עד כמה זה ישפיע?

עד כמה זה ישפיע?

אני חדש פה ואני די בטוח שהרבה חושבים על זה איך לדעתכם ישפיע זה שההופעה בארץ תהיה עם סולן/סולנים/שירה אחרת? אני יודע על אנשים שלא באים בגלל סיבה שכזאת מה אתם חושבים איך זה יהיה ?ישמע טוב? כמה טוב? עד כמה זה יהיה קרוב למקור? עד כמה השירים ישמעו שונים? לדעתי הכי מפחיד זה שנגיע להופעה ופשוט נרגיש שזאת הופעת מחווה לפינק פלוייד...

שמעי...

זה הכי קרוב שתגעי בפינק פלויד בחיים שלך כנראה... דבר כזה כנראה שלא יקרה עוד, בטח שלא בארץ, האנשים כבר בני 60 + זה מספיק בשביל הדור שלנו, שתכלס לא ציפה אפילו שהם יחשבו על זה.

The Walrus

New member
קצת הורס...

אני שמעתי את In The Flesh, שכולל ביצועים של ווטרס ועוד מישהו מהלהקה לTime ולDogs - שאת שניהם הוא לא שר במקור. תשמעי, זה לא כזה נורא - חלק מהביצועים ממש טובים אפילו, אבל כן, הם נשמעים שונים.

חרטושה

New member
גם אני חששתי מזה

בעיני פינק פלויד שאחרי ווטרס הם באמת רק מחווה לפינק פלויד שלפני. לא יעזור בית דין, זה לא יהיה אותו הדבר. מצד שני, זה הרבה הרבה הרבה יותר טוב מללכת לראות את כל הופעות המחווה שיש כאן כל שני וחמישי לפינק פלויד (כל החקייני פלויד למינהם) ואני מתנחמת בעובדה שבכל מקרה הרבה פעמים עושים עיבודים קצת שונים וארגון קצת שונה לשירים ששרים בהופעה, בניגוד לאיך שהם נשמעים באלבום זאת אומרת. זה יכול לתת לשירים האלה פירוש חדש לחלוטין ולהיות נהדר לפעמים. רק צריך לבוא פתוח לעניין.

..

אולי זה יכול באמת להפתיע אבל עדין לבוא מראש במחשבה שאתה לא יודע מה יהיה ולשלם על זה 370 שקל קצת מבאס... שתבינו אין לי כל ספק ההופעה הולכת להיות מצויינת אבל השאלה אם היא תענה על הציפיות של הקהל שחיכה כל כך הרבה שנים ולדוגמא אבא שלי חיכה כל החיים שלו כדי לראות אותם היום הוא בן 50 אני מקווה שהוא לא יתבאס מההופעה

vegetable man

New member
גודל הצפייה כגודל האכזבה

מי שמצפה למשהו שלא קיים יותר מראש נידון להתאכזב. אני מקווה שאבא שלך יודע לאיפה הרוח נושבת ב-20 שנה האחרונות. אני דווקא רואה את הדברים קצת אחרת ממה שאמרו פה. לקבל את ווטרס כסולן דווקא מעניין אותי, גם אם זה היום כשהוא מבוגר. גם אם הוא יבצע שירים שלו בלבד, מצידי זה בסדר. העניין שלי בהופעה הוא בווטרס, לא באיש שפעם היה עם פינק פלויד. זה מעניין לא פחות מבחינתי.

Ivory Flower

New member
ציפיות.. לא משהו

אבא שלי לא הולך כי הוא בטוח שזה לא יהיה מה שהוא רוצה. כולם מודעים שזאת לא הופעה של פינק פלויד "כמו בדיסקים". עבר זמן, והשתנה ההרכב. אז באים לקראת משהו דומה, אבל קצת אחר. ------------------------------------------------------------------------------- Ivory Flower, השופינג-עלינו!

האזרחק

New member
זו הופעה שונה

יותר משאני בא להנות מאיכות הביצוע אני בא להריע, להודות ולקחת חלק פעיל בעשיה שאני כל כך אוהב.

מי שרוצה לראות את ווטרס

בהופעה ממש דומה לזו שתהיה בארץ.. אז יש לו די וי די מתאריך 27 ליוני 2000 בפורטלנד ארה"ב ששם הוא מבצע משהו מאוד דומה למה שהוא הולך לבצע בארץ. אני אישית מאוד אהבתי למרות שזה די שונה מהמקור אבל הביצועים נהדרים וממש מומלץ לצפות בדי וי די הזה. קוראים לו : Roger Waters - In The Flesh להתראות ב- 22 ליוני !!!!

The Walrus

New member
../images/Emo45.gif

גם לי יש אותו. הדי וי די בהחלט יכול להיות הכנה נהדרת להופעה - אפשר להכיר דרכו שירי סולו רבים, ויש שם המון ביצועים של שירי פינק פלויד, שיראו לכם בערך מה ווטרס מתכוון לעשות בארץ, איך הוא ישיר את השירים. בנוסף גם הלהקה היא כמעט זהה, ומכיוון שווטרס לא שר הכל - חלק חברי הלהקה האחרים שרים, אני חושב שזה חכם להכיר אותם מעכשיו.

Anuerysm

New member
אם ההופעה תהיה כמו אין דה פלש

אז אני מרוצה

Inis mor

New member
קודם כל ברוך הבא...!

אני חושבת שאנחנו מבינים שהולכים להופעה של רוג'ר ווטרס, למרות שכולם משום מה מתעקשים להגיד שמדובר בהופעה של "פינק פלויד". מי זה כולם? הרבה אנשים שיצא לי לדבר איתם על ההופעה. ולהדגים במשפט:" אתם באים להופעה של פינק פלויד?". ואז צריך להסביר להם שמדובר בהופעה של ווטרס שהוא אמנם אחד היוצרים מאחורי הפלוידים אבל גם אמן בפני עצמו. לדעתי מי שמעריך את ווטרס מפינק פלויד מכיר את יכולות היצירה המדהימות שלו ויודע שהוא לא יתאכזב גם מהחומרים האישיים שלו. לשאלתך-זה לא יהיה קרוב למקור זאת תהיה "גרסה אחרת" של משהו שאנחנו מכירים-מהמקור!
ו"הופעה כיסוי" היא אם נגיד דפש מוד היו מבצעים את DSOTM ולא ווטרס. ווטרס הוא אחד הכותבים של היצירה, הוא מבצע אותה- הוא לא יכול לעשות "הופעה מחווה לעצמו" (עד כמה שהבחור לא מגאלומן). אני מקווה שאף אחד לא יתאכזב -לא האבות שלכם ולא אמא שלי (אם תחליט ללכת). לדעתי כולם יהנו מאד.

חרטושה

New member
אופטופיק רציני, אבל הזכרת לי

שבכיף את יכולה לשלוח את כל התוהים לסבתא שלי. בשבת האחרונה ביקרתי אצל סבתא שלי והאישה פשוט מגלה בקיאות מופלאה בכל מה שקשור לפלויד ולהופעה של ווטרס. שנים של הערצה של הנכדה שלה השתלמו ואולי גם הציורים הענקיים שציירתי בכל החדר שלי לשעבר בהשראת החומה והדארק סייד. לרגע זה היה מאד מפתה לשאול אותה אם היא רוצה לבוא איתי לפארק הירקון...

Inis mor

New member
לכי על זה ממי!-ברצינות

את תעשי לסבתה את היום. תחשבי שכשאת תהי סבתה-כמה זה יהיה נחמד אם הנכדים שלך יזמינו אותך להופעות איתם. לא לכולנו יש מזל עם סבתה יכולה לשמוע או להבין...מוזיקה או כל דבר אחר.

חרטושה

New member
הלוואי שיכולתי

אבל הבריאות שלה כבר לא כל-כך טובה....(וזה מאד מעציב אותי) מצד שני עוד לא שאלתי את אבא שלי אם הוא רוצה לבוא.

vegetable man

New member
היא צודקת

גם לסבטושה מגיעה ווטרס פעם בחיים, עם כל הכבוד ל"בלקון"... פחחח עדיין לא עבר לי...בלקון...גדול

למעלה