עד לא מזמן

עד לא מזמן

שישבת היו עבורי ימים של בית מצוחצח ריחות של שבת או לחילופין (כשהילדה אצל אבא שלה) סתם בטן גב פתאום שישבת נהיה בית מצוחצח ניחוחות שמזמן לא עלו מהמטבח וברגע שהכל מוכן שוב בלאגןןןןן "ניחוחות" של גרבי צבא וכביסה מלאת אבק כל תכולת הקיטבג מונחת לראווה במרכז כביסות גהוץ חחחחחחח למה לא סיפרו לי שככה נראת שבת כשיש לך חייל
וגם לא סיפרו לי שכל הטירחה הזאת תהיה כזו מתוקה |ניצת שנוכחת כל יום מחדש כמה שהיא אווזה|

שתגעת?????????

סיני? היום? כשהוא שב מגיבוש והולך כמו זונה (אופסססס הגדרות שלו
) בחיים לא

רות 2

New member
שבת שלום... ונסיעה מענגת לסיני

ועד שיברח לשאר בילויי הלילה זה החייל שלך....... הרבה נחת ממנו ומאיך הוא טורף מאכלייך...... גוטה שבס..

קשת222

New member
../images/Emo140.gif אמא של החייל ../images/Emo140.gif

זה תואר מכובד ונראה שאת נושאת אותו בגאווה ובהנאה. התיאור המתוק שתיארת, החזיר לאפי את המראות, הניחוחות, התחושות... ריח של בן חייל הוא מתוק באותה מידה כריחו כשנולד.
ב ה צ ל ח ה
שבת שלום

את יודעת קשת

זה הפרדוכס מרגישה מתערבלת בתוכו החששות שלי הרצונות שלי מול אושרו השבוע נתקלתי באחד כזה (פרדוכס) במלוא העוצמה ואת יודעת מה? את עצמי שמתי לגמרי בצד ולו כדי לראות אותו מאושר... ובכלל להיות אמא של חייל זה ...... לא יודעת איך לתאר את ההרגשה בעצם מערבולת של רגשות שכולם סובבים אותו |ניצת אמא מורעלת על הגוזל שלה|

קשת222

New member
../images/Emo13.gif כן, ניצת, יודעת...

זה מתחיל בדברים הקטנים כמו הזזת שעת הארוחה כי הוא ישן/מבלה/מנגן/בטלפון, וממשיך דרך החלטתו לשרת שם או כאן, ובילויי השבת תלויים אם הגיע או לא, אם ניסע אליו או לא, ואיך זה שאינו נשאר איתנו, לספר ולשתף אותנו ומעדיף את בת הזוג/החבר'ה? גם אני פיניתי לו מקום ר ח ב ולעתים הרגשתי מאושרת שעשיתי זאת ופעמים - קטנה מנמלה...
שבת שלום לאמא של חייל

איזה כיף שיש מי

שמבינה אותי אמנם זו רק ההתחלה אבל הוא כל כך יודע להחזיר הגוזל הזה... כמו עכשיו למשל "אמא רוצה שאני אכין סלט?" (אין ,אין על הסלט שלו והוא יודע) ואני "מה בא לך?" ואת יודעת מה השיב? "נו באמת אמא אם התגייסתי אני נכה???" וכך אני כאן מול המסך והבחור מכין סלט ... הייתי קוצצת בכיף ,אבל המחווה הקטנה הזו שלו אחחחחחחח ירח וכוכבים אקטוף למענו
ממני אלייך , זו שכ"כ מבינה...

s h o o s h a

New member
הצעה ידידותית

תגשי לחנות שמוכרת ציוד לחיילים ומטיילים ריקושט ותצטיידי במילון עברי-צה"לי כי בקרוב מאד תפסיקי להבין את רוב מה שהוא יספר לך
דוגמית קטנה כאן בהצלחה יקירתי (אני עדין מתלמדת
)

blonda3

New member
מתאים לך../images/Emo98.gif../images/Emo24.gif

להיות אמא של חייל כי אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא...
לי זה מזכיר את התקופה שבה הייתי אשה של חייל שהתגייס כי אז התחתנתי איתו כי הוא היה עתודאי.... אז את כל מה שבד"כ עושה אמא לבן החייל שלה עשיתי אני אז באהבה ובנאמנות ובמסירות רבה רק שלא ידעתי אז שמה שאקבל בסוף בתמורה יהיה.....
אמנם זה קרה כעבור מספר שנים אבל.... בכל זאת זה כאב....

מאדי 1

New member
ניצת,הכנסת אלי הביתה את כל הניחוחות

שתיהני לך מהשבת, ותתגאי לך, למה לא
וכשרון הכתיבה הזה, את משתמשת בו בחן
סוף שבוע רגוע וביתי

למעלה