עד מוות......................

עד מוות......................

"בליל הסדר לפני מספר שנים, הגיעה נערה צעירה לבית החולים באמתלה כי המצות שאכלה נתקעו לה בגרונה, דקות ספורות לאחר שהגיע לבית החולים, קבעו הרופאים את מותה. מבירור פנימי בבני ברק, הסתבר, כי לאב הנערה רב באחת הקהילות החרדיות, נודע, כי ביתו התרועעה (רח"ל) עם בחור חילוני, וכי היא עומדת לעזוב את הבית. אותה בת "התחצפה", וסירבה לאכול כזית (מנה הגונה) של מצה בבת אחת כפי שמחייבים המחמירים לאכול בליל הסדר, על מנת לקיים את המצווה כהלכתה, האב המתוסכל, קם מכיסאו ולקח בידו חופן מלא מצות ולעיני אשתו וכל יתר ילדי הבית, דחף את חופן המצות באכזריות אל תוך פיה של הנערה, וזאת בנגוד לרצונה ולמרות התנגדותה הפיזית, משניסתה בלית ברירה הנערה לבלוע את המצות והראתה סימנים של נחנקת, סבור האב כי היא "עושה את עצמה" ובכוחו ובזרועו, מנע ממנה מלהשתחרר מהמצה שנתקעה לה בגרונה, רק שכאשר צבע עורה הכחיל, נאלצה אם הבית בעזרתם של יתר ילדיה הבוגרים להרגיע את האב הזועם ולהזמין אמבולנס שכאמור הסיע את הנערה לבית חולים, שם, נקבע מותה" . מתוך ספר שחור על גבי לבן - מאת אפלבוים,

סיטרא

New member
סיפור שנשמע מופרך לאללה,

האיש המתואר באתר של חופש נראה כאחד שסבל קשות בציבור החרדי, רגשי הנקמנות שלו והשנאה ברורים, מה הוא לא יעשה בשביל להכפיש את החרדים? הוא יעשה הכל, לכאלה אנשים אני לא מאמין. מה גם שסיפור נורא כזה, אם הוא באמת היה מתרחש - היה מתפרסם כאש בשדה קוצים, במיוחד במדינה בה אזרחיה נהנים מענייני אקטואליה ובולשיט דומה. אמנם לפי דעתי מצווה חשובה היא להפליל את החרדים ולספר בגנותם כמה שיותר, אבל מכאן ועד לסיפורים שקריים הדרך ארוכה מאוד.

סיטרא

New member
חה !

בנסיבות מוות כמו שתוארו לעיל המשטרה פותחת בחקירה. בנקל יעלו על האחראי למותה. מה גם שלא נראה לי סביר שאישה ששכלה את ביתה תשתוק כדי לחפות על בעלה הרוצח, גם אם היא מרים הנביאה, אשת רבנו קוק או נכדתו של הנביא חבקוק.

סיטרא

New member
מה הוא באמת עשה ?

רענן את זכרוני המחליד ששכח כבר גירסא דינקותא.

angelica1

New member
שבר את הלוחות כמדומני ואח"כ עלה

שוב לארבעים יום וארבעים לילה. או שלא. מה עניינים איתך?

angelica1

New member
מה, הוא לא שבר את הלוחות??

אי אי אי, מצב קשה. ככה זה, מרוב גויים וגלות נשכחה תורתי..

אלצלזלי, הפְּנאדם היה איששכולות...

הוא הספיק גם לשבֹּר את הלוחות, גם להביא לעם ישראל באבי אביו, גם לפקֹד על הלויים לעשות לעם הקזת דם קטנה ועוד עמד לו, לבטח, כחו להזיל דמעה יהודית חמה...

Le Fay

New member
חס ושלום! אתה הרי לא חושב שמשה

היה פחות גבר מהרב אלישיב?

Le Fay

New member
על הזלת דמעה? סביר שלא

נירה לי הסיום הטבעי לשליפת חרבות וההשתוללות העוקבת קרוב יותר לשפיכה מאשר להזלת דמעה. אבל מה אני מבינה בזה

Le Fay

New member
סליחה, סליחה - הגרת דמעה. ככה זה

כשמסתובבים יותר מדי זמן במטבח

למעלה