עד מתי הדפקה תמשיך!

עד מתי הדפקה תמשיך!

גן חובה פרייר למה שקורא כאן ואתם קוראים לעצמכם אנשים בוגרים ילדודס עורו כמו .עוד מאט אתם נושקים לגיל 30 או מחליפים קידומת .מה זה הדבר הזה ביגלל ניהול מפגר רבים כמו ילדים בני 4 .ילדים בגיל הזה כבר יותר בוגרים מימכם! אתם יודעים איך אתם נישמעים.הוא זרק אותי את זרקת אותי ביגלל ניהול מתלהב אחד שתקי סתומה .טוב עדיף שאני לא ימשיך כי זה נהיה ממש אבל ממש דפוק לחלוטין.ולא נישכח את המבוגרים שעברו את גיל 30 תגידו ישלכם חוסר גנון בילדות ואתם משלימים את החסר .על כל שישור דפוק עוד כמה דפקתים עונים לדפקט שכתב את השירשור .וכך כמו כדור ענק של דפוקים זה נימשך ונימשך.חשבתם אולי לחזור לגנון להשתלב עם הילדים .למה אתם מישתלבים יופי עם הטמטום שיש כאן. לשיר לכם שיר השפן הקטן.פיל פילון נומי נומי .או עכשיו אני יביא את הסדרה בחדר של חני וכולנו ניראה .או דודי דב או שאני ישים לכם את ערוץ קטנטנים או את ערוץ הופ.וניראה מי יותר בוגר.אופס שכחתי איך ברח לי מהראש ערוץ הילדים איך אפשר בלי .אז ילדודס תתבגרו כי עוד יבוא שוטר לא לא אתם לא צריכים שוטר אתם צריכים גננת .ואם גננת הסקינן אולי נארגן לכם מרי פופניס. לסיכום .תפסיקו ליזרוק סתם איזה שטות באוויר .עם אין לכם משהו לומר סתמו אבל טוב .אני חוזר ואומר בגנון כבר יותר בוגרים מימכם.אז דיי פשוט דיי כי חבל גם ככה רמתו של בלוג תפוז שואפת לאפס אז למה להוסיף.לילה טוב |

../images/Emo163.gifנינג'ה כנס

נינג'ה אני לא מבינה אתה מנסה לשנות את האופי של האנשים כאן???? לא נראה לי שתצליח לשנות אופי של אנשים שאתה בכלל לא מכיר ולא ראית במציאות. הרי אם אתה חי במציאות האמיתית אנשים שאתה חי איתם או חברים הכי קרובים שלך שאתה כן רואה במציאות לעולם לא תצליח לשנות את האופי שלהם ואם באמת הצלחת אז תבורך אבל כאן בבלוגים אף אחד לא שם על אף אחד הכל עולם וירטואלי תפנים ותבין ואני יודעת שהרוב הגדול כאן יסכים איתי. אז די לקחת הכל קשה ובהמון דרמטיות כי לא תגיע לאף מקום בצורה הזאת מירי.

למעלה