עד כמה ..

עד כמה ..

עד כמה הרכזים גמישים בעניין העברות באמצע השנה. העניין הוא שנמאס לי ממקום בו אני משרתת. הבנתי שעבודה מזכירותית זה ממש ממש לא אני. בנוסף לכל הנזק מטעויות שאני עושה להם כל פעם מחדש, הלכו לי הידיים מכל הדפים ומכונות צילום המזדרגגות :( *ובד"כ אני לא רגישה בידיים, עד עכשיו לא ידעתי קרם ידיים מהו..* בכל מקרה, אני לא אתחיל לשפוך פה את כל התלונות שלי על העבודה המזכירותית... אלא אציין כי כבר יש לי מקום חדש, מקום בו אני חושבת שיהיה לי יותר טוב בו, ללמד צוציקים טיפשים מתמטיקה, עכשיו הכל טוב ויפה רק איך אני מודיעה על כך לרכזת? האם יש סיכוי שהיא תסכים להעברה? יש בכלל אפשרות שהם יעשו לעצמם, בשיתוף פעולה עם המקום כמובן, תקן באותו המקום כך שלא אצטרך לעבור אגודה בשביל זה? אבל השאלה העיקרית היא - האם זה אפשרי בכלל? ועד איזו רמה של בכי אני צריכה להגיע, אם בכלל, על מנת שזה יהיה אפשרי...?

britr

New member
עברתי למקום שירות אחר...

פני לרכזת שלך בהקדם האפשרי ודברי איתה על הבעיה: ספרי לה הכל, מה מפריע לך? איפה את חושבת שיהיה לך יותר טוב לשרת? אל תוותרי אם רע לך אחרי כחודשיים בקשי עזיבה, תהיי עקשנית- יש תקנים פנויים!!! אפשר גם לנסות דרך אתר האינטרטנט של האגודה- לבדוק מקומות פנויים!!! אבל הכי חשוב זה ליצור קשר עם הרכזת בהקדם האפשרי!!!

זה כל הקטע

כבר יש לי מקום שירות שאליו אני יכולה לעבור 100 אחוז אם רק ירשו לי .. השאלה שלי הייתה אם יוותרו לי בקלות או שאני אצטרך ממש ממש להתעקש ולבכות הרבה..? כי הייתי רוצה לעשות את הכל בצורה זריזה ובוגרת בלי יותר מידי ויכוחים וקשיים ...

Nomi11

New member
כשאת בוכה את לא יפה

בכל מקרה לא צריך לבכות בגלל דבר כזה. את כבר בת 18+ , לא מתאים לבכות כדי לקבל מה שאת רוצה, ככה גם הרכזת לא תעריך אותך אלא תסתכל עלייך כעל אחת שבוכה ברגע שהיא לא מקבלת מה שהיא רוצה... תתקשרי אליה, תסבירי לה למה קשה לך ולמה את רוצה לעזוב, ולאן את רוצה לעזוב, הכל בצורה בוגרת ועניינית. בהצלחה..

זה מה שאני מנסה לברר

אם אפשר לסגור את כל העניין בצורה בוגרת.. להסביר מה ומו ולעוף משם... או שהיא לא תסכים עד שהיא תראה דמעות, ורק אז היא תחליט שמספיק רע לי על מנת לעשות תמורות מהסוג הזה..

stellawasadiver

New member
לא צריך להגזים!

ש"ל זאת מסגרת גמישה, אם את סובלת במקום מסוים אז אין סיבה שתישארי שם!! זה לא צבא, שצריך לעשות המון המון בעיות (והרבה כלא...) כדי לעבור ממקום למקום. תדברי עם הרכזת, תספרי לה בצורה רגועה מה הבעיות שלך במקום, ותסבירי לה שאת מאוד מעוניינת להמשיך לעשות ש"ל, רק במקום אחר. לא צריכה להיות לך בעיה עם זה. בהצלחה!

למעלה