עד כמה מפתיע

להלן התשובות

א. אכן הנחמדות תמיד נוטפת ממני. ב. באשר לשמך הצבוע אדום אין לכך כל משמעות בעיני בהתייחס לעובדה גי מדובר בכתיבה בפורום. לפיכך אף אינו בולט בעיני. אף אם אחר היה כותב דברים אלה שלמיטב הבנתי אינם רלוונטיים לשרשור הייתי כנראה מגיב בצורה דומה או חריפה יותר..

לו היית טורח וקורא את התגובה שהגבתי

אליה, היית רואה את הרלוונטיות. ומעניין מתי אתה הדרדרת עד כדי פתיחת שרשורים בסגנון "נו, ספרו איך היתה ההרקדה?" אמנם בשפתך המליצית אך השאלה היא אותה שאלה.

אילת בוקאי הנכבדה

אין בדעתי לרדת לרמה זו של התנצחות הדדית בה כל אחד ינסה להוכיח עד כמה הוא יכול להשמיץ את האחר בצורה "לגיטימית" ובשפה "נקיה". מקוה כי היגעת לסיפוקך עם הודעתך האחרונה ולפיכך ברשותך אוותר על תגובה נגדית.

../images/Emo204.gif מה קרה לכם, שניכם... ../images/Emo12.gif

...יאללה.. תשלימו...תלחצו ידיים... שירשור זה לא חוט מאריך....

מה קרה לנו שנינו??

להזכירך, אני לא זאת שהתחלתי. לאיתן הפריע שסטיתי מהנושא בשרשור כה חשוב שפתח, ואת צודקת, עלי להתנצל על כך ולהבטיח שלא אעשה זאת שוב. למרות האמור לעיל, הנה ידי המושטת לשלום -
שכחתי כבר של מי, אבל למישהו היתה השורה הזאת בחתימתו:"הכל התחיל מזה שהוא החזיר לי סטירה"

../images/Emo204.gif אז איתן... תהיה גבר...

תהיה סמרטוט.. תהיה גבר... .יאללה, קרקר... תתנצל... {אוףףף אתכם...
אתם קרקרים אחד אחד..... היא לקחה ה-
... הוא לקח ה-
.... }

סיון 37

New member
איילת!

ציטוט מדבריך: "שכחתי כבר של מי, אבל למישהו היתה השורה הזאת בחתימתו:"הכל התחיל מזה שהוא החזיר לי סטירה"... הציטוט שייך לראפ תימני בפורום ברבור.

למעלה