עד כמה אתם מכירים?

חחחחח...

יותר מאוחר...בערב...בגלל שבאה אליי חברה עכשיו... למה להתקשר אלייך?! שתעשי לי ופתאוםםםםםםםםםםםםםם...חח?!?!?רעהה!...סתםם חולה עלייך אהובתי היאפה!

TOUSH

New member
קראתי../images/Emo13.gif

כפרעליך

oRTaLi 612

New member
../images/Emo9.gifנחמד../images/Emo24.gif

עשיתי את זה מתישהו נראה לי
1.ניצן 2.אופק 3.הדר 4.קארין 5.זהר 6.קרין השניה 7.סבילה 8.נטלי היית עושה ל-8 טובה? כל מה שהיא תבקש! אחותי הקטנה לא?
4 ו-6 מתאימים? הממ יש להן אותו שם, אז אולי! היית רוצה לפגוש את 7? בארור, את כולן! את מי 2 מזכיר לך? את חן שילוני, כבר אמרתי לך את זה לא? את מי 1 הכי מעריץ? המממממ 3 מנהל פורום כלשהו? הרישמי של סנדלר! 3 דברים על 5: היא גרה בבית שמש, השם שלה הוא בלי ו', והיא ילדה מדהימה! מה 1 הכי רוצה? חיבוק?
מתי 6 נולד? הממ לפני 15 ככה לא? בן (או בת) כמה 4? 15 וחצי ל-3 יש חיה בבית? יתכן מאוד
מה השם משפחה של 2? "היפה"
ואחרון חביב...מה היית אומר על כותב (כותבת) השאלון? אחלה בנאדם

אני אנסהה ../images/Emo13.gif

1. ספיר 2. ברעע הבובעע 3. נטלי 4. תמי 5. שירה 6. אורניתת 7. טוליייי 8. צופיתת היית עושה ל-8 טובה? בטח... וגם עשיתיי יותר מידיייי!! צופית את חייבת לי 4 ו-6 מתאימים? אמ... חחחחח לא יודעתת היית רוצה לפגוש את 7? ברוררררררר את מי 2 מזכיר לך? היא מיוחדתת את מי 1 הכי מעריץ? אדמייי
3 מנהל פורום כלשהו? לא נראהה ליי 3 דברים על 5: אוהבתת את אדםם.. גרה בחולוןן.. בת 14 ?? מה 1 הכי רוצה? לפגוש את אדםם ..?? מתי 6 נולד? אמ.. חחח אין לי מושגג בן (או בת) כמה 4? 13 ל-3 יש חיה בבית? לאא ? מה השם משפחה של 2? אמויאלל ואחרון חביב...מה היית אומר על כותב (כותבת) השאלון? חמוד\הההה

התאריך שלי=>21.9

איזה חודשש מושלםםםם מה הכינוי של תמי?! אני יגיד לך אם אנחנו מתאימות..חח..

עונה:(כדאי לכם לקרוא!!!)

1.אדם החיימשלי 2.ירדן love אדם 3.יולי 4.נופר 5.דניאל מויאל 6.טלנובלה בדם 7.אדם יוסף החיים שלי 8.שירנוש298 היית עושה ל-8 טובה? כן.. 4 ו-6 מתאימים? אההההה בעיה.. היית רוצה לפגוש את 7? כן בכיף.. את מי 2 מזכיר לך?אההה מזכירה לי חברה ממש טובה שלי שבמקרה קוראים לה ירדן.. את מי 1 הכי מעריץ? אדם יוסף? 3 מנהל פורום כלשהו?לא 3 דברים על 5: 1.היא לומדת בכיתה ט7 חדרה 2.היא החברה הכי טובה שלי 3.היא ממש מצחיקה 4.היא חולה על יהודה סעדו 5.היא מזל דלי!!! מה 1 הכי רוצה? אההה אין לי שמץ... מתי 6 נולד? 21.9 אם אני לא טועה בן (או בת) כמה 4?עוד חודשיים 15!! ל-3 יש חיה בבית?הרבה זמן לא הייתי אצלה.. אם אני זוכרת נכון יש לה דגים מה השם משפחה של 2? טל!!!!!!(ירדן טל המלכה!!!) ואחרון חביב...מה היית אומר על כותב (כותבת) השאלון?שהוא ממש חכם(ונראה לי שהוא היה משועמם קצת...)

עונההה :))

1.אדווה 2.בר 3.אורנית 4.שרין 5.שירן 6.הילה 7.רעות 8.ירדן היית עושה ל-8 טובה?בכיף :] 4 ו-6 מתאימים?מאיזה בחינהה? היית רוצה לפגוש את 7?מאוווד את מי 2 מזכיר לך?ממ..אפחת כל בן אדם מיוחד במינו!! את מי 1 הכי מעריץ?אני חושבת שאת כולם.. 3 מנהל פורום כלשהו?לא..קומונה כן!! 3 דברים על 5:ילדה קרועההה, כיתה ז', שונאת תמורה למתמטיקה שלה..חחח מה 1 הכי רוצה?תשאלו אותה :] מתי 6 נולד?ממ..לא זוכרת..סורי =// בן (או בת) כמה 4?עוד מעט 14..אני חושבת. ל-3 יש חיה בבית?לא'דעתתת מה השם משפחה של 2?אמויאל ואחרון חביב...מה היית אומר על כותב (כותבת) השאלון?מושלמתתתת חחחח

maial123

New member
היי אני חדשה =]

קוראים לי מאי ואני מהמרכז =] ואני חולה על גיים בויז ובעיקר על שרון סנדלר =]

0rin

New member
וולקאםםםם../images/Emo24.gif

אני אורין... בת 14 מאוהבתת נואשותת באדםם

ברוכה הבאה מאמיי

אני סנדרה שרופה מתה חולההה גוססת על אדמיל'הה ועל שרוניי גםםםם אוחחח היפיופים האלה עוד יהרגו אותי יוםם אחדד מאהבהה

למעלה