עד כמה אתם מכירים?

עד כמה אתם מכירים?

שאלון נחמד שנלקח מהקמונה על מיכאל אלוני ידידיה ויטל דון לני גבאי והילי ילון. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. היית עושה ל-8 טובה? 4 ו-6 מתאימים? היית רוצה לפגוש את 7? את מי 2 מזכיר לך? את מי 1 הכי מעריץ? 3 מנהל פורום כלשהו? 3 דברים על 5: מה 1 הכי רוצה? מתי 6 נולד? בן (או בת) כמה 4? ל-3 יש חיה בבית? מה השם משפחה של 2? ואחרון חביב...מה היית אומר על כותב (כותבת) השאלון?

טוב אני אענה ראשונה

1.shiran™ 2.ברוש הבובעע 3.CaMiLa TqM 4.princess of troy 5.אדווה המאמי 6.morg01 7.NavooShiT 8.שרינוששש היית עושה ל-8 טובה?בטח למה לא?שרינוש מה את רוצה? 4 ו-6 מתאימים?בהתחשב בעובדה ששניהן בנות...אז לא...אלא אם כן יש להן נטיות!!!חח היית רוצה לפגוש את 7?ברור!!!ואני אפגוש אותה גם במפגש את מי 2 מזכיר לך?בובע!!!אבל לא סתם בובה...חח את מי 1 הכי מעריץ?אממ תגיים בויז?נראה לי... 3 מנהל פורום כלשהו?אין לי מושג... 3 דברים על 5: 1.קוראים לה אדווה 2.היא מאמי 3.היא חיה ונושמת מה 1 הכי רוצה?להיות מאושרת כל החיים!נראה לי... מתי 6 נולד?לפני 13 שנה בן (או בת) כמה 4?מעל 16 כי היא פתחה תפורום...חח ל-3 יש חיה בבית?לא ידוע מה השם משפחה של 2?הבובע חח סתם ואחרון חביב...מה היית אומר על כותב (כותבת) השאלון? אין לי מושג מי כתבה את זה...אבל היא גאונית... הודגש באמצעות מדגישומטיק

תכנסי...

הכוונה את רושמת שמונה שמות של בנות מהפורום ואז עונה על כל אחת לפי השאלות שרשום... עכשיו הבנת?

עונה..=]]

1.princess of story 2.TOSH 3.אדווה המאמי 4.שרינושש 5.כוסית על הגג 6.אדם יוסף החיים שלי[סנדרוש..
] 7.הילה הפצצה 8.טלנובלה בדם-->ניתוש.אני אוהבת אותך!!!!!!! היית עושה ל-8 טובה?בטח!!ניתוש..מה בשבילך יפתי?!מה שתבקשי!! 4 ו-6 מתאימים?חח..שיתאמו את זה בעצמם..
היית רוצה לפגוש את 7?כעע..למה לא..?! את מי 2 מזכיר לך?ממ..לא'דעת חיחי.. את מי 1 הכי מעריץ?את שרון..
3 מנהל פורום כלשהו?ממ..לא..
3 דברים על 5:אוקיי.. 1.חמודה 2.מצחיקה 3.אני חולה עלייך!! מה 1 הכי רוצה?תשאלו אותה..=] מתי 6 נולד?סנדרה..מתי נולדת??
בן (או בת) כמה 4?13 וחצי ל-3 יש חיה בבית?אדווה..יש לך חיה בבית?!
מה השם משפחה של 2?ארביב[נדמה לי..
רעות תקני אותי אם אני טועה..
] ואחרון חביב...מה היית אומר על כותב (כותבת) השאלון?ממ..נחמדה..

עכשיוו אניי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

1.טוולי 2.princess of story 3.ברושש הבובעע 4.שירנוש298 5.LITALG06 6.מורוש ואושרי לנצחח 7.שירה מתה על אדם 8.אורין היית עושה ל-8 טובה?בטחחחח מהה שאוריןן תרצצהה! :) 4 ו-6 מתאימים?אמממ לודעתת חחח הם בטוחח יודעותת חחחחח היית רוצה לפגוש את 7?ברוררר שירהה כפרעליךך חיימשלללייי את מי 2 מזכיר לך?אממ לאא יודעתת אממ היא מיוחדת לא דומה לאפחתת! את מי 1 מעריץ?טוללי?!ברורר שאדםם חחחחח כפרות עלל טוליי שלייי 3 מנהל פורום כלשהוא?אממ לא פורום קומונה-שלה ושל אורניתת.... 3 דברים על 5:אממ טובב אז ככה 1.מושלמתת 2.מעריצה אתת ערנו'שששש 3.הילדה הכי מתוקה שיש מה 1 הכי רוצה?אממ שאדםם יהיהה חשפן ביומלדת שלהה..חחחח עזבוו לא תבינוו חחחחחח מתי 6 נולד?ב17 לאוקטובר בת כמה 4?אממ לא יודעתת שירןן בת כמה את מאמיי? ל3 יש חיה בבית?אממ לאא חחח מה השם משפחה של 2:אממ לא יודעת..אופקק מה השם משפחהה שלךך? מה היית אומר או כותב על השאלון:אחלהה שלל שאלוןן רק חבלל שיש רק 8 שמותתת :(

חח..י'קרועה..כנסי!

מה עם התמונות שהבטחת לי?!
תשימי אותם בפורום או שתשלחי לי באייסי..

litalg06

New member
שרינוששש!!!! מאמיי שלייי נשמתייי

כפרעליךך!!! אוההפפתתתותךךך!!! מואההההההההההה

עונה...חחח

1.רעות 2.בר 3.אופק 4.סנדרה 5.אדווה 6.ספיר 7.אורי 8.הילה היית עושה ל-8 טובה?בישביל כולכן יפות שליי!חח... 4 ו-6 מתאימים?כה...כינוי דומה...חח.. היית רוצה לפגוש את 7?בטח! הייתי רוצה לפגוש את כולכן! את מי 2 מזכיר לך?את הילדה הכי חמודה בעולם=] את מי 1 הכי מעריץ?רעות!?אממ...חח...את הגיים בויז?!חחח 3 מנהל פורום כלשהו?חח את הפורום שלנו! 3 דברים על 5:מתוקה, בת 15, שם יפה, חמודה, ומשו שאני לא יכולה לספר...זה בינינו! מה 1 הכי רוצה?שיפסיקו לפתוח שירשורים סתם! מתי 6 נולד?לא דעת! בן (או בת) כמה 4?חח לא יודעת.. ל-3 יש חיה בבית?אופק? אין לי מושגג... מה השם משפחה של 2?אמויאללל!=>עליה אני יודעת הכל! ואחרון חביב...מה היית אומר על כותב (כותבת) השאלון?נכון היה לכם משעמם?!

בגלל שממש משעמם לי..ברר...

אני יעשה הכל על בר...חח... היית עושה לבר טובה?מה שתבקש! את ובר מתאימים?אני חושבת...חח..:/ היית רוצה לפגוש את בר? בטחחח את מי בר מזכירה לך?את המלכה הכי חמודה שלי! את מי בר הכי מעריצה?את אושרי...גיסיי בר מנהלת פורום כלשהו?2 קומונות- אחת איתי ואחת הרשמי והחדשה של אושרי- כנסו! 3 דברים על בר:מתוקההה, חמודה, מושלמתתתת מה בר הכי רוצה?לפגוש אותי...חח:/ מתי בר נולדה?19.7.93 בן (או בת) כמה בר?12 וחצי ל-בר יש חיה בבית?יש לי כלבה...(ואח)חח מה השם משפחה של בר? אמויאל-לביא-חמי ואחרון חביב...מה היית לבר? ופתאום...חחחחחחחחחח...(אל תנסו להבין...זה ביני לבינה...)

חחחחחח....../images/Emo6.gif

ופתאוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חח..תתקשרי אליי יותר מאוחר או עכשיו מאמי..עדיף עכשיו חח..
אני יגיד לך למה?! "כי אני משוגע"[המבין יבין-דודו טופז חח..
]

למעלה