בנות שרצו אותי, אני לא רציתי. בנות שאני רציתי, רצו אותי רק בתור ידיד. ריבאונד מאחת כזו, שלא בדיוק רציתי אבל זרמתי, בסוף היה קשה להיפרד ממנה, היא לא רצתה לתת לי ללכת.
אין מה לעשות, זה משהו בלתי-נשלט כזה.. כשבנאדם קשה להשגה, הוא הרבה מאוד פעמים יותר מושך, מכשהוא כורך את עצמו סביבך.. קרה לי דווקא בטירוף עם אחד שיצאתי איתו.. כשהיינו ביחד דיברתי איתו על רגשות וזה וחשבתי שיש לי רגשות אליו, והוא היה מתנהג אליי ממש לא משהו.. והרבה פעמים היה זורק עליי זין כזה וזה.. ולקח אותי נורא כמובן מאליו.. ואז יום אחד קלטתי שאני לא באמת רוצה אותו, ושהוא היה ריבאונד מטורף לאקס שלי, אז אמרתי לו שמע וזה.. מצטערת.. זה לא הולך וזה.. גמרתי את זה וחזרתי לאקס שלי.. ועד היום הוא מנסה לחזור אליי, ואני לא מסכימה.. וזה כאילו כל פעם מדליק אותו מחדש.. וכשאני אומרת לו נגיד שבא לי להפגש להתעדכן, הוא לא רוצה.. וכשאני מתעלמת ממנו הוא הכי רוצה.. מטורף לגמרי הבחור הזה. מזל שגמרתי איתו
קורה לי המון... דווקא אלה שיתנו לי הכל ויגידו לכל מילה שלי אמן- אני ל א רוצה... מרתיע אותי משום מה כל הקלות הזאת... ואלה שיותר קשים לאו דווקא להשגה, אלה שפשוט לא מסכימים איתי בכל דבר... וכריזמטים יותר... זה אתגר בשבילי .. וזה מושך...
איך שאני מסתכל על זה המשוואה צריכה להיות אחרת. רוצה אותה - לא רוצה אותי לא רוצה אותי? - לא רוצה אותה ולא צריך אותה. יש מספיק דגים בים (איך אנחנו תמיד חוזרים למשפט הזה?!?!?), תפוחים בפרדס אם תרצי, או אפילו חולצות בארון, בשביל לא לבזבז זמן על אלה שלא רוצים אותנו. לא רוצים? לא צריך. שלום ולא להתראות. לקח לי זמן להגיע לנוסחא הזאת אבל טוב שהגעתי אליה. היא חסכה לי הרבה כאב במלחמה כמו במלחמה. לא לוקחים שבויים. לא מרימים דגל לבן ראשונים.