יונקת (משלבת כמובן גם תמ"ל וירקות-פרות, אבל היא הכי אוהבת לינוק. בעיקר בבוקר כשהיא קמה מהשינה, ובמהלך הלילה (כן. היא עדיין מתעוררת כדי לאכול קצת). אתמול הרופאה שלה אמרה לי שצריך להפסיק עם ההנקה לגמרי אחרי גיל שנה כי זה בא על חשבון האוכל המזין. ובכלל חלב האם כבר לא מזין בכלל בגיל הזה, אין בו כלום והוא רק גורם מפריע. מה דעתכן?

Find a new doctor

Any doctor who says that is not up-dated. The American Academy of Pediatrics recommends breastfeeding for at least one year and for as long as the mother and baby want and the World Health Organization recommends breastfeeding for at least 2 years or as long as the mother and baby want. Your milk is still more nutritional than artificial milk, and all those milk products that people give their babies. It still provides antibodies which keep your baby healthy and away from doctors!! I would start looking for another pediatrition who is more up-dated.​

דיאנה1

New member
תרגום: מצאי רופא חדש

כל רופא שאומר את זה הוא לא מעודכן. האקדמיה האמריקאית של רופאי הילדים ממליצה להניק לפחות שנה וככל שהאמא והתינוק רוצים, וארגון הבריאות הבינלאומי ממליץ להניק לפחות שנתיים או ככל שהאמא והתינוק רוצים. החלב שלך מזין יותר מתמ"ל, וכל אותם מוצרי חלב שאנשים נותנים לתינוקות שלהם. הוא עדיין מספק נוגדנים ששומרים על התינוק שלך בריא והרחק מרופאים!! הייתי מתחילה לחפש רופא ילדים אחר שהוא מעודכן יותר.

גורם מפריע?

כל גורם "מפריע" אצל הבן שלי (כאב שיניים, בטן, מחלה, נפילה) נעלם כקסם ברגע שהפיטמה נכנסה לפיו. לא הייתי חושבת להפסיק את ההנקה לגמרי לולא בני החליט עבורנו ופסק לינוק ביוזמתו בגיל שנה ו- 8 חודשים. שתי ההנקות שאיילת יונקת לא באות על חשבון אוכל מזין. אם איילת שילשה את משקל הלידה שלה, נראית מרוצה ומאושרת ומתפתחת יפה אין מקום לדאגה. לקראת סיום ההנקה שלנו בני נהג לומר לי "חלב ציצי" (ובתרגום: יש חלב בציצי) ואז רץ למטבח וצעק "חלב כוס". עבורו החלב לא היה ארוחה ולחשוב לרגע שהחלב בכוס (אצלנו חלב שקדים או חלב סויה) מזין יותר מחלב אם פשוט לא מתקבל על הדעת. אם נעים לך עם ההנקות לא הייתי אפילו שוקלת את עצתה הטפשית של הרופאה.

../images/Emo24.gif עוד שבועיים הילדוני חוגג

יומולדת שנתיים. וכמו שאת רואה, הילד אומנם גמל את עצמו מהנקה אבל אמא שלו מתגעגעת אז היא עדיין "מסתובבת" פה.

למעלה