עד כמה אפשר לסבול?!

עד כמה אפשר לסבול?!

זו אני, יושבת לכתוב ועדיין מאולפת למשעי. עובדת בעבודה הנכונה, לובשת את הבגדים הנכונים, נפגשת עם הגברים המתאימים. מדי פעם מתפרעת וצובעת את השיער בצבע שמזעזע את הסביבה, לובשת בגד פרובוקטיבי מרגישה נועזת, מיוחדת, מלכת העולם. ואז נוחתת שוב על הרגליים וחוזרת לשגרה. מפנקת את עצמי בספרים, בסרטים ובחדר הכושר. ושם זה קרה. המפגש שזעזע את עולמי. נכנסתי, כמו תמיד, 8 וחצי בערב כזה, ומבטי נתפס עליו. לא חתיך במיוחד, לא שרירי יותר מהאחרים, לבוש בבגדים מרופטים למדי, בטח לא כמו שלי, שנקנו בחנויות הספורט היקרות ביותר. שיערו מחומצן (בגילו?! קצת מוזר), על ידיו כפפות אימון והוא שקוע כל כולו במשקולות. למה המבט נתפס עליו? אין לי מושג. משהו בו "עשה לי את זה". משהו בו ניער את הבטן עמוק מבפנים, כווץ את האיברים לגוש אחד גדול ושתל את רגליי בריצפה. לא בטוחה כמה זמן עמדתי שם ובהיתי בו, אך ברגע שמבטו חלף על פניי ניערתי את עצמי בכוח רב והתחלתי באימון. מדי פעם מגניבה אליו מבט, מגלה שהוא מסתכל עליי עם המון בטחון בעיניים, אך ממשיך בעיסוקיו תוך כדי. השעה חלפה עברה, עפה לי מבין האצבעות, ואני בדרך החוצה, הבייתה. נכנסת למקלחת ונותנת לזרם לשטוף את הזיעה. עוצמת עיניים ומתמכרת להרגשה של המים החמים על הגב, ופתאום, ללא כל אזהרה מוקדמת, דמותו מופיעה לעיניי. מנערת את הראש חזק כדי להפטר ממנה, אך הריגוש כבר שם, וחצי שנייה אחר כך גם הרטיבות בין הרגליים. מחליקה יד על הבטן ולמטה משם, ונעצרת על הדגדגן, שכבר מוכן ומזומן ורק מחכה לאצבע שתרגיע אותו. שאני אפנטז על גבר זר לחלוטין?! זה הרי בניגוד לכל מה שלמדתי, הפנמתי, אולפתי לעשות. אבל מאוחר מדיי, האצבע כבר נצמדת, היד השנייה גולשת גם היא ואני מחדירה שתי אצבעות עמוק עמוק, ומתענגת כשדמותו לנגד עיניי. האורגזמה המיוחלת לא מאחרת לבוא ואני, נבוכה, מתביישת מעצמי, מסיימת להתקלח בזריזות, מתלבשת, ויוצאת לעוד דייט משמים נטולת ציפיות. סוף סוף ה"מחרתיים בערב" מגיע, ופניי שוב מועדות לחדר הכושר. הוא, כצפוי (או שלא), שם, נראה בדיוק כמו אתמול, מרטיט בי מיתרים נסתרים בדיוק כמו בפעם הקודמת. אבל....... יש חוקים בעולמנו הצר, גברים עושים את הצעד הראשון. אז אני מכריחה את עצמי לעסוק באשר תכננתי לעסוק ומנסה להתעלם מקיומו. כשאני שוב בבית הסינריום של אתמול חוזר על עצמו, שוב הרטיבות בין הרגליים, שוב ההתמכרות לדמותו שבראשי. שבוע חולף ואני כבר מתרגלת לשגרה החדשה שלי, אימון תוך הגנבת מבטים אליו, התקלות בעיניו הצופות בי, חזרה הבייתה, אוננות עם דמותו של זר מוחלט וחזרה לחיים האמיתיים. עם הזמן "השתכללתי", האוננות עברה לסלון, ישובה על הכורסא, רגליים פסוקות לרווחה על השולחן והחבר הרוטט שלי עמוק עמוק, מרעיד לי את הדגדגן ומגיע למקומות שלא שיערתי שקיימים. גם הוא השתכלל, בחדר הכושר מדי 10 דקות אני מגלה אותו מתאמן על המכשיר הצמוד לזה שאני דוחקת/מושכת/אוחזת, נודד אחריי ברחבי החדר אך עדיין כלום, שום מילה, רק מבטים. התאמינו שחלפו 3 חודשים מהמבט הראשון?! התאמינו שדבר לא השתנה?! אני הרי מחונכת, אם זה לא בא ממנו זה לא יבוא בכלל, לעולם כנראה. גברים באו והלכו, חלקם השאירו חותם כזה או אחר, חלקם חלפו כנוצה ברוח, ואני בשלי, מפנטזת, עורגת, אך "הולכת לפי הספר". מאולפת למשעי. כך חשבתי, עד אתמול בערב. אימון שגרתי, הליכה לכוון האוטו וחיטוט בתיק אחר המפתחות. דלת חדר הכושר נפתחת והוא מגיח, מיוזע, מרופט קמעה מהעבודה הקשה, לא מבחין בי וניגש לרכב בשורה שמאחוריי. לפתע אני מגלה את רגליי נושאות אותי לכוונו, מנסה להתנגד אך זה חסר סיכוי, הגוף שלי מושך למרות שהראש צועק לעצור. נעמדת ממש מאחוריו, הוא עדיין לא חש בנוכחותי, שקוע בריב עם מפתח האוטו שמשום מה (למזלי כי רב) מסרב להסתובב בחור המנעול. ידיי נשלחות מאליהן, אוחזות במותניו ומסובבות אותו אליי. הדבר הראשון שאני רואה זה מבט מופתע, פה פעור, מבוהל קמעה, ושנייה אחר כך, כשהוא מבין שזו אני, חיוך ערמומי מתפשט על שפתיו. אני, עדיין לא תופסת מאיפה בא האומץ, שולחת יד את מתחת לחולצתו הלחה, מעבירה אצבע לאורך עמוד השדרה שלו, מקרבת את הפה אל אוזנו ולוחשת: "בדיוק המגע שדמיינתי, בדיוק מבנה השרירים שרץ במחשבותיי, בדיוק ריח הזיעה שעליו פינטזתי.........." להמשיך???

את עוד שואלת????

יאללה יאללה לכתוב!! מה יש לכם אנשים? מתחילים להטריף את הפורום ואז שואלים אם להמשיך..בטח להמשיך !!!

מפסיקה לסבול

ידיו עדיין מוטלות לצידי גופו, כנראה נהנה מההתמסרות המוחלטת ללא צורך בשיתוף פעולה. אני מרימה רגל גבוה למעלה ומניחה אותה על המכונית מאחוריו (חדר כושר כל יומיים או לא?!). מתוך התנועה הזו גופי נצמד לגופו ואני מרגישה את החזה השרירי נלחץ אל שדיי ומתלבטת האם פעימות הלב המטורפות מגיעות ממני או ממנו. מטה את ראשי מעט לאחור, מביטה עמוק לתוך עיניו ואומרת: "יעל". הוא שוב מחייך ושותק. לא ייתכן שזו דחייה, אני הרי חשה שהוא רוצה בי לא פחות מאשר אני רוצה בו. כנראה הכל חלק מהמשחק שהוא מנהל ומנתב אותי לתוכו בחודשים האחרונים. גוף צמוד לגוף ואני מעבירה יד על ראשו, נהנית מדקירת הקוצים המחומצנים האלה שלו, שמככבים בדמיונותיי, בעיקר כאשר הם בין רגליי, חפונים שם עמוק עמוק. היד גולשת לכתף, מודדת את קימורה, נהנית מהרגשת השריר המשתרג לאורך זרועו עד לאצבעותיו. והנה, תגובה ראשונה שלו, משלב את אצבעותיו באצבעותיי, חזק חזק, דוחף מעט עם הישבן וגורם לי להוריד את הרגל חזרה לקרקע הבטוחה, ומושך אותי אחריו. אני שוב פסיבית, מובלת בלי לדעת לאן, ולמה, אל מאחוריי הבניין. חשוך. מאד. יותר מדיי. לא יכולה לראות את הבעות פניו. הוא מצמיד אותי לקיר ונעמד מולי, ידיו מצמידות את ישבני אליו ופיו צולל אל תוך צווארי, יונק אותי לתוכו במציצה שברור לי שתשאיר סימן לאורך זמן. נשימותיי הופכות כבדות, הכאב המהול בהנאה מבלבל עליי את חושיי, ואני מגלה את ידי, החצופה, הלא ממושמעת, מחליקה אל ישבנו, מלטפת, מודדת, בודקת מידת מוצקות ומתנהגת כמרוצה עד מאד. פיו מתנתק מצווארי ועובר אל פי, מגע ראשון של לשון אל לשון ואור מבזיק בעיניי ומייד אחריו בווווווווום גדול. הייתכן? על זה קראתי בספרים? על העולם שעוצר מלכת עם המגע הראשון? כנראה שלא, גשם עז ניתך עלינו בפתאומיות ומחזיר אותי למציאות. שנייה אחר כך שנינו ספוגים במים אך מסרבים לוותר על שמצאנו. מתוך הנשיקה הלוהטת שלנו הוא מרים את ידיי אל מעל ראשי ומעביר את ידיו לאורך גופי, לאט לאט, מבית השחי, דרך החזה עד המותניים, וחזרה באותה הדרך למעלה. אגודליו עוברים כבדרך אגב על הפטמות שלי שמייד מזדקרות למגעו ומשוועות לעוד. סוף סוף הוא למד להבין רמזים מהר, מנתק את פיו מפי ונצמד לפיטמתי דרך החולצה הרטובה. יונק אותי לתוכו ואני מדמיינת את כמות הגשם שנקלטת בפיו תוך כדי. קר לי, רטוב לי, אני רוצה אותו עד כאב. שולחת יד אל מכנסיי ומתפתלת כדי לצאת מהם בלי לאלץ אותו להוציא את הפטמה מפיו. ברגע שהם אינם, ואיתם ירדו גם התחתונים, הוא מתרומם אליי, מוריד את מכנסיו במכה אחת, שולף יש מאין קונדום, מלביש אותו על עצמו ומרים אותי גבוה באוויר. רגליי באופן אוטומטי מקיפות אותו, מפחדת ליפול, והוא מוריד אותי, לאט לאט, היישר על הזין שלו, שטרם זכיתי לראות או לחוש. חדירה חלקה, הרטיבות שלי הגיעה לשיאים חדשים. הוא מסתובב כשאני על ידיו ונעמד עם הגב לקיר, אני מניחה את רגליי על הקיר וידיו, המאומנות היטב, מרימות ומורידות אותי. מרגישה אותו עמוק בפנים, מנסה לדמיין את הבעת פניו בחושך המוחלט הזה, נושכת חזק שפתיים כדי לא לצעוק, ידיים על עורפו ועוצמת עיניים. מתמכרת להגשמה של פנטזייה שמלווה אותי כבר חודשים ארוכים. דקה, שתיים, שעה, שעתיים, איבדתי תחושת זמן. שיניו נוגסות לי בפטמה עם כל הורדה, ידיי שורטות לו את העורף עם כל הרמה, ואז, בלי שום שליטה, נפלטת מפי צעקה ואני שם, בגמירה המושלמת, כווצים של גופי סביב גופו, רטיבות מיצינו מעורבת בגשם, וגופי מתרפה. שוב עומדת על הקרקע, קרובה אליו, מריחה אותו, עדיין רוצה אותו כל כך. קולו מגיע אליי לראשונה ממרחק אלפי קילומטרים, שובר את חומת האקסטזה שנבנתה סביבי: "זהו? את הולכת?" "נראה לך?" אני עונה "עדיין צריכה לבדוק מה בדיוק נכנס אליי". הוא עדיין עם הגב לקיר ואני כורעת ברך מולו, מורידה ממנו את הקונדום ומודדת בידי את פאר היצירה. אכן פאר יצירה. מדהים, האם אני יכולה להשתלט על כזה דבר? יד אחת מכוונת את הזין שלו אל פי, היד השנייה חופנת את אשכיו, והלשון עוברת סביב כיפתו, מסמנת אותו, שיידעו שהוא שלי עכשיו. מחליקה את היד עד לבסיס ומכניסה עמוק לפה, נדמה לי שבערך שני שליש הצלחתי, הוא ייאלץ להסתפק בכך. הלשון מטיילת לאורך הזין תוך יניקה אחת ארוכה, מרגישה ושומעת אותו מתנשם מעליי, היד מחליקה אל מאחוריי גופו ומחפשת אחר פי הטבעת, הוא נדרך אך מתרפה מייד, ואני מחדירה אצבע רטובה רטובה עמוק פנימה. הזין יוצא ונכנס אל פי, יד ימין סוגרת על הרווח שבין הפה שלי לגופו, האצבע ביד שמאל נדחפת עמוק יותר ויותר, מכופפת מעט, מחפשת בדיוק את הנקודה הנכונה. הוא מנסה לכבוש צעקה ואני יודעת שמצאתי, ננעלת על הנקודה ומעבירה בעדינות שיניים לאורך הכלי המפואר שלו. ידיו על ראשי, דוחפות אותי אחורה ממנו, וקילוח מציף את פניי, מתערבב בטיפות הגשם, בדמעות האושר שלי. מתרוממת לעמידה, מנגבת פנים על החולצה שלו, מנשקת את פיו, מסתובבת, ומגששת את דרכי בחושך אל האוטו. לא אבדוק אם הוא מאחוריי, לא אסובב את הראש. מחרתיים, שוב אימון........... כבר לא כל כך מאולפת!

naughtybabe1

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo117.gif

i have not been here a long time, just came by to see whats new when your story caught my eye and attention
and lets just say that after reading it and getting very wettt. i came to the conclusion that i need to visit more

Sefy

New member
!So you missed the only one I wrote

זה בסדר, אני כנראה גם לא אסיים את מה שהתחלתי

למעלה