עד מתי חורף 2007?

gimini cricket

New member
עד מתי חורף 2007?

כשהייתי קטנה אספתי קלפים של החבובות וגם של חבורת הזבל, לבת שלי יש תחביב אחר, היא אוספת וירוסים. בכל שבוע אחד חדש. הסברתי לה שזה תחביב קצת משונה ואולי כדאי שתחליף למשהו יותר מעניין, לזכותה יאמר... היא ניסתה... במשך שבועיים היא ניסתה לגוון עם נזלת, שיעול ואפילו דלקת אוזניים, אבל היצע הוירוסים בגן היה פשוט מפתה מדי בשבילה. הצלחנו להתפשר על משהו שדומה לשירות של טבח בצבא- שבוע, שבוע. וככה אנחנו עוברות לנו את החורף. את הדרך לגן כבר שכחנו, אני הולכת לשם פעם בחודש רק כדי לשלם. את המקום של החלב במקרר פינינו לטובת האנטיביוטיקה. ואת גן השעשועים הג'ימבורי ובכלל את אויר העולם החלפנו ב- 4 קירות. כבר למדתי לחיות עם חצי שעה שינה בלילה, עם ביקורים שוטפים אצל הרופא, אבל אני פשוט לא מצליחה לחיות עם ההסגר. אני ממש מתחרפנת! משעמם לי! עד מתי חורף 2007?

קטי30

New member
בדרך כלל עד אביב 2007../images/Emo204.gif

לא קל
מאמינה לך חמודה שאת עוד רגע מתפחלצת אצלי זה כמו דומינו אחד חולה באמצע השניה ואחריה האחרונה והאמצעית נדחפת וחוזר חלילה
ממש סופרלנד
מה שחשוב ולמדתי שזה סוג של תרופה מונעת זה לדאוג מלחתכילה לחזק אותם בויטמינים לתת להם המון וטימין C בכל האוורציות והדרכים ובככלל אחרי החורף הזה אולי לשנה הבאה תשקלי לחסן אותה בכדי לא לחזור על הסיוט הזה שוב שולחת לפיצק'לכית שלך
ואיחולי החלמה מהירה
שמרי על השפיות
|ערב נפלא

יערית

New member
זה חורף זה?

לא שמעת שמכריזים שהשנה היא שנת בצורת? הלוואי עלינו עוד גישמי ברכה, הלוואי שהגשם ישטוף אותנו עד מאי,הלוואי והחורף יוערך בעוד כמה חודשים, הגיע הזמן לתעסוקה הבייתית החמה והנעימה,יש הרבה משחקי חברה לבית, יש הרבה בילויים שניתן לעשות בבית,יש הרבה כייף בלהכין את עצמך לקראת הקיץ החם הלח והדביק:))). יערית עדיין שרה..."אנחנו הילדים של חורף...שנת 73"...

מגשימה1

New member
בדרך כלל איך שמגיע מרץ מזג האויר

מתחיל להשתפר , אמנם עדיין יורד גשם לפעמים אפילו באפריל אבל בכל זאת ממרץ המצב משתפר , אז לא נשאר עוד הרבה ובינתיים החלמה מהירה לקטנטונת שלך
וגם קצת שמש

למעלה