עד כמה

עד כמה

העבודה יכולה וצריכה להתערב במהלך חיי?היום הגננת שאיתה אני עובדת זרקה לי משו על זה שדיברתי עם גבר בטלפון בזמן ההפסקה ואמרה שמפריע לה זה שאני מדברת עם גברים.האם יש לה אפשרות וזכות להעיר על זה?האם מחר היא גם תעיר לי על תפריט ארוחת הבוקר שאינו כשר וזה יהיה זכותה?האם בקבלתי לעבודה אני משעבדת את חיי בתמורה לכמה אלפים עלובים?

היא סוג חשה סבתא שלי,

מנסה לחתן אותי עם בחורים נמוכים ומסבירה לי שגובה זה כלום(בטח... היא 1.54)מציעה בחור 1.67ואומרת ש10סמ` זה כלום!קיצער סיוט!

היי הזהרי בלשונך

אכן גובה זה לא הכל, אבל זה גם לא כלום. יתכן שבחורים נמוכים קוראים את הודעתך וחוטפים שבץ. הזהרי.

אגס 10

New member
הכל תלוי בתנאי ההעסקה עם הבעלים

אני לא יודע אם הגננת המדוברת היא הבעלים של הגן,אם מי שהבעלים של הגן מתנה את ההעסקה בתנאים מסויימים זכותו לדרוש לעמוד בתנאים.

אגס 10

New member
וודאי שזה תנאי

אלא מה?נראה לך שברשת הגנים יסכימו להחזיק בחורה שמקיימת קשרים עם גברים בגלוי לעיני הגננת?

מי קיים קשרים?

כולה עניתי ואמרתי שאני בעבודה.ולה אמרתי שזה בעל של חברה ובכול זאת היא אמרה שזה לא מתאים ובלה בלה בלה...

יש מצבים שכן.

תיכנסי לראש של הגננת, היא חושבת שבחורה שלצורך העניין משוחחת עם גברים לא כלכך מתאימה לחנך ילדים קטנים בדרך שהיא רוצה, מה שאני הבנתי שהיא לא אומרת לך אל תדברי בכלל עם גברים, היא אומרת לך לא בזמן העבודה. יכול להיות שהיא צודקת. (לטעמי אין קשר לחינוך מהשיחה שלך, אבל יתכן שזו דעתה). אני למשל לא יכול ללבוש חולצות צבעוניות בגלל העבודה. הוא העיף 2 שלבשו -לא בעבודה- חולצה צבעונית, בטענה שזה לא מתאים לו שאחד שלובש חולצה צבעונית רח"ל יעבוד אצלו. זכותו. גם זכותו להעיף את מי שהאף שלו לא מוצא חן בעיניו. זכותו. הרי ברור לך שאם תגיעי עם מכנסיים, את לא תסיימי את יום העבודה אפילו... זכותה לבקש. כך אני רואה את זה. אגב, ברשת החינוך של ש"ס לא מקבלים מורות/גננות שלובשות פאה אפילו לא בעבודה. זכותם לבקש.

עץ שתול

New member
אלוהים זה זכר או נקבה?

אני לא בדיוק הצלחתי להתאב בו אז כנראה שהוא לא נקבה! בכולופן אם אני לא טועה היא בטח נוהגת לשוחח איתו מדי פעם עד כדי כך שהיא מן הסתם גם מערבת אותו בכל הסודות שלה... זה ידוע ומוכר, אני לא חושב שזה קשור לעקרונות של העבודה או להסכמי העבודה שיש בינך בין מעסיקך, ההתערבות בחיים של השני זה דבר מאוד מקובל ומצוי בחברה החרדית, בלי זה אלפי בני אדם (רבנים עסקנים מאכרים מתנדבים גבאים שמשים וכו') יאבדו את מקור הכנסתם והם ישארו חסרי מעש ומובטלים.

אגס 10

New member
אלוהים זה אנדרוגינוס

הוא לא גבר ולא אשה הוא סתם כלומניק.

קטע מעצבן מהיום.

הגעתי לעבודה עם בחילות כתוצאה מהודקה של אתמול אז אמרתי לה שאני מתה מבחילות אז היא התחילה לשגע אותי אולי אני בהיריון עד שצעקתי עליה שאני לא זונה.ומה אני יגיד לה שבחודשים האחרונים נתתי אולי שני נשיקות ומיזה לא ניכנסים להיריון?נודניקית!!!

לפי האגדה,

מריה הקדושה הרתה מרוח הקודש. אצלך יש יותר סיכוי כי היה נשיקות, שם גם זה לא היה... חחחח

למעלה