עד כמה אתם מתרגלים?

neophile

New member
עד כמה אתם מתרגלים?

תירגולים פראקטיים כמו מדיטציה, הטענת צ'קרות ,הרטטת שמות,הטלת מעגל ,מנטרות,יאנטרות,מודרות ? האם מעבר ל"טבלת השעות הפלנטריות" העמקתם לתחום האסטרולוגיה? האם חקרתם באופן עצמאי את מפת הלידה שלכם? מה לגבי שימוש בקריסטלים ,צמחים ומתכות?

RainBird

New member
כל יום. העשרתי את אוסף הקריסטלים שלי בספינל. מדיטציה אני מתרגל על בסיס יומי, וגם טיהור צ'קרות. לא עובד עם הרטטת שמות, או דברים כמו מנטרות או מודרות. אסטרולוגיה עובדת איתי פחות, אני כרגע קורא על שיטות חיזוי של הבוקור- obi וחבריו. קצרתי ריחן ומיורן עבור מי-שלום שאני רוקח ממתכון וודאני. חקרתי את מפת הלידה שלי. מה איתך?

ljs

New member
מנצל הזדמנות

לא מזמן רק התחלתי להתאמן על שליטה באנרגיה ועל מדיטציה, שאלתי היא, ניסיתי לאחרונה לשאוב אנרגיה מקריסטל קוורץ גנרטור, א. היתה לי יומיים שלושה אחר כך תחושה של עיקצוצים בידיים מדי פעם, (דמיינתי?) יש לציין שלא פרקתי את האנרגיה מאחר וניסיתי לשאוב במשך זמן קצר. ב. לא יודע אם זה קשור, יצאו לי שלושה פיצעונים (בצורת משולש כמובן..) בדיוק על המיקום של צ`אקרת העין השלישית. עוד שאלה, אני מחפש קריסטל עם אנרגיה עוצמתית כדי לשאוב ממנו, על מה אתם ממליצים? או שהכי מתאים הוא קוורץ גנרטור?

ljs

New member
הקפצה../images/Emo208.gif

הקפצה
סורי

ljs

New member
ששש... ששש...

כולם ישנים.. לדבר בלחש.. ו..לענות לי.

RainBird

New member
לא דמיינת. כנראה שיש לך חסימה בעין השלישית שאתה צריך לפתוח. פצעים ונגעים מסמנים סטגנציה. עוצמתיים במיוחד? מולדובייט, טקטייט, אמולייט ורילגר. הרילגר רעילה אז בזהירות.

ljs

New member
תודה,../images/Emo13.gif וגם...

עוד שאלה קטנה, הקוורץ גנרטור מתאים למטרת שאיבה ממנו? צריך להחזיק אותו בצורה מסויימת? לאיזה כיוון החוד צריך להיות? אם אחזיק אותו לכיוון חוץ, הוא לא ישאב ממני? תודה מראש.

RainBird

New member
כל אבן ניתן לשאוב ממנה אנרגיה. לא, תחזיק כמו שמרגיש לך נוח. כיוון החוד לא חשוב כמו שמייחסים לו. לשאוב מגביש ולתת לגביש, הכוונה חשובה יותר. "תבקש" מהגביש אנרגיה, והוא יתן לך, תבקש לתת אנרגיה והוא יקח ממך, למרות שיש אבנים שנותנות יותר טוב, ואבנים שסופחות יותר טוב.

ljs

New member
אז לסיכום,

מאיזה אבן היית אומר שכדאי לי לשאוב?

RainBird

New member
נתתי לך ארבע עוצמתיות במיוחד. אתה שצריך להחזיק ביד ולחוש מה עובד איתך הכי טוב. לך לחנות אבנים טובה כמו סטונאייג' או מורנו לנסות להבין מה עובד איתך הכי טוב.

RainBird

New member
נסה בלו לייס אגת אבל אם הפצעונים קיימים בגלל סיבה הורמונלית, נסה טורמלין דו-צבעי. ארדן.

למעלה