עד כמה תהרס ההרקדה?

עד כמה תהרס ההרקדה?

האם משהו יודע כמה זמן תיגזול היום ההופעה בבית דני?. האם יש טעם לבא בכלל לאלה שרק רוצים לרקוד? די נמאס מכל ההופעות האלה, צריך לעשות משהו!

revgola

New member
לא תהרס שום הרקדה

גדי הודיע שלא תהיה הופעה נפרדת להרקדה של אורי פיינמן, אלא הוא ישיר ואנחנו נרקוד איתו ביחד. אני הייתי לפני מספר שנים בהרקדה ברעננה, אורי פיינמן הופיע שם. שם הוא גם נתן הופעה קצרה שהיתה רק הופעה, וגם שר ואנחנו רקדנו איתו. הוא והנגנים התאימו את השירים כמו שרוקדים אותם בהרקדות, בלי קטעי מעבר מסויימים שהורדו מהשיר לצורך הריקוד. היה ממש נחמד. אני מתכוונת להגיע היום ( בדרך כלל אני לא יכולה לרקוד בהרקדות בימי שלישי, אך עקב החג לשמחתי אני יכולה להגיע הערב ). אני בכל מקרה אוהבת את השירים שלו, כך שגם אם הוא היה נותן רק הופעה הייתי מגיעה גם. רויטל

mosbar2

New member
גם בכרמיאל

גם בפסטיבל כרמיאל האחרון אורי פיינמן הופיע ושר את שיריו שחוברו להם ריקודי עם. בשלושת המעגלים המשיכו לרקוד בכיף ואני בטוח שכך יהיה גם היום בבית דני. חג שמח

חזרתי הרגע מבית דני

היה בהחלט נחמד. קודם כל לא היה צפוף ואפשר היה לרקוד בלי תאנות דרכים ובחופשיות. שנית, אורי שר את רוב השירי עם ליווי ערוך לריקודי עם וכמובן שהקהל רקד יחד עם שירתו. שלישית, סוף סוף כל שיר התחיל בהתחלה ונגמר בסיום ז"א 3 סבבים של הריקוד בלי שמישהו ילחץ לגמור מהר. רביעית, היתה עימו זמרת נוספת שבהחלט הוסיפה חן לבצועים ולכן היה בהם גם שוני מההקלטות הרגילות. היה, לדעתי, נחמד וממצה.

גם אני הייתי שם....

היה נחמד... היה מלא כרגיל (עדה ימי שלישי תמיד היו לא צפופים יחסית) לדעתי היה במינון הנכון....

גם לי נמאס מכל ה"הופעות" האלה

לכן, בחרתי שלא ללכת, ואם ירון אמר שלא היה צפוף אז כנראה (שהרי תמיד מלא גם שם) הרבה בחרו כמוני. החלפתי יום רקדתי ביום שני ומאד נהניתי לרקוד אצל יענקל'ה לוי, כמובן, שביום שלישי הבא אחזור לבית דני (לגדי'לה) להרקדה רגילה - ללא כל מופע.

למעלה