עד כמה זה משפיע עליכם?

עד כמה זה משפיע עליכם?

כולנו מודעים למצב הביטחוני שבו אנחנו חיים... וסתם רציתי לדעת עד כמה הוא משפיע עליכם.. כי לי אישית כל יציאה זה ריב עם ההורים..או בכלל בקושי מרשים לצאת! ועכשיו אחרי הפיגועים אתמול אני לא אתפלא אם לא יתנו בכלל. אז, עד כמה משפיע עליכם?! יש פחד לצאת להופעות? בעד לצאת בימים שכאלה? או מעדיפים להסתגר? אני אבין אם אף אחד לא יענה...

לא יודעת.

מצד אחד חייבם להמשיך לחיות את החיים אבל מצד שני איך?!!?איך אפשר להמשיך?! כל מקום שאתה הולך אליו-אםפילו בבית שלך-יכול להיות םיגוע. לי למשל באו מחבלים 20 מטר מהבית שלי-םעמיים כבר!!! *מפחיד*

כן....

אבל תיראי בתור ירושלמית (טוב בערך ירושלמית
) אי אפשר לחיות.. כל עליה לאוטובוס (שזה כל יום ויום) זה לעלות ולסרוק טוב טוב את האוטובוס ואת האנשים ואם יש מישהו חשוד אז בכלל.. צריך לפקוח עיניים טוב טוב. ניראה לי שירושלים זה ה-יעד..אז באמת אני לא יודעת.. ניראה לי שהסיכוי שאני אבוא להופעות באת"א (ככה כותבים את זה, תומר?) שואפים לאפס.

אצלי זה באלגן..

אני אתן לכם דוגמא: אני אמרתי לאמא שלי שאני הולכת להופעה של עברי באת"א והיא לא כל כך אהבה את הרעיון שאני אלך ובייחוד לא את זה שאני נוסעת לשם באוטובוס... היא עושה לי את המוות עכשיו כדי שאני לא אלך... אבל אין סיכוי...

אווווף!

אנשים אני צריכה רעיונות יצירתיים! אמא ואבא מסרבים לתת לי לסוע לאת"א! מה לעשות!!!

ZVI Z

New member
לשקר

לא מקורי(ויהיו שיגידו שלא מוסרי) אבל יכול להיות מאוד יצירתי

האמת ש..

היום רציתי לנסוע לת"א אבל אז חשבתי..אהה בההה..אוטובוסים - ואז ותרתי. פעם ראשונה קרה לי שהרגשתי ש'זה לא שווה את זה' והאמת אני מתחילה לזוז גם ימינה בנטיות הפוליטיות שלי..somebody stop me בנוגע להופעות, יש גבול:) חחח

לירן מם

New member
זה תמיד משפיע בעיקר על ההורים...

הם אלה שמפחדים מכל דבר, פתאום אתה ילד קטן וצריך לגונן עליו... לי עוד איכשהו יש מזל, כי קרוב אלי לא היה עדיין ממש פיגוע...(טפו טפו טפו...)כי אם היה, ההורים שלי לא היו נותנים לי לצאת מהבית... הופעות וכאלה הם בדר"כ ממש ממש מפפחדים לשחרר אותי כי הרי כל מקטום ציבורי זה בעל פוטנציאל...אבל הם גם לא חושבים שצריך להשאר בבית ולא לחיות..בגלל זה לפעמים הם מוותרים ואוכלים את עצמם בבית עד שאני חוזרת... מה שמוזר זה...יצאתי ל10 ימים בירושלים, וההורים שלי לא חששו מזה בכלל...לעומת זה כל ביקור לחברות בירושליים הם מתים ולא רוצים שאני אלך...שיקול דעת מוזר... בקיצור, אצלי ההשפעה היא יותר על ההורים, כי אני אישית לא מפחדת למות, אז אני אישית לא מונעת מעצמי כלום כשזה תלוי בי... ובאמת מעניין אותי לדעת תשובה לשאלה הזאת בקרב הירושלמים... אם ההורים שלי בהסטריה, מה קורה איתכם?? אוטובוסים, המרכז, החשש המתמיד שזה אולי חברים שלכם(חס וחלילה טפו טפו טפו...)..אז אם בא לכם לשתף אני אשמח.. אז בהמון אהבה... לירן

ZVI Z

New member
עכשיו יותר מסוכן מלפני כמה חודשים?

ממש לא.. ולאט לאט (כמעט) כולם מתרגלים לפיגועים,זה עובדה.זה לא דעה,זאת עובדה. בהתחלה היו אומרים לי אתה גר בהתנחלות,איך אתה לא פוחד? בכבישים,בבית. אז הייתי עונה להם שבירושלים הרבה יותר מפחיד,ולצערי עכשיו שאני הרבה יותר פה זה כ"כ נכון.כי בי-ם מסתובבים המוווון ערבים,חופשי.וככה כ"כ הרבה אנשים הם חשודים פוטנציאלים. וכשהייתי קטן באמת פחדתי,(בגלל זה בשנתיים האחרונות אני הכי מרחפ על הילדים הקטנים) כי היינו משחקים ליד הגדר של הישוב ופתאום רואים שיש חור ענק,או שבמקום מסוים אין גדר,וזה היה נורא מפחיד.וחשבתי לעצמי שהכל שקר,שהם עובדים עלינו,כי יש גדר אבל אם בחלק מהמקום אין גדר אז הגדר שיש שווה לזין,ואתמול כשראיתי שמדברים על הגדר הפרדה,זה בדיוק אותו עיקרון.בדיוק.עובדים עלינו בעיניים. שמתם לב איך פם עראפת היה פרנטר ונתנו לו הזדמנויות ומי שחשב שהוא טרוריסט,אמרו לו-שתוק. ולאט לאט כולם קולטים.עכשיו הטרנד זה להגיד שהחמאס זה אירגון טרור. וואו,גיליתם את אמריקה 2!ומה עם הג'יהאד?אתם רוצים שהם יזכירו לכם שגם הם קיימים?אם זה לא היה עצוב,זה היה נורא מצחיק ועוד יצחקו עלינו בעתיד. יגידו שאנחנו דור מזוין,ובצדק.ועכשיו שמעתי שרוצים לתת לאבו עלא כמה ימים של חסד לפני ש'נכנסים בהם'. רעיון גאוני!(לא) שמעתי אותו (אף) פעם בעבר.סופסוף באמת ניתן לפלשתינים הזדמנות להראות שהם אוהבים אותנו. די סטיתי מהנושא,אז אני אחזור. אין הופעה/משחק/יציאה שאני אבטל בגלל חשש מ'המצב',הורים שלי לא ינסו להשפיע עליי ההפך,וזה גם לא תלוי בהם. אבל,בי-ם אם אין לי סיבה להיות במרכז העיר אנלא יהיה שם,זה המקום הכי מסוכן בארץ ושאני חושב על זה-גם בעולם.נראה לי. אבל אם כן תהיה לי סיבה,אז אני אלך לשם למרות כל ההתרעות. משהו אחרון שבתדודה שלי אמרה לי-אולי יותר טוב להיות בפיגוע ולצאת רק פצוע הלם מאשר לא להיות כי אז הסבירות שתהיה בעוד אחד,יותר נמוכה. עצוב אבל הגיוני.זהו.

למעלה