עד כמה מפתיע

עד כמה מפתיע

משום מה איני מוצא התייחסות להרקדה שהתרחשה אמש בספורטק בהרצליה. האם יש דברים בגו?

יש דיווח אחד של בת הדייג

אני אישית לא הייתי בהרקדה, ולכן איני יכולה להביע דיעה.

אכן צודקות השתיים, יש ויש

ואני משום מה כנראה לא הבחנתי בכך ועל כך התנצלותי הן בפני הכותבת בת הדייג והן בפניכן מסבות תשומת הלב למראה המקום. תודה.

../images/Emo204.gif למה מה.... ../images/Emo12.gif

קיבלתי מינוי רישמי
...
נו טוף... אם מבקשים יפה.... אז בניגוד לבת הדייג, אני מאוד נהניתי וגם החברים שלי וכאלו שיצא לי לדבר איתם...
הגעתי טיפה באיחור אבל הספקתי לרקוד את "אשאבו", ואת "שופני" {שלא ניצפו במקומותינו כבר זמן מה...} אגב, ויקטור ניסה לבחון את זכרוננו בריקוד "תגידי"..... פאדיחה ענקית.... כי "... כל הגדולים וכל החכמים..." זכרו חלקי חלקים של הריקוד....ולא ממש הצלחנו להשלים את הפאזל לתמונה שלמה...
ויקטור ירד די הרבה לרחבה והלהיב יפה את הקהל... וכתוצאה מכך בקעה, לא אחת, שירה אדירה מצד הרוקדים....
לגבי הזוגות... לא שמתי לב למהירות בלתי סבירה... אולי עניין של הרגל מהרקדות אחרות... ולא כל כך זוכרת מה הושמע... אבל נדמה לי שבזה בת הדייג צדקה... בעיקר ריקודי הזרם המרכזי... אבל הסיכום היה מהנה.... לטעמי, לפחות...

מאשרת, גם אני נהנתי , אני שמחה

לראות שחברי הפורום התרגלו לדיווח השבועי מספורטק הרצליה , גם אני פספסתי את הדיווח של בת הדייג , כנראה אם לא נכנסים שעתיים לאינטרנט מפספסים דברים מעניינים
מזג האוויר גם שיחק לטובתנו, היה אחלה מזג אוויר.

פרפר צהוב, שושנה. שמחה מאוד,

באמת ובתמים, שנהניתן וגם חברייך, פרפר צהוב - מה שלא יכולה לומר, לצערי, לגבי ולגבי חבריי/מכריי. וגם, אני מניחה, לגבי מספרם הגדול של הרוקדים שעמדו בצד במהלך ריקודי המעגל, בעיקר בסבב השני. שאת חלקם עוד הספקתי לשאול לפשר כך ואת תשובתם אחסוך מכם. אולם ברצוני למקד תשומת לבכם כי בדיווחי נוגעת אני בהיבטים של מבנה הרקדה ומנסה להאיר השלכותיהם העכשוויות והעתידיות ופחות נוגעת בהנאה רגעית. מה שבהחלט לא מבטל אותה ולא את עצם היותה גם נגזרת של מבנה הרקדה.

אז אולי כמי שצפה בהרקדה מן הצד

אוכל לתאר בכמה מילים משלי את האירוע. תחילה אציין כי אני נהנה מריקודיו של ויקטור גבאי ורובם ככולם לטעמי. לא אחת קראתי בפורום דיווחים חיוביים ומחמיאים ביחס להרקדותיו. אי לכך, היתה לי ציפיה אמש כי עתידה להיות הרקדה טובה שתתעלה על עצמה. מאידך, טפחה המציאות על פני וכגודל הציפיה כן גודל האכזבה. ניתן למנות מספר גורמים שתרמו לתחושתי זו: א.בחירת רפרטואר הריקודים לא הותאם למקום ולרוקדים. שכן רבו בו ריקודי לא עם ולא ישראליים. ב. הושמעו על ידו ריקודים שנועדו לרצות את הרוקדים בחוגיו שהיו מעטים יחסית בנוכחותם ובה בעת נאלצו רוקדים רבים לפנות את הרחבה ולעמוד בצד. ג. ריקודים רבים בעיקר בזוגות הושמעו בקצב מהיר מידי וניכר היה על רוקדים רבים שעסקו בהדבקת הקצב ולכן לא הצליחו להתבטא ולרקוד. ד. ויקטור היה עסוק יותר מידי בפירסום עצמי במהלך ההרקדה מספר רב של פעמים עד שניטל הטעם הטוב של הדברים. שמענו אינספור פעמים על האתר במחולות שקיבל תארים מוגזמים במיוחד עד כדי שהדברים העלו חיוך קל בזוית פי. הריקוד האחרון שויקטור בחר להרקיד אמש היה ריקודו "עד בכי" שניתן לספור על כף יד אחת כמה מן הנוכחים יודעים לרקוד אותו ונכון. היה זה אחד הריקודים היחידים שרקדתי ובמהלכו היה נדמה לי כי אני היחיד שיודע את הריקוד. מבקש להדגיש פעם נוספת שזו התרשמות של צופה שהיה במקום כל מהלך ההרקדה ובא לצפות בהרקדה ובמתרחש.

../images/Emo204.gif טוב, בואו נשמור על ...

פרופורציות... עבור הרקדה מסוג כזה יש לבצע "תיאום ציפיות".... כרוקדת קבועה במקום אני מעידה שמדובר בהרקדה חינמית פתוחה וחופשית, המרכזת אליה רוקדים מרמות שונות ומחוגים שונים, ולכן קשה מאוד לכוון לטעם כולם... זו לא הרקדה מהסוג הסגור שכל אחד בוחר עפ"י העדפותיו, טיב המרקיד והרפרטואר... אבל בזה גם קסמה וייחודה... מעין מיני-מיני-מרתון - ללא משך הזמן המרתוני הרגיל שמאפשר יתר גיוון בבחירת הריקודים... ומן הסתם הרקדה מסוג כזה מהווה גם אמצעי לקידום מכירות של המרקיד השבועי... וכ"א מהמרקידים שם, אם הוא גם יוצר, משמיע מריקודיו וצפוי שינהג כך... {ויקטור גם אינו היחיד שמפרסם את עצמו ואת חוגיו תוך כדי האירוע...גם אם קשירת סופרלטיבים מסויימת הייתה מיותרת...
} ויקטור דווקא עשה נסיון להרקיד כמה ריקודים שאינם נרקדים בכל שבוע, בכל מקום, פעם הצליח ופעם לא... כך שאין, לע"ד, מקום לבחון את ההרקדה עפ"י מבנה והשלכות עתידיות... זוהי הרקדת FUN בהגדרתה ואין לה יומרות להיות משהו אחר...

אני למשל לא קובעת אם הרקדה

מצאה חן בעיני עפ"י השלכות עתידיות, אני באה להנות ואם אני נהנת בזמן ההרקדה, אז מבחינתי ההרקדה היתה מוצלחת

../images/Emo204.gif אגב, לא הגיע הזמן להפטר...

מהניק הלא מחמיא הזה
{יש פעולות, שגם אם הן טבעיות - הצינעה יפה להן... }

פסקל74

New member
את מציעה לעשות סלקציה

ואז גם יציעו : 1. אנשים שם פרצופים לא מחמיאים, שלא יגיעו להרקדות. 2. אנשים עם משקל לא מחמיא ........ 3. אנשים עם בגדים לא מחמיאים... דחילק, כל אחד שיבחר מה מתאים לו. מה אכפת למישהו אם הניקניים מחמיא או לא?

"תגידי" - רקדנו - הזדמנות נדירה...

...לרקוד בחברת היוצר משה אסקיו AKA 'סקיו הוא הגיע לאזור לכבוד החתונה של שירלי, המרקידה של יום חמישי כאן (|מזל"ט| לשירלי ורנה, בעלה הטרי - החתונה היתה אתמול) ביום חמישי שלפני ההרקדה, עשתה מסיבת טרום חתונה בהרקדה, ו'סקיו התארח. רקדנו מריקודיו:רמות ,פני מלאך, תגידי, הולך ובא(נרקד בארץ?), לבבתיני, אילו ציפורים ועוד - וכמובן את שיר החתונה, שרק מעטים כאן יודעים - אותו רקד עם שירלי.

תגובה רלוונטית בעלת קשר ישיר

לשרשור הנדון, בעלת תוכן מפתיע ומעניין על כל הקשריו וזויותיו. אנו אסירי תודה על שמצאת לנכון לשתף אותנו בהתייוסותך וחוויותיך מההרקדה המדוברת.

למעלה