כן, בכיף יש לך בעיה עם זה?
D d a n i e l s 5 New member 21/5/06 #10 סיפקת לי את הסקרנות... תודה. ולא אין לי בעיה עם זה.....דפנטלי זאת לא הבעיה שלי
ו ורד 3 New member 21/5/06 #16 את מדהימה ! גם יודעת הכל וגם כולם מתים על זה שאת פיצית קטנה....וממש ילדה. פשששששששש פשוט מושלמת ( כמו הסרט ...) איזה יופי.... תשמעי.......... LUCKY YOU ! לילה טוב
את מדהימה ! גם יודעת הכל וגם כולם מתים על זה שאת פיצית קטנה....וממש ילדה. פשששששששש פשוט מושלמת ( כמו הסרט ...) איזה יופי.... תשמעי.......... LUCKY YOU ! לילה טוב
ו ורד 3 New member 21/5/06 #13 תשמעי היות והיא יודעת הכל זו בעיה לנהל דיאלוג עם אנשים שלא יודעים הכל כמוה ! אז מה שנותר זה לנהל מונולוג עם עצמך ! לילה טוב לך וחלומות מתוקים ...
תשמעי היות והיא יודעת הכל זו בעיה לנהל דיאלוג עם אנשים שלא יודעים הכל כמוה ! אז מה שנותר זה לנהל מונולוג עם עצמך ! לילה טוב לך וחלומות מתוקים ...
מ מצוטטת New member 21/5/06 #11 הכי הכי נהנתי על אמת מהמסקנה בנוגע ל-Shape of Fingertips ......... בכלט נהנתי , אבל בעיקר ציחקק לי
ה הנודניקית עם הקוקו New member 21/5/06 #17 לא'דעת... יודעת אם נכון...רק כשקולע. עד אז...מתאפקת להצהיר.
א אילן עיניים ירוקות New member 21/5/06 #18 יצא לי 9 אולי שזה בגלל שבדקתי עכשיו ועדיין לא עירני כי התחושה שלי היא שאני צריך לקבל ציון 10 (חולה מין)
יצא לי 9 אולי שזה בגלל שבדקתי עכשיו ועדיין לא עירני כי התחושה שלי היא שאני צריך לקבל ציון 10 (חולה מין)
M magic40 New member 21/5/06 #23 יש לו עניים ירוקות כדאי לך../images/Emo6.gif תוכיחי ותבואי לספר לנו לחברה
מ מראה מראה שעל הקיר New member 21/5/06 #25 ג'ייי את כותבת משפטים עם סימן שאלה בסופם ??!!!!? לויודעת הכל??!!! הכצעתה?