עד כאן

חניניתה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

Miss Death

New member
מריאנה את צודקת ב-10000000000000%

כל אחד טוב יפה ומוכשר במשהו אחר אז תעזבו אותכם משטויות אוקי!!

pablo111

New member
וסינקו מינוטו מענוג לשמועע

הם כולם מוכשרים באותה מידה בגלל זה הם כל כך מצליחים ''טנגו טנטו מיידו'' סולו די מה נו סיירטו

eveligne406

New member
אוקיי צ'אבוס יש רק פיתרון אחד לזה..

לפני שאנחנו מאבדים שליטה ומתחילים לרדת לרמות נמוכות, ולפני שברונו\גבי נכנסים ורואים את כל השרשור הזה...(נראה לי ממחר כולנו חסומים)
מעריצי דולסה חושבים שדולסה היא דה בסט. מעריצי אנהי חושבים כך על אנהי. זה משהו שאי אפשר לשנות ותמיד יהיה קיים. נקודה. אבל זה לא נושא הויכוח. כל העניין הוא באיך אנחנו בתור מעריצים, מגיבים לדעות של אחרים. אנחנו יכולים להגיב בתקיפה, בקללות, בירידות חזרה. וזה מה שמביא ריבים לפורום. אבל מצד שני... אנחנו יכולים להתנהג אחרת. אני חושבת..שאם כל מעריץ של דולסה, יראה הודעה של מעריץ אנהי נוסח "וואי אנהי היא הההשחקנית\זמרת\דוגמנית היא כל כך יפה וכל כך מוכשרת וכל כך כל כך כל כךךך!!!!" ופשוט יתעלם. זה יחסוך מאיתנו ריבים, ויחסוך מהמנהלים הרגשה מגעילה והרבה עבודה. ואם כל מעריץ אנהי יראה הודעה נוסח "אנהי מכוערת ולא טבעית, כל הגוף שלה מנותח וכאלה" אנחנו פשוט נתעלם. נבלע רוק, ונתעלם. ואני חושבת שגם דולסה, וגם אנהי, לא היו רוצות לראות שרבים על כאלו שטויות... תגידו לי מה דעתכם.

חניניתה

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כל אחד פשוט צריך לשמור על מה שהוא חושב לעצמו ולא להגיב.. וחוץ מזה אנחנו כולנו אוהבים את הלהקה ואת הסידרה.. אנחנו אמורים לאהוב את כולם.. (אני לא יכריח אף אחד לאהוב את כולם אבל ככה זה רנאה לי הגיוני) ולא להתאמץ בלשנוא אחת מהן.. זה מזכיר לי את הקרב בין מעריצי מויאל לבין מעריצי סקעת ועכשיו אין להם בכלל פרוייקטים ביחד בגלל כל המלחמות האלה... (לדוגמא הפסטיגל) אי חושבת שצריך לעשות שירשור שכל אחד יגיד דברים טובים על מי שהוא שונא (עדייף המילה פחות אוהב)..חח אני מקווה שיחזור השלום בין שתי המחנות כי זה ממש מעצבן ככה ובתור אחת שמעריצה את שתיהן אני מרגישה באמצע וזה מעצבן אותי שמשמיצים את דולסה ושמשמיצים את אנהי!

zehavitu

New member
כמעריצה מושבעת של אנהי

אני חושבת שהיופי שלה אומר הכל זה שהיא עשתה סיליקון בחזה לא אומר כלום אמרו וגם אני אומרת בגלל שהיא מפורסמת עושים לה מזה סיפור ענק ובגלל ההשלכות של האנורקסיה היתה לה נסיגה בשיניים זה יכול להיות לכל אחד ואפילו יותר גרוע שלא נדע וגם כל מה שהיא עברה בחיים הוסיף לה המון... דעו לכם ברגע שאדם עובר מחשולים בחיים מכל סיבה שהיא הוא לומד המון.. הוא נעשה בוגר יותר וחוכמת החיים שלו גבוהה יותר. לכן כל מה שהיא עברה.. מוסיף לה הרבה קרדיטים שבעזרת כוח,עזרה ממשפחה וחברים, רצון ואמונה אפשר לקום ולהתמודד אם כל המכשולים.. אני מחזיקה ממנה המון! המון! ומצדיעה לה! יש לה בטחון עצמי גבוה מאוד היא יודעת איך לומר ואיך להתנהג היא נורא אנושית לקהל למעריצים ולכולם. כשמראיינים אותה היא הכי הכי קלילה זורמת ואנושית... היא אדם מ-ק-ס-י-ם! ההופעות שלה ממש מקסימות ומדהימות אותי מחדש... ממש כמו "להתאהב כל יום מחדש" והשירים שלה והקול והעיניים והיופי מה לא?! אין אין מה להוסיף! היא פשוט אדם מקסים!!! וכל הקטע הזה סביב אנהי שעושים לה רעש מכל דבר שהיא עושה מוספים לה ריבים עם כל צוות ההפקה עם החברים שבלהקה ושהיא לא רוצה את זה ואת זה "שקובעים לה" שהיא חברה של זה של זה (יענו מה בגלל שהיא מפורסמת אסור לה לצאת לבלות? היא בעונש מהפרסום שלה? אסור לה להכיר בחורים? לדבר איתם? להסתובב איתם? לי מותר לכם מותר למה שלה לא יהיה מותר?) והקטע המסריח והמגעיל והדוחה ביותר שהיה סביב הבובה שעשו עליה וכל הקטע שעושים לה עם האנורקסיה והסיליקון ומה לא.. ממש נורא!!! ממש לעשות אָבל לבן אדם והיא ממש לא עשתה כלום היא רוצה לחיות ולעבוד בשלום.. בגלל שהיא מפורסמת עושים לה טרור שכזה היא צריכה להופיע בציבור להכחיש או לאמת את מה שאומרים עליה או לתקוף את מה שאמרו עליה אפילו להגיע למצב שיצלמו אותה אוכלת!! והכל בגלל מה?? מה היא עשתה? זה ממש אָבל לבן אדם! ודולסה (סילחו לי הביטוי) אפס לעומתה!! ממש ככה... מבחינת הכל! כמו שאמרו הליבוש שלה ממש לא לעניין.. הקול שלה ממש קול שצורם לאוזן.. לא פלא בכלל שכמעט בכל השירים בדיסק הראשון הרוב רק אנהי ורק קטעים בודדים שמורים לה. והיופי.. חחח אין מה לדבר, אין מה להשוות... רואים שהיא ממש ממש העתק מושלם של "אדם מרדן" לכל הדיעות! אני בכלל בכלל לא מחבבת לא מעריצה לא מתלהבת ולא ולא ולא (כל הדברים השלילים..חחח) לגביה! אבל! יחד עם זאת.... כמו שכל אחד יש את האהבה שלו אז גם יש את הדיעה שלו... זו דעתי.

לדעתי...

מריצי דולסה מגזימים! ואלו הסיבות:L
תמיד אומרים שאנהי מזוייפת... שעוד משו בה לא טבעי
תמיד שאומרים משו טוב על אנהי חייבים לדחוף את דולסה
תמיד שאומרים איך אנהי ופונ צ'ו מתאימים הם ישר אבל פונצ'ו מת על דולסה וכאלה
תמיד מגזימים... כאילו אם אומרים אבל דולסה לא ממש _____ בעיניי ישר מה פיתאום למה אנהי ש'ך יותר טובה
כאילו גישה אנטי
אני חושבת ש4 סיבות זה מספיק למרות שיש לי עוד מליוןןן.. מעריצי דולסה באים בגישה לא טובה! וזה מוציא ת'חשק לאהוב אותה

סוכריה16

New member
אומרים שאנהי מזויפת..

אתם לא יכולים לאמר דבר כזה כל עוד שלכם לא מזויפת. אנהי מאופרת- דולסה גם. אנהי לא עם ניתוח חזה, ולא עם כלום! אפילו לא הארכת שיער- רק דולסה עם הארכה ומלא איפור עלייה ותגידו שלא!! הדבר היחיד שמנותח באנהי זה השיניים והרבה כמו חברות שלי אומרות שזה לא יפה השיניים שיש לה עכשיו (חלקן חלק מתלהבות מהן!), ושיותר היה יפה לה בפעם=- אבלל שהיא יפה בכל מצב.

מה את דפוקה יפה שלי../images/Emo6.gif

אני מטורפת לאנהי על התחת! ומצידי שתעשה מליון ניתוחים לא איכפת לי זה זכותו והיא תמיד תהיה מיוחדת ויפה! והניתוחים שהיא עשתה לא כל כך שינו אותה! היא כולה עשתה הגדלת חזה שזה רק מוסיף לה!!!

סוכריה16

New member
זה מעצבן אותי.. שאם אדם

עושה ניתוח- כמו בחזה, באף, שם עדשות, עושה הארכה למשל זה הופך תעיניינים לך "לא טבעי" וזה נובע רק מדבר אחד- קנאה והפרעה.. כאילו- א'. למה לפתוח עיניים!?!? "עשתה מלאאאא ניתוחים!?" איזה בדיוק!??! הוא אפילו איבד תצמו הוא אומר "אני בטוח .. שגם.. וגם.." ואין לו מושג בכלל! אז במצבים כאלו סותמים פיות. אדם שמשנה משוו שמפריע לו בעצמו לא הופך להיות לא טבעי! גרטל וולדז לא אהבה ת'חזה ושינתה אותו- אז היא לא טבעית!? ממש שטות! אניח עדיים חושבת שהיא טבעית ויפה. אנהי עשתה ניתוח בשיניים!? היא מטופחת היא חולה על עצמה וגם בלי הניתוח היא הייתה נראית טוב. אז ככה שישתצו כולם! ויעליבו אותה בדברים נכונים על אמת.. ולא דברים שאין להם מושג לגביהם...

ג ב ש ו ש

New member
לי לא מפריע כלום אצל אפחד../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

את כולם אני אוהב מת עלייהםםםם... וגם אצכלם זה אמור להיות ככה אם אתם כ"כ אוהבים ת'להקה ואת הסדרה

ברורו אני אוהבת כאן אצת כולם!!!

אבל יש כאלה שפשוט מגזימים!! אבל ממש! אני עדיין אוהבת אותם אבל אם הם ישנו קצת אני יאהב אותם יותר

DinaLiza13

New member
גם אני...../images/Emo41.gif

אז אם כבר כל הקלפים מונחים זה מה שמפריע לי בדולסה במעריצי דולסה
זה נמאס שאתם כותבים כמה היא יפה מהממת וכ"ו... היא לפי דעתי לא
אין לה קול יפה אלא קול של צרעה בעליות
היא מתלבשת בצורה זולה ותמיד בתמונות שלה היא נראת אחת זולה זולה זולה
לא פלא שכל הבנים מזילים אליה ריר
היא הייתה בהתחלה סבבה עכשיו היא פשוט הפכה לז*** בלי להעךיב, וזה מחריד
כשראיתי אם מה היא באה לטקס נחרדתי עוד פחות סנטימטר והיא חשופה
זה מגעיל
דולסה משחקת ממש טוב אבל רוברטה עדיפה על דולסה
פעם אמרו כאן שהאישיות של דולסה הפוכה לגמרי ושדולסה בישנית וכ"ו, היא לא נראת כלל ביישנית בלבוש המגעיל והדוחה שלה, אני בהחלט יצרח אם אני יראה אותה ברחוב אבל היא מתלבשת ומשדרת מראה של אחת מהמופקרות
דולסה ופונצ'ו- כמה אפשר לטחון היא זרקה אותו, אין עוד מה להגיד אחרי תקופת זמן שהייתה להם היא זרקה, והיא עשתה טעות
אני מקווה שהם לא יחזרו ואם כן אז שיהיו באושר, אבל ת-פ-ס-י-ק-ו להגיד כבר שנפסיק לחלום שהוא יהיה אם אנהי, כי זכותנו, הוא מתנהג אליה בצורה חברית מאוד והיא עליו המשחק שלהם מלא בתשוקה ובאהבה שעוד לא ראיתי
אז לא משנה אם מי הוא יהיה שיהיה מאושר אבל לא הוא ודולסה לא יהיו ביחד
נפרדו, קפוש
ומי פנוי
אנהי ופונצ'ו אז יש סיכוי
פרקתי, זהו הוצאתייייייייייי.....

מסכימה!

על החלק השני! החלק הראשון היא לא אחראית! מלבישים אותה! ולא שואלים אותה! אולי היא באמת אוהבת את זה אבל אנחנו כנראה בחיים לא נדע! בקשר לפונצ'ו ודולסה כשאני רואה את זה בא לי לחינוק את מי שכתב אבל עכשיו אני לא שמה על זה!

טוב,מקווה שלא יהרגו אותי-../images/Emo128.gifכריס../images/Emo128.gif

אני מדברת על כריסטופר.. אני מתחילה עם הרע כמו שאמרו פה לעשות ואני מבקשת לא לרצוח אותי כל המעריצות שלו כי אני פה לא הגבתי לאף אחד וטוב שדיקלה פתחה את זה כדי לשחרר לחצים ולכל אחד יש את הזכות להביע את דעתו ולהגיד מה שהוא רוצה אז הינה הזדמנות ואני השלמתי עם הדעות של כולם ואני לא אנקוב בשמות אבל שיניתי את דעתי במעט מאוד על השחקנים עקב השרשור הזה ו..ניגש לכריסטופר: כמו שאתם יודעים ויודעות, אני ממש לא סובלת את כריסטופר. הבלתי נסבל והרע אצלו ל-ד-ע-ת-י זה ש: הוא מכוער בטירוף, הוא לא יודעת לשחק בגרוש, אפשר למצוא 10000000 הבדלים בינו לבין התפקיד של פבלו למרות שאני מתעבת את כריסטופר ובנחמין באותה מידה!לא סובלת אותם... הוא קרציה נדבק נטפל בלתי נסבל(ויצא לי חרוז), והוא לא שר יפה. הוא משמין מיום ליום ברמות א-ד-י-ר-ו-ת שזה אי אפשר לתאר,הוא גבוה מדיי,יש לו קול מעצבן(לא בשירה),אבל גם כן שהוא שר אין לו קול טוב בגרוש!להגיד "הוא שר יפה" זה להעליב את המקצוע "זמר"...ותסלחו לי מאוד, אבל יש לו גם פרצוף תחת. הוא לא יודעת לדגמן, הוא בכלל בכלל לא סקסי לא מושך, אין לו פנים יפות, הוא לא מטפל בשיער שלו ואני חושבת שמצאתי דיי מספיק הסברים וזהו.. פוי שחררתי לחץ! תודה דילקה מתה עלייך עזרת לי בהמון...
והטוב היחיד אצלו לדעתי שהוא עושה בתפיק דייגו (מה שלא עשה פבלו) זה להגן על רובר מכל פגיעה ומכל דבר גם אם זה יום שקרתה ביניהם מלחמת עולם, הוא יציל אותה ויגן עליה.זה הכל.
פויייייייייייייייייי איזה כיף

למעלה