עד כמה הילדים שלכם

ענתר

New member
כן, הקטנה שלי בת 10

והגדולה תהיה בת 24 עוד מעט ובים ראשון אחבק אותה, סוף סוף תגיע הבייתה

mevav1

New member
איזה יופי שהיא תחזור סוף סוף הביתה../images/Emo57.gif

וואו....יהיו לכן המון הסנפות...איזה כיף זה...
לא ידעתי שגם את עשית הבדל כמוני בין הגדולה לקטנה. אצלי ההבדל הוא 15 שנה וזה כזה כיף..

ענתר

New member
יש סיכוי שביום שישי הבא

נאכל פעם יחידה מזה 4 חודשים ארוחת יום שישי ביחד אבל אחרי זה, השחקנית צריכה לחזור למרכז, ושוב נהיה משפחה חסרה אבל כן, אני אוכל לתת לה תשומי, הרבה דרך אגב כשהגדולות גילו שאני בהריון, הגדולה אמרה: או קי, אבל אם תעשי את זה עוד פעם, אני אמסור את עצמי לאימוץ, והשניה אמרה באנגלית, זה יהרוס ת כל חיי והשלישית הרגישהשלוקחים את מקומה כקטנה אבל היום כולן מתות עליה, וחושבות שהיא הדבר הכי מושלם שקיים

mevav1

New member
איזה כיף לך ענתר, שרק תהני ממנה והיא ממך

ומכולכם
איזה מתוקות בנותייך...חחח אהבתי את התשובות
הבן שלי כשהריתי את בתי היה בן כ 11 וחצי וכשסיפרתי לא הוא הגיב כך: "רגע....אז אם עשית אותי ואת שיר זה פעמיים, אז את מיתר זה שלושה פעמים זאת אומרת שעשיתם את "זה" שלושה פעמים".....חחחחחח קולטת על מה הממזר חשב ועוד איך הוא חשב ומה חשב??? כשאני מזכירה לו את זה היום הוא צוחקקקקק....חחח חמוד אחד. בכורתי שמחה לאללה ופיללה לבת ובני מן הסתם לבן
כשכיום, כלומר כבר שנתיים לערך, כשאני שואלת את בתי הקטנה אם היא רוצה שאביא לה עוד אח או אחות, היא אומרת לי לא, חד משמעי! היא פשוט לא מוכנה לשמוע שיהיה לה אח או אחות קטנים ממנה והאמת....אחריה...אני כבר לא רוצה עוד ילד וזאת בעיקר משום שכ"כ כיף לי איתה ואני חמסה עליה מאודדד נהנית ממנה שממש לא בא לי לקחת ממנה את כל האהבה שיש לי לתת לה. אבל סתם לראות מה דעתה ע"כ אני שואלת אותה
גם שלי שדווקא מאוד רצו אותה, גם הם מוטרפים עליה

שש וחצי? זה לא מוקדם לה?

אצלינו בשש וחצי רק חוזרים מחוגים ומהגינה/חברים. ארוחת ערב, מיקלחות, סיפור, משחק ובשמונה הזאטוט הולך לישון.

פלגיה

New member
אנחנו לא שומעים רדיו בבית

(מלבד מהדורת חדשות אחת ביום) וגם אין לנו טלוויזיה. הילדים הגדולים מודעים מאוד, וחוששים מאוד. לבת הקטנה (בת שלוש וחצי) אין מושג שיש עכשיו מלחמה, וכך זה יישאר

ענתר

New member
קשה לי לתאר חיים בלי טלויזה

אצלי היא דלוקה בכל מהדורת חדשות

הלוואי והייתי מצליחה לשכנע את בעלי לוותר על

טלויזיה. אני והילדים היינו מסתדרים. הוא לא.

הילדים היו מתרגלים אם היינו מחליטים

שלא תהיה טלויזיה בבית.(ואת אחד מכוכבי האי היא רואה כל יום) מה שכן - את השמיניה את זוכרת? נו..אז עברה גם ההיסטריה מהם ואף אחד לא מתעסק איתם. גם האי תשקע במצולות שיכחת הזיכרון יום אחד.

ענתר

New member
איך אפשר לשכח את השמיניה?

נכון, זה עובר אבלכתבת שהילדים היו מסתדרים, השאלה עם זו הייתה הקרבה או משהו לא חשוב בחייהם

הם לא רואים טלויזיה באדיקות. לכל אחד מהם יש

45 דקות ביום של צפיה. אני מניחה שאפשר היה לוותר על זה .

ענתר

New member
מבינה

אני הבנתי שזה אחד מנושאי השיחה בין הילדים בכתה, וזה נושא חשוב.

ענתר - רוצה לפתוח שרשור חדש על

ההחלטות שלנו בתור הורים - איך מתקבלות בבית ואיך מיישמים אותן מול הילדים? (למשל להוציא טלויזיה, להפוך לצימחונים, לחזור בתשובה,לעבור דירה)? אם לא, אני אפתח.

ענתר

New member
תפתחי את

אני כרגע מאושרת שהשחקנית (בדרך) חזרה הבייתה אחרי חודש שלא הייתה בבית

פלגיה

New member
קשה לי לתאר חיים עם טלוויזיה

וכל רעש הרקע שהיא מביאה איתה.

למעלה