עד כמה הממוצע משנה?

SnipeR3

New member
עד כמה הממוצע משנה?

שלום, אני מסיים שנה ראשונה בבר אילן, עם ממוצע לא מזהיר. בערך 70 מינוס. אז נכון שזו רק שנה ראשונה, אבל עד כמה באמת הממוצע משפיע במציאת משרה בתום לימודי התואר כולו? (כלומר, בהנחה ואני לא מחפש לעבוד כסטודנט) אשמח לתשובות ממי שהיה במצב דומה.

vinney

Well-known member
אם אתה חסר נסיון זה יפריע לך.

כדי לך לנצל את השנים הבאות כדי לשפר ממוצע, כי זה המדד היחיד שיהיה למעסיק שיאפשר לו להעריך יכולות שלך. יש לך עוד שנתיים ושני שליש תואר, מלא זמן לעשות את המאמץ ולשפר את המצב.

ELIELI22

New member
אתה עובד במהלך התואר ?

מה מקשה עלייך להוציא ממוצע גבוהה יותר ?

ELIELI22

New member
נראה לי שילוב של שניהם

תראה אני משקיע את הנשמה בתואר ואני ממש לא גאון , ומצליח לעבור את ה-85 , אני בן אדם שקשה לו לשבת על הטוסיק כך לדוגמא היום מהבוקר שקמתי עד עכשיו למדתי 2.5 שעות ... אז מה אני עושה מנסה להכריח את עצמי כמה שיותר , לפעמים אני מצליח לפעמים לא ... אני לא יודע אם אתה שומר מצוות , אבל שמירת שבת וחגים מוריד המון ימי לימוד, אני אישית לא דתי אך לא לומד בשבתות וחגים ! אבל הכל זאת בכל פעם שאני מצליח אני מכריח את עצמי דבוק לכסא !!!! חייבים ! אל תעמיס תפרוס את התואר לקצת יותר שנים ותלמד יותר חזק , תוסיף לך משימה אחרת שלא כרוכה בלשבת על כסא לטובת עניין , ותספור שעות של למידה פיר יום מדוד את עצמך !

SnipeR3

New member
מבחינת שעות, אני משקיע המון!

אני לומד בקבוצה עם אנשים שמצבם דומה לשלי פחות או יותר. אני עובד באוני' במשרה שמאפשרת לי ללמוד שם. אני שורף שעות בלמידה (חוץ מסופ"שים. אני דתי), ואני בחור חכם. אבל הציונים לא משהו... וזה מאכזב.

choo

Active member
מצבם מבחינת ממוצע, או מה?

כדי להשתפר - אתה צריך ללמוד קצת עם אלה שמוציאים ציונים גבוהים, לא עם עוד אנשים שמוציאים ציונים נמוכים. זה יעזור לך לראות היכן להתמקד, וזה אולי יראה לך מה אתה צריך לשנות, כדי לשפר את ציונייך. נכון - זה עלול לייאש, אבל לדעתי הסיכוי רב מהסיכון. אני זוכר שלמדתי למבחן פעם עם מישהו שהיה לו (בסופו של דבר) ממוצע גבוה משלי ב7-8 נקודות - והבנתי למה הוא יכול להגיע לממוצע של 93-94, ואני יושב על ממוצע של 85 :) מהכיוון השני, למדתי פעם למועד ב עם מישהי שעסקה בחרישה מאסיבית, והדביקה אותי בזה (לפחות לאותו מבחן) - והציון במועד ב אכן השתפר - לא כמו שקיוויתי, אבל מספיק כדי לשמור על הממוצע. אגב - לימוד בקבוצה לפעמים גורם לך ללמוד יותר (אם החרשנים חזקים יותר), ולפעמים גורם לך ללמוד פחות (אם הבדחנים חזקים יותר). נסה לחשוב איך נראית הקבוצה שלך, והאם לימוד לבד ישפר את מצבך או ירע אותו. אפשר גם לשלב - לימוד לבד כאשר פשוט צריך לקרוא חומר או לתרגל שאלות טכניות שדורשות זריזות ולא מחשבה יצירתית - ואימון על פתרון בעיות מורכבות יחד עם קבוצת לימוד.

SnipeR3

New member
אני אוסיף דוגמא

למבחן אחד שבו למדתי ביחד עם הקבוצה, המצב שלי, מבחינת ידיעת החומר היה הטוב ביותר מבין כולם. בסוף אני היחיד שנכשלתי, והם כולם עברו.

למעלה