ילדונת בכותונת
New member
עד כמה ..
עד כמה הרכזים גמישים בעניין העברות באמצע השנה. העניין הוא שנמאס לי ממקום בו אני משרתת. הבנתי שעבודה מזכירותית זה ממש ממש לא אני. בנוסף לכל הנזק מטעויות שאני עושה להם כל פעם מחדש, הלכו לי הידיים מכל הדפים ומכונות צילום המזדרגגות
*ובד"כ אני לא רגישה בידיים, עד עכשיו לא ידעתי קרם ידיים מהו..* בכל מקרה, אני לא אתחיל לשפוך פה את כל התלונות שלי על העבודה המזכירותית... אלא אציין כי כבר יש לי מקום חדש, מקום בו אני חושבת שיהיה לי יותר טוב בו, ללמד צוציקים טיפשים מתמטיקה, עכשיו הכל טוב ויפה רק איך אני מודיעה על כך לרכזת? האם יש סיכוי שהיא תסכים להעברה? יש בכלל אפשרות שהם יעשו לעצמם, בשיתוף פעולה עם המקום כמובן, תקן באותו המקום כך שלא אצטרך לעבור אגודה בשביל זה? אבל השאלה העיקרית היא - האם זה אפשרי בכלל? ועד איזו רמה של בכי אני צריכה להגיע, אם בכלל, על מנת שזה יהיה אפשרי...?
עד כמה הרכזים גמישים בעניין העברות באמצע השנה. העניין הוא שנמאס לי ממקום בו אני משרתת. הבנתי שעבודה מזכירותית זה ממש ממש לא אני. בנוסף לכל הנזק מטעויות שאני עושה להם כל פעם מחדש, הלכו לי הידיים מכל הדפים ומכונות צילום המזדרגגות