עד כמה הגיינה חשובה?

potifur

New member
עד כמה הגיינה חשובה?

עד כמה חשוב לכם הגיינת הגוף של בן הזוג? אם יש לו\לה ריח זיעה תעירו על זה? אם הוא\היא לא מתקלחים כל יום תיגעלו? השאלה היא על קשר רציני לא סטוץ או דייט מעניין אותי לשמוע דעות

להלן פירוט

1. כן - מילה המסמלת חיוב, הסכמה, היענות. 2. לא - מילה המסמלת שלילה, אי הסכמה וסירוב. 3. אולי - קונספט המציע את האפשרות שיתכן וכן ויתכן ולא (ראה להלן) 4. תלוי - רעיון שגורס לכך שהתוצאה הינה תולדה של גורם אחד או יותר ולא שרירותית. נחמד לך עכשיו ?

פוטיפור צריך להעיר בעדינות

צריך להתקלח כל יום צריך לשים דיאודורנט בבית השחי נחמד גם לשים בושם ובא לציון גואל ולציונה בועל

potifur

New member
אבל איך?

הוא חושב שהוא לא מזיע .הוא לא מבין שמספיק לצאת מהבית ביום קייצי כדי לחזור "ריחני".גם כששואל אם יש לו ריח אני יעדיף להגיד לא ולסבול מאשר להעליב . ריח זיעה זה כמו ריח מהפה הבן אדם תמיד יעלב לא משנה איך תגיד לו... חרב פיפיות בקיצור

עובד ועושה

הרבה דברים.

אורמור

New member
עד מאד

ואם הוא לא ער לניחוחות של עצמו לא נראה לי שאעיר, לא נראה לי שאשאר מספיק זמן בסביבתו כדי להתלבט אם להעיר או לא.... אלא אם הוא צעיר מאד ואמא שלו מתה כשהיה קטן והוא טעון חינוך מחדש... בימנו אין שום סיבה להצחין מים סבון ודיאודורנט זמינים לכל אדם...

potifur

New member
זה לא קטנוניות?

הוא חושב שכן ולא מתפשר למרות שלמיטב ידיעתי אין לו פחד ממים! השאלה עד כמה אפשר לשלוט על מעשים של מישהו אחר?בכל זאת זה הגוף שלו..... זה גורם לי לחשוב שאני לא שווה את הטירחה =\

potifur

New member
הבנתי את הרמז..סליחה על ההפרעה

אני אשאל בפורום אחר

אורמור

New member
את לא מפריעה

והרמזים של גורדון תכריכים הם על אחריותו בלבד הוא מיצג רק את הפירמה של עצמו . לא נראה לי שתקבלי מענה קסם בפורום אחר ולא, זה לא קטנוני להרגיש דחייה מאיש שלא מקפיד בהיגיינה זכותך לשאוף לחיות בסביבה ריחנית. זה לא שאת לא שווה את הטירחה זה זה שאפילו את עצמו הוא לא מכבד אז אין הרבה מה לצפות כשזה ככה.

גם אם תשבי לבד בחושך

או אם תלכי לפורום אחר הריח לא יעבור. אם הקשר עם אותו ברנש הוא מיני, אז פשוט מאד בפעם הבאה כשנפגשים במקום "לא נעים" וספקולציות, פוצחים את המפגש במקלחת (אפשר גם משותפת) ואם יש סירוב,,, אז כמו שאמרו חז"ל (בעניין ירידות, אבל אפשר ליישם גם כאן) אם הדבר לא מריח מספיק טוב ללקק או להכניס לפה, אז זה בטח לא מספיק טוב לעשות בו מעשה מכחול בשפופרת- מסכת חרמנין פרק כו"ס עמוד ז')

למעלה