עד כלות

קאזנובה

New member
עד כלות ../images/Emo57.gif

שעון מעורר ב-6 מתעורר, מצלצל מצלצל ולא מתנצל, עד כלות... מצחצח שיניים "מרביץ" מקלחת מנגב ת´פנים, רוחץ את התחת עד כלות... משאיר הודעה בנייד "אוהב אותך לעד" אם אשכחך תשכח ימיני ששש אני שמאלי עד כלות..... מתניע ת´רכב מקשיב חדשות עוד 70 בשמים כבר לא בתולות עד כלות... מגיע למשרד אוכל ושותה כי מחר נמות (אולי) עד כלות .... השמש שקעה עולה הירח ממשיך לעבוד, ועדיין "פורח" עד כלות... סוף סוף סוגר את "הבסטה" מתניע ת´רכב, וישר הביתה עד כלות... מקלחת טובה וכוס קפה כמה אני חכם, כמה יפה עד כלות... נוסע לקנטרי עושה ספורט וריצה ועכשיו לאהובתי נותן "קפיצה" עד כלות... נפגשים מתחבקים, מאבדים ת´חושים ומיד לגוף אחד הופכים 2 הגושים עד כלות..... מגיע הביתה עייף אך מרוצה בחצר ממתין הכלב,ומיד מפוצה עד כלות.... בבית ממתינה האישה, נושקת ת´פה ומיד במטבח מכינה קפה עד כלות.... ןכך ידידי פעילות עד בלי די מבוקר עד ליל אני משתולל עד כלות.... וכך מנסה את החיים למצות מבלי לקיים תרי"ג מצוות וסליחה מכל "הנשמות הטובות" עד כלות.....

אפרת.א

New member
ועל זה נאמר: "קאזנובה בפעולה -

עד כלות".... תגיד נשמה - ולמחרת מה?!?

קאזנובה

New member
ברדת המסך -תפילת השכבה... ../images/Emo39.gif

תודה לכם כל מוקירי ומכרי רק תשתדלו לא לדרוך עלי אם כבר עזבתי את זה העולם סימן שנשבר לי כבר מכולם להיות נחמד לכל האנשים לגברים ,ובמיוחד לנשים תנו קצת לנוח, לחלץ עצמות ואתן מנוחה לכל הבנות מעכשיו נמחקתי מהרשימה נקווה שבצורה הכי מרשימה ושם למעלה ייצא ספרי לאור על מעללי מאז בגרוש היה חור איך בלידה המילדת הושיטה ידיה ואני צבטתי באחוריה... איך בגן שיחקתי באבא ואמא עם לא אחרת מהגננת סימה וכך נדדתי מאילת עד מטולה כשבדרכי לא נשארה אף בתולה ולסיכום איני מנסה להרשים ואף אחד לא להאשים, היה טוב וטוב שהיה ומפה מברך את הקאזנובה הבא

למעלה