עד כאן

חניניתה

New member
ואוו נראה לי טיפה הגזמת..

אבל זכותך לחשוב ככה.. אני לא יגיד את מה שאני חושבת כדי לא להכנס לריבים.. אני חושבת שצריך להפסיק את השירשור הזה כי זה ממש מעצבן לקרוא דברים על אנשים שאני אוהבת (במיוחד עם זה מתחיל להגיע עד לבנחמין!!) ועכשיו בכלליות לכולם.. איך אתם יכולים לראות סידרה שאתם כל כך שונאים חלק מהשחקנים???. אני לא מבינה את זה!!

אני מהת על כל השחקניםן!

אבל יש שחקנים שהמעריצים שלהם מוציאים ת'שחק לאהוב את השחקן/ית

Pollitaaaaaaa

New member
יובל,ביקשתי 1000 פעם שלא תפתחי על כ

סעמק עמק ! מתי תבינו?! ינעל רבאק שזה מגיע לכריס אני פותחת חבל על הזמן אין לי רחמים,יובל לא רצית לריב איתי נכון!? למה בבכלל התחלת לדבר עליו?! האאאאאאאאאאאאאאאאאאא???? מי את בכללל!?!? למה כריס היה רואה אותך ממטר בכלל!? הוא פי04095985899585 יותר יפה מפונצ'ו היית מתה שהוא יהיה שמן מ-ת-ה יש לו גוף מדהים!!!!! והקול שלו פי 395865869696 יותר טוב מהקול של פונצ'ו והאופי שלו גם! אחרת אנהי לא היית חברה שלו! הוא בנאדם כזה מדהים! ! והיית מתהההההההה שהוא יהיה מכוער! מ-ת-ה אין בנאדם יותר יפה ממנו בעולם! ואני לא אוהבת סתם אנשיםםםםםםםםםםםםםםםםם רק עם הם כאלה מדהימים,ומותק שלי עם הוא ובנחה ! היו כאלה מכוערים,אז לא היו שמים אותם בתפקיד של דייגו\פבלו? שהוא הילד הכי יפה בביצפר נכון!?!?!? ולא היו לכריס ולבנחה כלכך הרבה מעריצות! מלאאאאאאאאאאא – הייתי אומרת אפילו לא יותר מפונצ'ו,כי זה מה שאמרו במיאמי! נמאס לי כבר! מה הסרט שלך את!? רוצה בכוח להכנס איתי לריבים?! איןן לייייייי כוח לזיבולי שכל האלההההההההההההה.... אמרתי כבררררררררררררררררררררררר שמתי שמישהו לא ידבר יפה על כריס! אני יפתח על פונצ'ו ובלי רחמים! ואניי יגיד עליו כאלה דברים שלא תבינ מאיפה זה בא! אבל בגלל שסוניוש תותי,והילה מתות עליו-> אז אני לא מדברת עליו לא יפה עכשיו! בגגלל שהם חברות שלי ולא מלכלות על כריס כי הם יודעות כמה אני אוהבות אותו ועוד כאלה דברים שהם בכלל לא נכונים!!! איך את בכלל יכולה להגיד על בנאדם שדיגמן בגיל 4 ,שנבחר מבין 3 וחצי מיליון ילדים לסדרה שהצליחה כלכך,שהיה חבר של אנהי ובלינדה,ששתיהם מהממות, שיש לו כלכך כלכך הרבה מעריצות!שלקחו אותו לשחקק בסדרות הכי מצליחות שהיו! ובתפקידים ראשיים,שרוצים אותו לכלכך הרבה קאמפיינים,שהוא נכנס לרשימה של 50 הבחורים הכי סקסיים בעולם ועבר את פונצ'ו ! (הוא מקום 21 , ופונצ'ו 25!) שישששששש לו כזה לב ענקקקקקקקק...כזה כל מדהים,שהוא מכוער שמן ומגעיל!?!? מי את בכלל שתדברי עליו ככה?!!? בקיצור אני ממש כועסת עכשיו,וחבל כי תזכרו מה אני אומרת! אני מתה על פונצ'ו אבל יובלוש "המאמוש!" תגרום לי לשנוא אותו,ומהיום ב-4 אני כבר לא פה,אבל ביום שלישי אני חוזרת אני רוצה לראות את זה מחוק! א-י-ן ל-י כ-ו-ח לריב על מה שקשור לכריס! אנייי אוהבת אותו,ואני ילכלךךךךךך על כל מי שצריך בישבלו ויעשה כל דבר שמעתם!?!?!? ועוד כאלה שקרים,נראה לכם שאני ישתוק!? neverrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr chris te amo mi vida no impota mucho lo ce digan de ti! tu eres todo para miiiiiiiiiiiiiiiiiii
estoy tan conectada a ti..... ce hasta en mis suenos te veo sin ti yo me muero !!!!!!! -כ-ר-י-ס- אני אוהבת אותך המון => ימותו הקנאים\ קנאיות! ועם מישהו חוסם אותי- אתם הכי מגעילים בעולם!

סוכריה16

New member
יופי. עכשיו כשפרקת הכל.

אל תגידי יותר שהוא חתיך, יפה כולם יודעים שיובל לא אוהבת את כירסטופר, וזה ליגטימי... ועכשיו ששחררת את זה . אני מאמינה שנריב על זה פחות. כי עכשיו שיגידו שכריסטופר חתיך את לא תשבי ורצי לאמר מה שבא לך- הרי כבר אמרת.. ולכן לא יווצרו פה ריבים.

didalf

Well-known member
אוקי פה אני חייבת להגיב

אני לא מעריצה של רבלדה בכלל! אבל בזמן האחרון התחלתי להתעניין ואני קוראת הרבה בפורום הזה (יותר מידי..) ות'אמת כשראיתי את הפרק הראשון של רבלדה הדבר הראשון שחשבתי הוא: "מיה ופבלו (דייגו) לא אמורים להיות האנשים הכי יפים בבית ספר?" אז כן לדעתי דולסה יותר יפה מאנהי. וחוץ מזה שהרוב פה מעריצות של אנהי ויש כאן מלא הודעות "אנהי מלכה אנהי מושלמת" וכנ"ל על פונצ'ו והרבה פחות על דולסה וכריס. בקיצור הפורום ממש לא מאוזן. וואי כמה למדתי מהפורום הזה.. עד לפני חודש לא ידעתי איך בכלל קוראים לשחקנים

חניניתה

New member
חחח.. אני שמחה שעזרנו לך לפחות

לדעת את השמות שלהם..חח גם אני חושבת שבחק מהדברים הפורום לא כל כך מאוזן.. אבל אין מה לעשות.. בעצם יש.. להפסיק להשמיץ את השני ולהגיד דברים טובים על השחקן שאתה לא אוהב או פחות אוהב

עם כבר אז גם אני ירשום מה שאני חושב

אנהי- היופי- לדעתי היא פשוט מושלמת ! לא אכפת לי מהניתוחים שלה ומכול זה . כי היא לא עשתה את זה מרצונה זה היה בשביל הבריאות שלה כול אחד ואחד מפה עם הייתה לו את הבעיה של השיניים שהיו לה הוא היה מעדיף לסדר את זה מאשר להשאיר את זה ככה ולהתבייש בחיוך שלה ובדיבור שלה ועוד שהיא כוכבת ! המשחק-בואו לא נדבר רק על הדמות של מיה. נדבר על כול הדמיות שראינו אותה. שזה גם רבלדה, וגם קלאס. בשתיהם היא הראתה יכולות מצויניות של משחק. אומנם בקלאס קצת יותר אבל בשתיהם היא הראתה שהיא יכולה לשחק כול דמות שמביאים לה גם עם היא מתוסכלת מרדנית מגעילה רעה וכו' וגם עם היא מפונקת טובת לב חמודה וכו' וכו' לדעתי היא באמת שחקנית טובה שיכולה לשחק כול דמות שמבאים לה .ובאמינות. היא נותנת הרגשה שהדמות זו היא עצמה ,מרוב שזה כול כך אמין. קול- על זה באמת אין מה לדבר , בואו נתחיל בזה שעם היא לא היתה ב-rbd היה חסר שמה משו, אבל משו ענקי . כי אין שמה הרבה מוכשרים בעניין הקולות . אנהי יש לה קול מדהים. יש לה יכולות עצומות שהיא יכולה להשתמש בהם עם הקול שלה היא שרה ממש ממש טוב.לדעתי הכי טוב מבין כול הלהקה. ריקוד-היא רוקדת בצורה מדהימה. בצורה שסוחפת תקהל. לכול אחד יש את הסגנון ריקוד שהוא אוהב אני אוהב תסגנון של אנהי. ציון סופי -10! דולסה- יופי- תאמת בתחילת הסדרה כמו שאמרתי די אהתבי את דולסה כי חשבתי לעצמי קולית כזאת מושכת וסקסית והדמות שאני כול כך אוהב{עוד מתקופת המורדים} אבל ככול שעבר פרק ועוד פרק היא אכזבה אותי . {אבל את עניין המשחק נשאיר לקטגוריה הבאה.} אהבתי תיופי שלה ,אני עדיין אוהב. אבל אני לא חושב שהוא מושלם. מרוב שאהבתי את היופי שלה עם איפור אז תמיד חשבתי''בטח האיפור לא עשה אותה עד כדי כך יותר יפה,זה פשוט קצת יותר עזר לה '' אבל אז הגיעו הפרקים שהיא הייתה בספר עם אבא שלה ואחד הפרקים היו שהיא יושבת בחדר ומתגעגעת לאמא שלה ודייגו ולחברות שלה והיא בוכה . היא היתה שמה בלי איפור. ותאמת, ה-ת-ח-רד-ת-י ! העניים שלה היו כאלה קטנות , האף שלה היה מוזר היא הייתה חיוורת ופשוט כול כך לא אהבתי אותה . ומאז אני לא מחזיק בכלל מהיופי שלה . המשחק- {נתחיל בזה שזו דעתי אז בבקשה בלי ביקורות רעות} נתחיל בדמות של כמרסלה- שם היא כבשה אותי מהרגע הראשון היא היתה כול כך יפה כול כך עדינה והיא לה דמות כזאת כפיית ונחמדה. דמות מענינת ומאתגרת .סיפור האהבות שלה ,החברות שלה ,המשפחה שלה וכו' הכול היה לה דמות פשוט לעניין. והיא כמובן שיחקה תדמות בצורה הכי טובה שיש. שמה באמת אהבתי אותה הכי הרבה. אבל עד שהגיעה אנהי וניסתה לקחת לה את המקום {ותאמת עד עכשיו אני לא יודע מי הצליחה אני חושב שהם היו אצלי שתיהן ביחד במקום הראשון} רוברטה- סלחי לי רוברטה,אני לא אוהב אותך! לא את הליבוש שלך,לא את ההתנהגות הפרחית שלך ולא את הדבור שלך את מתלבשת כמו עוד איזה ענייה ממקסיקו מתנהגת כמו פרחה {שזה במקרה אמור להיות הדמות של ויקו} ומדברת כמו איזו פאקצה שבחרה מאיזה בית ספר לפאזיצם. קמילה שחקה הרבה יותר טוב מדולסה את רוברטה/מריצה מכול הבחינות מבחינת הליבוש,המשחק עצמו והדיבור וההתנהגות . {דרך אגב,גם התקשורת ההישראלית חושבת ככה } קול-יש לה קול די צפצפני שמעצבן לשמוע אותו באמצע שירים כול כך יפים. בהתחלה ניסיתי להבין את הקול שלה אבל אחרי זה פשוט זה שיגעעע אותי{אולי זאת הסיבה שלי שהפסקתי לפני כמה זמן לשמוע את הדיסק הראשון של רבלדה?} אבל אפשר להגיד שבדיסק ה-2{החדש} שמרוב שאהבתי את השירים קיבלתי גם את הקול שלה . וגם די אהבתי אותו. ריקוד- רואים שהריקוד הוא באמת הדדבר שהכי נתפס אצלה. היא רוקדת מעולה. אני אוהב את הריקוד שלה היא רוקדת בצורה מיוחדת משלה. ציון-7 מאיטה- על מאיטה אין לי הרבה מה להגיד אז נשעה בקצרה ... יופי-פשוט ורגיל,אני אוהב את היופי שלה אני חושב שהוא די טבעי ומיוחד . משחק- המשחק שלה טוב מאוד . אני לא ראיתי אותה בעוד סדרות חוץ מרבלדה. אבל אני יכול להגיד שהיא משחקת את לופה/לונהמאוד טוב ואפילו טוב יותר מהמקור . קול-כמה שאני לא מסתדר עם הקול שלדולסה,אני מעדיף אותו על של מאיטה. לא ש-חסוחלילה יש לה קול לא יפה. הוא פשוט גס מידי ,ושונה משאר הקולות של הלהקה . אולי ללהקה אחרת היא הייתה מתאימה יותר . היא צריכה לעבוד עוד קצת על הקול שלה. ריקוד-רוקדת לא רע. ציון-8 אלופנסו יופי- זה בנות אמורות להחליט לא אני .{אז מה אתן אומרות?} אבל אני יכול להגיד שהוא נראה אחלה. ודווקא לדעתי הכי טוב מבין כול הבנים ברבלדה. משחק- משחק מעולה הוא משחק את מנואל/מיגל מעולה . ממש ממש טוב. אני אוהב את המחשק שלו ואת הדרך שהוא מייצג את הדמות עצמה. קול- אני לא בדיוק שמעתי אותו. כי בדיסק הראשון הוא בקושי שר. ובדיסק השני אני ממש עדיין לא מזהה מי שר את מה . אז אצל נוותר על זה . ריקוד-סבבה,הוא רוקד כמו שצריך וכמו שמתאים ללהקה.אהבתי. ציון סופי-10 כריטופר- יופי-אין על מה לדבר אצלו על יופי כי אין לו ! הוא חייב לשנות תתסרוקת של התרנגול הזה כי אנחנו כבר בשנת 2005 ולא בשנות ה-80 ! הוא חייב להתחיל לעשות כושר ולהחיל להוריד תטיירם והשומנים שיש לו. והוא גם לא יפה בפנים לדעתי . משחק- משחק גרוע לתפקיד כול כך כול כך טוב . יוצא לו קטעים נחמדים,אני לא סתם יגיד אבל בכלליות הוא משחק ר=ע! קול- שוב,אין על מה לדבר כי קול אין לו! הוא מזייף בטירוף והורס את כול הלהקה. ריקוד- הוא רוקד כמו קוף שברוחת מאיזה מפעל לניסויים על קופים . הוא ממש עושה פדיחות בבמה. ציון-4{אולי זה קצת הרבה בשבילו,אבל לא משנה ניתן לו} כריסטיאן- יופי- הוא לא יפה,הוא נחמד. יש לו פנים חמודות והוא דווקא אחלה. משחק- משחק מצויין. משחק שנותן הרגשה שכאילו זה אמיתי. הדמות ג'ובאני באמת נגעה בי מה שלא קרה במקר של גידו. כריסטיאן הוא אמין. קול-מדהיםם!!! יש לה קול ממש אבל ממש טוב . הוא שר הכי טוב מהבנים בהלהקה . ויש הרבה שירים שיצאו ממש טובים שהם בזכותו . כריסטיאן שר מדהים. ריקוד-הוא אחלה באמת שהוא אחלה .מכול הבחינות וגם מבחינת הריקוד. ציון סופי-8 זהו אני רשמתי כול מה שאני חושב ואני באמת באמת רוצה שכולם יקבלו את זה לא כירדיה על השחקנים וכו' כי אני באמת מכבד אותם ואת היכולות שלהם אבל יש להם,כמו לכול בנאדם חסרונות. והבאתי את החסרונות שאני חושב שיש בהם. זהו... קבלו את זה ברוח טובה... (=

HEN0121

New member
מסכימה בקשר לאנהי ופונץ

ודולסה ולדעתי אנהי הכי יפה ופונץ הכי יפה כמו דעתך חח

חניניתה

New member
ממש אהבתי את מה שכתבת..

אני לא מסככימה עם כל הדברים אבל אהבתי את הדרך כתבת.. עם יתרונות וחיסרונות ואת החיסרונות אמרת בעדינות.. קבל ח"ח ענקיייייי!!!!! אנשים תלמדו ממנו!!!!!!!!!!!

חחח שמח שאהבת את הדרך שכתתבתי

כי באמת חשבתי טוב טוב איך לרשום את זה בהכי פחות פגיעות. במעריצים וגם בשחקנים עצמם. נכון שבכריסטופר היכ הרבה נכנסתי. אבל הייתי צריך להגיד כול מה שאני חושב.

חחח אוקי ,יכול להיות.

אמרתי שהיא טבעית והיא נראת טוב.ואני אוהב את היופי שלה אבל אני באמת חושב שהיפי שלה לא מושלם ויש לה חסרונות ביופי. יכול להיות שזה ה''עייני זבוב'' כמו שהזכרת כרגע (=

סוכריה16

New member
חחח לא לרגע נזכרתי אבלללל

אתה צודק.. מאייטה פשוטה ויפה ובגלל זה הסכמתי עם מה שאתה אומר.. פשוט אמרו לי את זה בחופש ומאז זה באמת הזכיר לי חח

אמממ מסכימה איתך בקשר ל...

אנהי ופונצ'ו וכריס לא בהכל ודולסה לא בהכל ובמאיטה בהכל!!

Pollitaaaaaaa

New member
על מה את מסכימה סוניה?!?!?

על הדברים הדוחים האלה שהוא כתב על כריס ומאיטה?!!?

למעלה